Βέβαια ξέχασα, πως να μη βάζαμε αυτό το απείρου κάλλους μεγαλούργημα
της μουσικής κουλτούρας μας, ε ναι δικαιολογείται έτσι..
Printable View
Βέβαια ξέχασα, πως να μη βάζαμε αυτό το απείρου κάλλους μεγαλούργημα
της μουσικής κουλτούρας μας, ε ναι δικαιολογείται έτσι..
Περαστικούλια στη μανούλα σου,Αννεζινάκι μας και καλή της ανάρρωση!
ʼντε,πέρασε κι αυτό και θα βρεις κι εσύ με το καλό και πάλι τη σειρά σου!
Μην απολογείσαι όμως στην πραξικοπηματώστρα γιατί θα μου την δει
κι εκείνη δικτάτορας και βαριέμαι να μπω σε διαδικασία ανταγωνισμού...
Δεν ξεχνιόμαστε!Η φούστα περιμένει ν'αστράψουν φλας επάνω της!
ʼντε,να το κάνουμε παρασέλα εδώ μέσα!Ν'ανάψουν τα σανίδια!
Και κάτι άλλες ψώνισαν,αλλά μας τρέχουν για να μας τα δείξουν...
Μια χαρά μας βγαίνεις εσύ,άνθρωπε με κατανόηση στα του άλλου!
Αννεζινάκι περαστικά και σιδερένια η μανούλα σου,
και καλή κατηφοριά στα κιλάκια μας, αντε να τη βάλουμε την τιμημένη τη φουστίτσα!
κοπελια θα σε δειρω,
δεν εχω εγω κατανοηση, εγω?
απαπα τι ειναι αυτα που βλεπουν τα ματακια μου
Quote:
Originally posted by Lily
πως στο καλό έγινε πάλι αυτό! δε το πιστεύω,
βρε μπας κι είσαι το διδυμοαδελφάκι μου? δε γίνεται να σκεφτόμαστε το ίδιο πράγμα
την ίδια στιγμή, και μάλιστα απανωτά...
δε μπορείς να με χωρίσεις τότε , να κι εγώ!
Επειδή η αιωρούμενη απειλή δεν είναι και πολύ σαφής,
πάω επιτέλους να πάρω το μπάνιο μου,μήπως βοηθήσει κι ο ατμός
τις σκέψεις μου ν'αποφανθώ αν θα σε χωρίσω πριν καν σε πάρω
ή όχι!Πάντως,έχει παραγίνει το κακό!Και δεν είσαι και άντρας
να δω κανά χαΐρι από αυτήν την συμπαντική συμπαιγνία!Φτου!
Βζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ ζζζζζζQuote:
Originally posted by basia
κοπελια θα σε δειρω,
δεν εχω εγω κατανοηση, εγω?
απαπα τι ειναι αυτα που βλεπουν τα ματακια μου
http://mypetjawa.mu.nu/archives/fly.jpg
τωρα που ειδα τι μυγα σκεφτηκα το βασουλινι που κραταει τη μυγοσκοτωστρα και κυνηγαει τις αορατες μυγες στο σπιτι.
αχ βασουλινι μου,
ατιμη κοινωνια......που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα ξενα χερια......(παλι ξυπνησε η εργαζομενη μανα μεσα μου)
αντε παω να δουλεψω γιατι βλεπω την απολυση να ερχεται......... οχι τιποτα αλλο αλλα μετα θα χρειαζεται να ταιζω χρυσομυγες το βασουλινι
τα λεμε το μεσημερι, κανονιστε να εχετε γραψει κατεβατα παλι
Γεια σου Αννεζινάκι και μπράβο σου.
Τώρα που μπήκες και συ δεν φοβάμαι πια τίποτα!
Ξεκινάμε δυναμικά!
Μπράβο κορίτσια
Θα πάω να πάρω και γω το benelinea να δω τα χαϊρια του και θα σας πω τα νέα εντός των ημερών.
Quote:
Originally posted by basia on 7/1/10 at 12:52
...αλλωστε εδω θα ειμαι και εγω, θα κραταω το μαστιγιο(παλια μου τεχνη........)
νομιζεις θα γλιτωσεις?
Είναι ήδη πολλά τα κρούσματα βίαιης αντιμετώπισης μου από μέρους σου!Quote:
κοπελια θα σε δειρω,
Ούτε τολμώ να διανοηθώ τι χρώμα δέρμα θα είχα αν κινούμουν στη σφαίρα δράσης σου!
Γι'αυτό και στον υποτιθέμενο καφέ μας με τα κορίτσια(καθώς δημόσιος ο χώρος με μάρτυρες)
θα περιοριζόσουν στο να μου τα χώνεις...Έχουμε πρόβλημα διαχείρησης νεύρων,Βάσια μου!Quote:
...θα βρω εγω θεματα μην αγχωνεσαι,
το θεμα θα εισαι εσυ και εγω θα σου τα χωνω,
Αφήνω ένα εγχειρίδιο σε πρώτη φάση και τρέχω να ενημερωθώ για ειδικές κλινικές να σε φροντίσουν!
Δε χρειάζονται ευχαριστίες....Οι αληθινοί φίλοι στην ανάγκη φαίνονται!
--->http://www.youtube.com/watch?v=cHUGzYbnnnsQuote:
Originally posted by LIDA
Γεια σου Αννεζινάκι και μπράβο σου.
Τώρα που μπήκες και συ δεν φοβάμαι πια τίποτα!
Ξεκινάμε δυναμικά!
...Όσο χαμηλά κι αν έχω πέσει μάτια μου
δε με νοιάζει αφού έχω εσένα
Γιατί εσύ μαζεύεις τα κομμάτια μου
κι απ' την αρχή τα φτιάχνεις ένα-ένα
Όσο έχω εσένα δε φοβάμαι κανέναν
της αγάπης τα φρένα έχουν σπάσει για μένα
Όσο έχω εσένα δε φοβάμαι κανέναν
μάτια μου
Ρε Ναταλία δεν παίζεσαι πια! Δεν αφήνεις κουβέντα να πέσει κάτω!
ταχα ειχε αν παει για καφε, την καθυστερησαμε να κανει το μπανιο της, θα εβγαινε κατευθειαν και ακομη εδω ειναι...τωρα καταλαβαινω γιατι μας στηνει συνηθως.....και ταχα φταινε τα αστικα και η κινηση....
φιλακαι σε ολες σας διαβασα και παω να συνεχισω...πως λενε πηρα τη δοση μου....
καλε μια μερα ελειψα και διαβαζω για ωρες!!! χεχεχε
Πολυ χαιρομαι για τα κεφακια σας σημερα!!! μπραβο βρε κοριτσια!
Εγω σημερα δεν ειμαι και πολυ καλα...:(
Εχει πεσει η πιεση μου, ζαλιζομαι και βλεπω 'πεταλουδες'. Δεν μπορω να δω καθαρα οταν με πιανει. Ειναι σαν να βλεπω μεσα απο μια κρυσταλλινη πορτα (και παραθυρο το ιδιο ειναι χεχεεχ). Ολα θολα! Συν το οτι μ αφηνει ενα φοβερο πονοκεφαλο. Ειχε πολυ καιρο να με πιασει αλλα μετα τα ξενυχτια των τελευταιων ημερων (ψαξιμο στο νετ για εισητηρια) μου εμφανιστηκε ξανα εχθες. :(
Και να φανταστητε 'πεταχτηκαμε' στο cosmos για αγορα ενος παντελονιου (για τον Δημητρη μου) και μια μικρουτσικη βολτιτσα και εγω του ζηταγα να φυγουμε γιατι δεν ενιωθα καλα...Ποιος εγω που οταν ειμαι βολτα ...πεταω!!!
Σαν την Μπαρμπιτοτεντζεροκαπακακι μου σας ενημερωνω οτι τα Bitsiani εχουν πολυ καλες εκπτωσεις!!! κουστουμια των 300 μονο 60! βεβαια εμεις δεν πειραμε κουστουμι αλλα τοσες παντρευονται εδω μεσα!! αξιζει να ντυθουνε εκει οι γαμπροι μας!!! :) Εχει καλη ποιοτητα.
Σχετικα με τον καφε που παλευει η παρεα της Θεσσαλονικης ενημερωστεμε σχετικα μηπως και καταφερω και ερθω. Εχω το παρτυ γενεθλιων της Αννουλας μου την Παρασκευη το βραδυ (γινετε 4 το καλο μου!!!!) και θα ειμαι φουλ. Το Σαββατο θα καθαριζω τον χαμο της προηγουμενης γιατι και το βραδυ Σαβατου θα ξαναλειψω. Δεν υποσχομαι τιποτε αλλα θα το παλεψω. Αν γινει μεσημεριανες ωρες θα μου ειναι πιο ευκολο. Ωστε να καθαρισω και να ερθω για καφε και μετα να παω και στην υποσρεωση που εχω στις 5.30. Σορυ αν σας ζοριζω. Συναντηθητε εσεις οποτε σας βολευει και καλα να περασετε!
Φιλακια κουκλιτσες μου και να ειστε χαρουμενες και υγειεις!
Νεκταρίνι μου,δε θα χάσουμε την υγεία μας για να πάμε ένα ταξιδάκι!
Μου είσαι κι ευαισθητούλικο!Μα ρίχνουν τα ξενύχτια την πίεση;
Σίγουρα έψαχνες εισιτήρια στο δίκτυο ή μήπως είδαν τίποτ'άλλο
τ'αθώα ματάκια σου και γύρισαν ανάποδα;Λέω μήπως...
Να προσέξεις λίγο τη διατροφή σου,βάλε λίγο αλατάκι παραπάνω,
φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να κοιμάσαι εγκαίρως.
Κι όλα τ'άλλα(ταξίδια,γενέθλια,ψών ια κλπ)σε δεύτερη μοίρα!
Να χαίρεσαι το μικρό σου,την Αννούλα του χιονιά μας!
Φιλάκια υπερτασικά,μήπως έρθουμε στα ίσια μας!
Quote:
Originally posted by BARB3
ταχα ειχε αν παει για καφε, την καθυστερησαμε να κανει το μπανιο της, θα εβγαινε κατευθειαν και ακομη εδω ειναι...τωρα καταλαβαινω γιατι μας στηνει συνηθως.....και ταχα φταινε τα αστικα και η κινηση....
α ρε Ναταλιτσα για ολους μας νοιαζεσαι!!!Quote:
Originally posted by NADINE
Νεκταρίνι μου,δε θα χάσουμε την υγεία μας για να πάμε ένα ταξιδάκι!
Μου είσαι κι ευαισθητούλικο!Μα ρίχνουν τα ξενύχτια την πίεση;
Σίγουρα έψαχνες εισιτήρια στο δίκτυο ή μήπως είδαν τίποτ'άλλο
τ'αθώα ματάκια σου και γύρισαν ανάποδα;Λέω μήπως...
Να προσέξεις λίγο τη διατροφή σου,βάλε λίγο αλατάκι παραπάνω,
φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να κοιμάσαι εγκαίρως.
Κι όλα τ'άλλα(ταξίδια,γενέθλια,ψών ια κλπ)σε δεύτερη μοίρα!
Να χαίρεσαι το μικρό σου,την Αννούλα του χιονιά μας!
Φιλάκια υπερτασικά,μήπως έρθουμε στα ίσια μας!
σ ευχαριστω κουκλιτσαμου!!! εισαι πολυτιμη!
Καλε εισητηρια εβλεπα η καψερη! Αληθεια λεω ! χεχεχε
Αυξησα το αλατι και την ξεκουραση, εχθες πηγα για υπνο στις 10.30 και σημερα θα προσπαθησω να παω ξανα την ιδια ωρα.
Τωρα αν δεν ειμαι καλα θα αναβαλλω τα γενεθλια της Αννουλινας της χιονουλας μου (ειναι ασπρη σαν την χιονατη με ολομαυρα μαλλακια) για την επομενη εβδομαδα.
Σ ευχαριστω για τα υπερτασικα φιλακαι!!! μουτς!
Λινταλένια μου,
πώς και δεν έφυγες για το σπίτι ακόμα,καρδιά μου;
Μήπως θέλεις ένα φιλάκι να πάρεις δύναμη;
ʼντε,καλή ξεκούραση,χαρά μου!Μάκια του!
Καλημερα κοριτσια!!!
Καλη επιτυχια στα κοριτσια που ξεκινησαν διατροφη!!!
Εγω αρχισα παλι τα ρεντουκτιλ, δεν γινοταν αλλιως... και '' απολαμβανω '' και τις συνεπειες...
Ορεξη δεν εχω, σωστη διατροφη κανω και βλεπουμε.
Δουλεια πολυ εχω στο γραφειο και στο σπιτι ειμαι μονη, ο Βασιλης ειναι επαγγελματικο ταξιδι στην Κρητη... θελω κι εγω..
Ναταλακι μου εσυ πως πας με το διαβασμα? ποτε ξεκινας να δινεις?
Πριγκιπισσα μου που εισαι? τι κανεις? εισαι καλα γλυκο μου?
Ξενακι μου???
Αννεζινα μου, περαστικα στη μανουλα σου!
Νεκταριτσα μου και σε σενα περαστικα! σε καταλαβαινω γιατι εχω κι εγω προβλημα με την πιεση μου και τρωω το αλατι με το κουταλακι... χρονια πολλα και στο μπουμπουκακι σου!!!!! και ο δικος μου τον αλλο μηνα γινεται 4!!!να τα χαιρομαστε!!!!
Πολλα φιλια κοριτσια μου!
νεκταρινι μου περαστικα σου κοριτσι μου, κατσε και λιγο στ'αυγα σου να ξεκουραστεις, βαλε τον αντρουλη σου να κανει καμμια δουλιτσα και εσυ να ξαπλωνεις στον καναπε σου(τα γραφω αυτα γιατι ξερω πως διαβαζει)
αννεζινακι περαστικα στην μανουλα, ολα στο πργραμμα ειναι, μην χαλασεις ομως την διατροφη σου(εγω κατι τετοια εψαχνα για να την χαλαω)
μπαρμπουνι κρατα γερα στον ελεγχο, πες τους εκει τι θελουν να ακουσουν και μετα πανε τους σε κανενα ταβερνακι, με αριστα θα το παρεις το πιστοποιητικο.
η προεδρος τι κανει?, εκτος απο το να κανει μονταζ τα ποστ μου φυσικα και να με εμφανιζει σαν μεγαιρα που δερνει κοσμο. καλε εγω μια στον ποπο δινω καμμια φορα στο Βασουλινι και ποναει η ψυχη μου μετα.
τον καφε θα τον πιουμε τελικα?
η πενουλα τι θα γινει θα εμφανιστει? πενυ μας λειπεις, μπες πες ενα γεια, τι κανει το βατραχακι σου και μετα κοιμησου οσ θελεις.
εγω σημερα νυσταζω και κλασικα δεν εχω ορεξη για τιποτα, μαλωσα προχθες και με τον προισταμενο μου και ουτε να τον βλεπω δεν θελω,
φιλακια και σε ολες τις αλλες κουκλες
Καλημέρα κι απο μένα
εγώ σήμερα κορίτσια πετάω μην με ρωτάτε γιατί έτσι πετάω είμαι χαρούμενη χωρίς να υπάρχει κάτι το συνταρακτικό, η μανούλα χειρουργήθηκε είναι σπιτάκι της πια με την αδελφούλα της όλα πήγαν καλά,
πήγα διαιτολόγο εχθές πήρα συγχαρητήρια συνεχίζω κανονικότατα διατροφούλα (όχι βασουλινάκι μου δεν την χάλασα έχω ένα καλό όταν αγχώνομαι και κουράζομαι πολύ η όρεξη μου κόβεται μαχαίρι σαν να έχω πάρει reductil ένα πράγμα) έχει και έναν πολύ ωραίο ήλιο ο Πειραιάς τουλάχιστον την ώρα που ερχόμουν όλα καλά..
νεκταρινάκι μου περαστικούλια και καλό ταξίδι, προς πληροφορία άπαντος πάντως του τόπικ πήγε η κουμπάρα μου και κολλητή μου σε ένα εμπορικό κέντρο σύνορα ιταλίας ελβετίας και ήταν όλα τσάμπα τσάμπα όμως....πχ τσάντα gucci από 1400 ? μόνο 140 παπούτσια prada kai dior ? 80 , 60, 90...του χρόνου το συζητάω να πάω κι εγώ....είχαν κλείσει εισιτήρια πήγαινε έλα μόνο 70 ? αλλά από τον οκτώβριο.
ευχαριστώ όλα τα κοριτσάκια για τις ευχούλες στην μαμά ...
η υπόλοιπη ομάδα labm δεν έχει εμφανιστεί ακόμα καλέ που είστε???
φιλιά φιλια σε όλες σας και να έχετε μια υπέροχη μέρα
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ καλημερα.
Σου ειχα στειλει ενα U2U πριν μερες και σου ελεγα να μου στειλεις αν μπορεις την διατροφη που κανεις απο διαιτολογο της φιλης σου.
Ισως δεν το ελαβες, η το ξεχασες.
Αν μπορεις σε παρακαλω στειλε το μου.
Ευχαριστω!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά!
Ναταλάκι μου τι γλυκό μωρό που είσαι όταν θέλεις! Τι γλυκό καυτό κοκκινοφούξια φιλί μου έστειλες χτες?
Είχα δουλειά στο γραφείο και κάθησα λίγο παραπάνω.
Παιδιά σήμερα είμαι κρυωμένη χάλια! Μπούκωμα, ρίγη, τρέχουν οι μύτες, κι όμως είμαι εδώ! Τι να κάνω η καψερή!
Αννεζινάκι εδώ είμαι κι εγώ! Το μπαρμπούνι είπε ότι θα είχε πολλή δουλειά σήμερα και δεν θα κατάφερνε να μπει, άρα μας λείπει μόνο η Μαίρηλου....
Και φυσικά το Ναταλάκι που αν δεν μπει τίποτα δεν έχει νόημα!
ΑΝΝΕΖΙΝΑ ηθελα να γραψω.
Sorryyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bonjour,mes belles...
Xαιρετώ το Χόλυγουντ και τους κοινούς θνητούς...
Αφήνω προλόγους και περνώ στο δια ταύτα για να οργανωνόμαστε...
Προκειμένου λοιπόν να μη βρεθούμε τελικά στα επείγοντα της Βέροιας,
καθώς κάποια αρχίζει να έχει ήδη έντονα στερητικά συμπτώματα καφεΐνης,
θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και να συναντηθούμε οσονούπω.Τι να κάνω;
Η αυτού μεγαλειότητα της συζύγου μου μας διαθέτει την παρουσία της
πρωινά και μεσημέρια του Σαββάτου και της Κυριακής,όποτε βολεύεστε.
Προτείνει δε έναν καλό παιδότοπο,εκεί στα μέρη σας,στα εξωτερικά!
Πάλι θα με τρέχετε με τα διαβατήρια στο χέρι!Αχ!20 χρόνια στην πόλη αυτή
και ούτε ήξερα τα ονόματα των περιοχών αυτών και τώρα,δε σώνω...αχ!
Λοιπόν,περιμένω τις σχετικές σας τοποθετήσεις,για να κλείσει το θέμα.
Φιλάκια προς το παρόν κι επανέρχομαι...
Πόσο καλά με ξέρεις,αγάπη!Όσο αλήθεια είναι αυτό,άλλο τόσο σπάνιο είναι!Quote:
Originally posted by LIDA
Ναταλάκι μου τι γλυκό μωρό που είσαι όταν θέλεις!
Πώς είσαι σήμερα,καρδιά μου;Ποιός το μπούκωσε το κορίτσι μου,δε ντρέπεται;
Έχουμε κανένα νέο καλό απ'το μέτωπο;Πόσο χρόνο έχεις στη διάθεση σου να βρεις άνθρωπο;
Μαρικακένια μου,πολύ μου λέιψατε!
Κι ο τόπος σας και το αγόρι μου κι εσύ κι η άλλη η τσαπερδόνα φυσικά!
Νιώθω λες κι έχω να σας δω μήνες κι είναι ένας μόνο!Αχ!Να δούμε πότε θ'ανταμώσουμε και πάλι!
Σειρά σας είπαμε η επόμενη,υπόψιν!Ώστε Κρήτη μας 'ξηγήθηκε το παλικάρι μας το προκλητικό!Αχ!
Καλή δύναμη στο γραφείο,στο σπίτι,σε όσα καλείσαι να χειριστείς,χαρά μου!Θα τα πούμε και τηλεφωνικά.
Σου στέλνω αγκαλίτσες και φιλάκια πολλά πολλά με όλη μου την αγάπη για όλους σας!
Ναταλάκι μου πόσο γλυκά μου μιλάς σήμερα?
Σκωτσέζικα ντους μου κάνεις?
Κρύωσα γιατί βγαίνω το πρωί και κάνω διανομή παιδιών στα σχολεία τους πάντα χωρίς μπουφάν ή παλτό με τη δικαιολογία "έλα μωρέ ένα λεπτό θα κάνω σιγά μην κρυώσω" και με την τελευταία παγωνιά την άρπαξα για τα καλά.
Αυτή τη στιγμή είμαι του θανατά, το μόνο που θα με έκανε να νιώσω λίγο καλύτερα είναι το κρεβάτι μου, μια ζεστή σούπα και ύπνος αλλά αντί για αυτό έχω τρέξιμο στο γραφείο και το απόγευμα πρέπει να βάψω και την ρίζα μου...
Εσύ πως μου είσαι? Τι κάνεις τώρα? Διαβάζεις, χουζουρεύεις, κάνεις διάλειμμα?
Όσο για κοπέλα ουδέν νεότερον!
Αχ!Αυτές οι εσωτερικές ειδοποιήσεις,που υποτιμάμε και μετά την πατάμε!
Περαστικά,αγάπη και να σε προσέχεις στο εξής!Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου
να σας το λέω!Όλοι και όλα είναι πάνω από σας και μετά δεν περισσεύει ενέργεια.
Κι όσο για το πόσο μας φροντίζουν οι άλλοι...να μην ξύσω πληγές,λες κι αυτό μας έλειπε!
Εγώ είμαι στα μελαγχολικά μου και χθες και σήμερα(καλά,χθες ήταν πολύ δύσκολα απ'το σούρουπο)
κι αντί να παλουκωθώ,ιντερνετηλεφωνο� �αρασύρομαι,όπως πάντα!Ούτε πρωινό ακόμα,να φανταστείς!
Λες να μου φταίει που δεν κάνω εκείνη τη διαδρομή του Πειραιά,παρέα με το Αννεζινάκι,ν'ανέβω κι εγώ;
Μάλλον είμαι μια αχάριστη γκρινιάρα ή μια κουρασμένη παχύσαρκη αιώνια φοιτήτρια ανέραστη άτεκνη!Αστερητίκωτη!
Πωπω...καλύτερα να μασώ μερικές φορές παρά να πληκτρολογώ!Πάω γιατί είμαι για λύπηση και μου τη δίνω!Φιλιάαααα
τωρα αμα παρω το μαστιγιο εγω θα φταιω?Quote:
Originally posted by NADINE
Μάλλον είμαι μια αχάριστη γκρινιάρα ή μια κουρασμένη παχύσαρκη αιώνια φοιτήτρια ανέραστη άτεκνη!Αστερητίκωτη!
Πωπω...καλύτερα να μασώ μερικές φορές παρά να πληκτρολογώ!Πάω γιατί είμαι για λύπηση και μου τη δίνω!Φιλιάαααα
προτεινω αυτομαστιγωμα πρωι μεσημερι βραδυ για μια εβδομαδα μπας και στρωσεις,
Bασιλικούλα γεια σορυ αλλά αν δεν μου πείτε δεν κυττάω ποτα τα u2u
εγώ πάω σε διαιτολόγο λοιπόν η διατροφή μου είναι η εξής
πρ. 1 ποτήρι γάλα άπαχο και 3/4 κούπας δημητριακά
δεκ. 2 φρούτα ή μία μπανάνα
μεση. 120 γρ. κρέας άπαχο ή κοτόπουλο ή 160 γρ. ψάρι 1 φέτα ψωμί ολικής και σαλάτα με 1 κουτ.
σούπας ελαιόλαδο
1 φορά φακή 2 κουτάλες με σαλάτα 1 κουτ.λάδι και 1 φέτα ψωμί και 30 γρ. τυρί άπαχο
απογ. 1 γιαούρτι 2 % και 1 φρούτο
βρ. 2 φορές 1 τόστ και σαλάτα
2 φορές 30 γρ. τυρί άπαχο και σαλάτα + 2 φρυγανιές
2 φορές 2 αυγά βραστά και σαλάτα
1 φορά 1 καλαμάκι σουβλάκι κοτόπουλο + 1 πίτα αλάδωτη και σαλάτα
την άλλη βδομάδα που θα πάω αν θες θα σου πω τις αλλαγές ότι θες ρώτα φιλιά
α το αστερητικωτη τι ειναι?
αναλογως μηπως πρεπει να δωσω ειδικη θεραπεια γιαυτο
Ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου.
Και βεβαια θελω να με ενημερωνεις για οποιες αλλαγες θα σου δινει.
Φιλακια!!!!!!!!!!!!!
ναταλίτσα έλα πειραιά και θα σε πάω βόλτα με το αυτοκίνητο πειραιά σούνιο θα πιούμε και καφέ στην ωκεανίδα στο καβούρι δίπλα στην θάλασσα θα πάρουμε και την λίντα μας μαζί και όποια άλλη θες τι λες????
Και βλεπω οτι δεν σου δινει καθολου υδατανθρακες ( μακαρονια εννοω ) το μεσημερι, ουτε και λαδερο.
βασιλικούλα μακαρόνια έχω φάει αλλά όχι κάθε βδομάδα το λαδερό είναι μία και αυτής της βδομάδας είναι οι φακές σου έστελα την δίαιτα αυτής της εβδομάδας την άλλη θα σου πω πάντως έχω φάει και γιουβέτσι και ντολμάδες και γιουβαρλάκια
Α πολυ ωραια κοπελα μου.
Αρα την δευτερη εβδομαδα, τις φακες μπορω να τις αντικαταστησω με λαδερο η γιουβαρλακια η μακαρονια, αν καταλαβα σωστα.
όχι κοριτσάκι μου δεν πάει έτσι ότι αλλαγές μου κάνει θα στις στείλω ..
εγώ πάω διαιτολόγο καθε πέμπτη είχα να πάω 20 μέρες και με ξεκίνησε από την αρχή αν και είχα χάσει 3 κιλά όταν πήγα λόγω τρεξίματος και άγχους και νηστικομάρας φοβήθηκαμε μην έχουμε ανέβασμα στην ζυγαριά και η βδομάδα μου είναι στερητικη όπως ήταν η πρώτη που ξεκίνησα
Αχ!Τέλεια θα ήταν!Έχεις όμως καμπριολέ;Quote:
Originally posted by ANNEZINA
ναταλίτσα έλα πειραιά και θα σε πάω βόλτα με το αυτοκίνητο πειραιά σούνιο θα πιούμε και καφέ στην ωκεανίδα στο καβούρι δίπλα στην θάλασσα θα πάρουμε και την λίντα μας μαζί και όποια άλλη θες τι λες????
--->http://www.youtube.com/watch?v=hL9JpoAMfFI
...μπες μες στο καμπριολέ
πάμε για καναν καφέ
Κάνε κοπάνα πάμε παραλία
πάμε να γράψουμε μια ιστορία
στον Πειραιά και στο Πασαλιμάνι
μετά Γλυφάδα για κανα σφηνάκι
δύο καρδιές μες στο καμπριολέ...
Ενταξει κοπελα μου, θα περιμενω νεα σου, να μη κανω κανενα λαθος.
Φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!