Θελει και η μανα μου να δωσει εξετασεις. Σερνει επιπλα και χτυπαει τα καγκελα.
Printable View
Θελει και η μανα μου να δωσει εξετασεις. Σερνει επιπλα και χτυπαει τα καγκελα.
Aντωνη ο ανθρωπος πρεπει να πινει λιγο για να ξεμπλοκαρει. Εχουμε πολλα μπλοκαρισματα. Επρεπε να την παω καπου να πιουμε ενα ποτο, μετα το παγωτο. Αλλα τι ξερω εγω απ αυτα.
Ας φροντιζε κι αυτη να με βαλει αλλη μερα στο προγραμμα της, οχι μετα τους δυο κινεζους.
Χτες με εδιωξε απο το δωματιο μου ο αδερφος μου και πηγα σε ενα αλλο για την εξεταση και καταλαθος πατησα το κουμπι που αλλαζει στην πισω καμερα, και το σημειο εκεινο του τοιχου εχει βρωμιες και τις ειδε η καθηγητρια.
Ναι, αλλά μπορεί π.χ. να αισθάνεσαι ότι στέκεσαι στα πόδια σου, αφήνεις πίσω κάποια βαρίδια γιατί δεν τα έχεις ανάγκη, κάνεις καινούριες γνωριμίες, αποκτάς αυτοπεποίθηση να τη λες στους γιατρούς που δεν σου φέρονται καλά και βρισκεις κάποιους που σε βοηθάνε σε θέματα υγείας και γενικά βελτιώνεται η ψυχολογία σου κι ας δουλεύεις σαν σκυλί. Αν δεν τολμήσεις να το δοκιμάσεις πως θα ξέρεις;
Παλι με παρενοχλησε η αστυνομια. Παλι στο 0 γυρισα.
Πολλές δουλειές είναι καθιστικές κτλ. Αλλά ποιος σου είπε ότι κόσμος που δουλεύει δεν έχει φλεβικές ανεπάρκειες κτλ και δεν σφίγγει τα δόντια γιατί πρέπει να δουλέψει;
Και να μην σε πρήζουν οι δικοί σου όταν τον περισσότερο χρόνο της μέρας είσαι σπίτι και δεν είσαι οικονομικά ανεξάρτητος και μένεις μαζί τους και να μη θες να βρεις δουλειά όταν δεν είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου, είναι πράγματα ασύμβατα.
Αρα βρισκομαι σε αδιεξοδο. Και το εχω καταλαβει. Δεν ειναι απλα ο πονος. Χειροτερευω τη βλαβη και η βλαβη δεν αποκαθισταται. Δηλαδη θα δουλεψω μια μερα, δυο μερες, τρεις, σφιγγοντας τα δοντια, και μετα τελος. Θα εχω χειροτερεψει τοσο την κατασταση που δε θα μπορω να σταθω ορθιος. Ειδικα τα πελματα μου εχουν φτασει σε πολυ ασχημη κατασταση. Βρες μου εναν τροπο να μην τα επιβαρυνω και θα δουλεψω σαν σκυλι. Θελω να δουλεψω το καλοκαιρι. Πρεπει να βγαλω λεφτα. Αλλιως δεν εχει νοημα να ζω οπως θελουν να ζω η μανα μου και ο αδελφος μου.
(Μη διανοηθει κανενας κρετινος να κανει ρηπορτ τη φιλοσοφικη σταση ζωης μου)
Μα ένας ταμίας σε μικρό συνοικιακό supermarket η ένας λογιστής σε κάποια επιχείρηση ή ένας πληροφορικάριος δεν στέκεται όρθιος όλη την ώρα. Ένας ανειδίκευτος όμως το πιο πιθανό είναι να βρει δουλειά σε κάποια χειρονακτική εργασία ή κάπου που έχει πολύ τρέξιμο κι ορθοστασία εκτός κι αν έχει κάποια γνωριμία αν δεν έχει άλλα προσόντα.
Εσύ τι άκρες ή τι προσόντα έχεις;
Ακρες, καμια. Απο προσοντα, ξερω καλα αγγλικα, ξερω να συμπεριφερομαι σωστα, και να βοηθαω. Ειμαι ανεκτικος και υποχωρητικος. Ξερω απο κομπιουτερ. Παλια ηξερα και προγραμματισμο, αλλα τωρα εχω ξεχασει.
Και στη μαγειρικη ειμαι καλος, αλλα η κουζινα θελει πολυωρη ορθοστασια και εχει δυνατους θορυβους απο πιατα που μου δημιουργουν προβλημα στην ακοη.
οι περισσοτεροι κανουν οτι μαθανε μαθανε πχ να πηγαινουν στα μεγαλα πολυκαταστηματα για να μη κουραστουν να ψαξουν γιατι θελουν καπιον υπαληλο να τους τα δινει ολα στο χερι να τους λεει μαλιστα σε οτι του πουν και να τους τα εξηγει ολα αναλυτικα σα να ειναι αρχαριοι οπως ειναι ο καθηγιτης που τους κανει σεμιναριο
Ορέστη αξίζει τον κόπο να ψαχτείς για σεμινάρια κτλ πάνω στην πληροφορική για να επικαιροποιήσεις και πιστοποιήσεις τις γνώσεις σου και να κάνεις γνωριμίες. Συχνά σε αυτό το αντικείμενο μπορείς να δουλεύεις απο απόσταση, οπότε και ξάπλα μπορεί να δουλεύεις. Ξέρω άνθρωπο που δουλεύει σε μία εταιρία που φιάχνει διάφορα προγράμματα και τα πουλάει σε άλλες εταιρείες και πηγαίνει στα γραφεία της εταιρείας μόνο 2 φορές την εβδομάδα, ολη την άλλη δουλειά την κάνει από το σπίτι.
Πρέπει να το κυνηγήσεις αρκετά όμως για να βρεις κάποιο τέτοιο πόστο.
Χθες ξύπνησα μες τη νύχτα και σκεφτόμουν τον φίλο μου που αυτοκτόνησε, δεν ξέρω αν τον είδα σε όνειρο και γι' αυτό τον σκεφτόμουν αλλά απ' το πρωί κατά διαστήματα μου έρχεται στο μυαλό όπως τώρα... Μου έρχονται αναμνήσεις απ' την κηδεία, κυρίως η εικόνα της αδελφής του που έκλαιγε... Με πνίγει κάπως αυτό... Ήθελα να το πω κάπου...