Quote:
Originally posted by φαγανας
.διαβαζω την ελευθερη ψυχη και μου φαινεται οτι ακουω την διαιτολογο...μεταξυ μας και εγω τα ιδια θα ελεγα .Αλλα ,εδω ερχεται ,δυστυχως παντα αυτο το αλλα.. μαλλον θα ξεχασε πως ειναι να εισαι υπερβαρος και να θες να σου υποσχεθουν οτι βρηκαν το χρυσο χαπι που θα σε αδυνατίσει αμεσως. Το λιποτοξ σκεφτομαι να το παρω οχι επειδη ειναι "μαγικο"χαπι αλλα που ξερεις ισως με βοηθησει ψυχολογικα...οταν ακους μαλιστα και απο καποιους αλλους να λενε οτι το πήραν και εχασαν τοσα κιλα...εεε οσο να ναι σκεφτεσαι οτι θα εισαι και εσυ σε αυτη τη κατηγορια,γιατι οχι αλλωστε;; Το θεμα μας λοιπον δεν ειναι αν οντως κανει δουλεια το λιποτοξ και καθε λιποτοξ στο σωμα αλλα στη ψυχη...Αν λοιπον το παρω και μου δωσει την δυναμη να συνεχίσω να τηρω τη διατροφη μου ,επειδη θεωρω οτι το σκευασμα το κανει αυτο και οχι η θεληση μου ,τοτε γιατι να μη το παρω;; οπως και να εχει ...απλα αυτες τις σκεψεις ηθελα να εκφρασω...γενικα δεν μ αρεσει να στερω αποτον αλλο την ΕΛΠΙΔΑ.. η ζωη αλλωστε ειναι ενα πειραμα:wink2:
Οταν ξεκινησω και δω αποτελεσματα οπου και να οφειλονται αυτα ειτε στο σκευασμα αυτο καθ αυτο ειτε στην δραση του στην ψυχολογια μου.,θα σας ενημερωσω...
Μετα τιμής..Φαγάνας!:eureka: