μωρε εγω μπορω να σκεφτω και να με δω θετικα, μεχρι να νιωσω και Θεος κι οτι κανενας δε με φτανει. το θεμα ομως ειναι, ειμαι οντως Θεος ? αν ημουν θα ειχα περισσοτερες επιτυχιες σιγουρα!
Printable View
μωρε εγω μπορω να σκεφτω και να με δω θετικα, μεχρι να νιωσω και Θεος κι οτι κανενας δε με φτανει. το θεμα ομως ειναι, ειμαι οντως Θεος ? αν ημουν θα ειχα περισσοτερες επιτυχιες σιγουρα!
θελω να σταματησω το χρονο εδω.
αυτο σκεφτομαι μονιμως...
δε θελω να παει τιποτα παρακατω, οχι ηλικιακά αλλα απο καθημερινότητα. θα ηθελα να καθομαι και να μη κανω τιποτα.
αφου δε θα ενοχλω κανεναν...
γιατι ωρες ωρες πρεπει να κανουμε ντε και καλα οτι θελουν οι αλλοι, σπουδες πχ.
τεσπα.. ειναι η ωρα των υπαρξιακων μαλλον :/
Geia sas kai apo emena. Einai i proti fora poy grafo sto forum. Auto poy skeftomai einai oti thelo na employtiso tis gnoseis moy giro apo tin psihologia kai na mporeso na gino kaliteros anthropos.
Γεια σου nine. Καλώς ήρθες.:)
σκεφτομαι να οζονισω το νερο.. ελεος...
δεν ειμαι καλα. ποιανου την προσοχη να τραβηξω ?
Ναι, μπορεί να είχες και περισσότερες επιτυχίες :)
όμως σκέφτομαι ότι τελικά μπορεί να ήταν και ψιλοπακέτο αυτό!
Θυμήθηκα την ταινία με τον Jim Carrey που στην αρχή την έχει καταβρεί ως Θεός αλλά μετά κάπως χμμ ζορίζεται ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Vauzh...eature=related
Σκεφτομαι ενα σωρο πραγματα τρεχουν οι σκεψεις μου σε σημειο που δεν καταλαβαινω τι σκεφτομαι κ αν αυτο που σκεφτομαι ειναι αληθινο κ πραγματι το σκεφτομαι ιουυυυυυ ιουυυυυ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σκεφτομαι οτι ειμαι σαν μια πολυχρωμη γραμμη με διαφορετικα μπλεγμενα τα χρωματα απ'οτι οι αλλοι, μεσα στο σκοταδι. δεν εχει σημασια αν τα χρωματα ειναι μπλεγμενα διαφορετικα, απο μακρια δε φαινομαστε καν.
Σκέφτομαι το Σοφτάκι. Να είναι καλά? Η μαλακισμένη έσβησα κατά λάθος το τηλ.
Αν κάποιο άλλο μέλος έχει τρόπο επικοινωνίας μαζί της, ας την πάρει και να μας πει αν είναι καλά παρακαλώ.
Ανησυχώ.
περίπου 4 ωρες τωρα ξυνω συνεχεια το κεφάλι μου, ειναι αγχωτικό..
αλλα παει μονο του το χερι :|
Σκεφτομαι οτι πρεπει να αρχισω να διαβαζω εντατικα και να οργανωσω την μελετη μου...βαριεμαιιιιιιιι.
Σκεφτομαι να παει 2 ο μηνας να πληρωθω γιατι ειμαι πανι με πανι.
Σκεφτομαι οτι το ημερομισθιο δεν φτανει για τιποτα...
Σκεφτομαι οτι τελειωνει η συμβαση.
Σκεφτομαι...δε βαριεσαι:)
Σκεφτομαι την απολυτη ευτυχια και την τελειοτητα...
πως ακριβως ειναι??
Εχει φτασει αραγε κανεις ποτε εκει??
Ποσο κραταει??
Πως μπορεις να εισαι σιγουρος οτι εχεις φτασει κ δεν ζεις απλα μια ψευδαισθηση??