Τον ειδα το 10 στο Athens rocking festival... Δεν νομιζζω να ηταν ταυρος η περιοχι , αλλα δεν ειμαι και σιγουρος
Printable View
Τον ειδα το 10 στο Athens rocking festival... Δεν νομιζζω να ηταν ταυρος η περιοχι , αλλα δεν ειμαι και σιγουρος
Κουρασμένη...τόσους μήνες και δεν έγινα καλά κι ούτε πρόκειται να γίνω...έχω απογοητευθεί πια και δεν περιμένω τίποτα...
Χαλια, το μονο που θα ηθελα ηταν να κλεισω τα ματια και να μην ξυπνησω ποτε
Αισθανομαι καινουριος... Κουρευτικα και ξυριστικα και νιωθω διαφορετικος
Δεν την παλευω καθολου...
Εχω χαλαστει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολυ..
Θωμακο μου ετοιμασου μαζι θα την κανουμε :-)
Tι να κανω που ολα πανε κωλιαντρα;
Χάλια... :(
Έχω βυθιστεί στην κατάθλιψη και δεν μπορώ ν' αντιδράσω...δεν θέλω τίποτα, θέλω μόνο να είμαι συνέχεια κλεισμένη στο σπίτι αλλά ακόμα κι έτσι δεν νιώθω καλά κι ειδικά τον τελευταίο καιρό θέλω να κοιμάμαι την περισσότερη μέρα ώστε να μην νιώθω στεναχώρια...και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το σταματήσω αυτό, δεν έχω το κουράγιο...
Μα δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, αυτό είναι το πρόβλημα...είμαι σε φάση που και το να ντυθώ για να πάω μέχρι το σουπερ μαρκετ π.χ. μου φαίνεται άθλος...ζήτησα βοήθεια από ειδικό κι έκανα και κάνω υπομονή πολλούς μήνες αλλά προφανώς η θεραπεία της δεν με βοήθησε καθόλου...ή μάλλον σχεδόν καθόλου, δεν ξεσπάω σε κλάματα όπως πριν αλλά δεν έχω διάθεση για τίποτα, ούτε όρεξη για ζωή...
[QUOTE=Κύκνος;429362]Μα δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, αυτό είναι το πρόβλημα...είμαι σε φάση που και το να ντυθώ για να πάω μέχρι το σουπερ μαρκετ π.χ. μου φαίνεται άθλος...ζήτησα βοήθεια από ειδικό κι έκανα και κάνω υπομονή πολλούς μήνες αλλά προφανώς η θεραπεία της δεν με βοήθησε καθόλου...ή μάλλον
σχεδόν καθόλου, δεν ξεσπάω σε κλάματα όπως πριν αλλά δεν έχω διάθεση για τίποτα, ούτε όρεξη για ζωή...[/
QUOTE]
κυκνε δεν πρεπει να αφησεις τον εαυτο σου να βυθιστει στο σκοταδι....
[QUOTE=undetermined;429364]Έχεις δίκιο αλλά πώς να το αποτρέψω; Η ψυχίατρος δεν με βοήθησε με την αντικαταθλιπτική της αγωγή όπως ήλπιζα κι εγώ από μόνη μου δεν έχω τη δύναμη να μην βυθιστώ στο σκοτάδι...άρα τώρα τί γίνεται; Δεν σου κρύβω ότι έχω απογοητευτεί και κουραστεί πολύ με όλη αυτή την χωρίς αποτέλεσμα προσπάθεια... :(
Σκατα σκατα σκατα........................................ ....................
Αν την είχα γιατί να μη θέλω να την αξιοποιήσω και να συνεχίζω να νιώθω τόσο άσχημα; Αυτή τη στιγμή ας πούμε νιώθω πραγματικά απαίσια και περιμένω πότε θα μπορέσω πάλι να κοιμηθώ ώστε να μην αισθάνομαι θλίψη...μακάρι να μπορούσα να κοιμάμαι όλη τη μέρα συνεχόμενα...
μια απ'τα ίδια, σπίτι, κρεβάτι, λαπτοπ, ύπνος...και δε θέλω τίποτα, ενώ με κουράζει αυτή η απραγία δεν έχω δύναμη να κάνω τίποτα, το μόνο αξίολογο που κάνω είναι να βγάζω βόλτα τη σκυλίτσα, κι αυτό με τα χίλια ζόρια..
Μόνος.......
Ετοιμη κ αποφασισμενη νιωθω! Και δυνατη! Και ικανη! :)
Παροτι κοιμηθικα στραβα και ξυπνησα με πιασμενο λαιμο σημερα αισθανομαι πολυ αισιοδοξος .... Ευχομαι να εχτε ολοι μια υπεροχη μερα......
Ανύπαρκτος στον κόσμο σας
Αγωνια, προβληματισμενη, μονη.
ψιλοενθουσιασμενος με τα γυαλια της γκουγκλ. φαινεται οτι πιο χρησιμο μετα τα iphone και ιντερνετ στο κινητο. τα φορας, βγαινεις εξω και σου δινουν καμποσες παραπανω επιλογες.
http://www.youtube.com/watch?v=JSnB06um5r4
κριμα που αργουν και σε τριτοκοσμικες χωρες σαν το ελλαδισταν θα ειναι σιγουρα πανακριβα. αντε σιγα σιγα να γινομαστε cyborgs!
Μα πως ειναι δυνατον να κοιμασαι στις 1 αυπνος και κουρασμενος και να ξυπνας στις 2μιση;;;;
Νοιώθω εκνευρισμένος από ψες και από σήμερα το πρωί. Πάλι καποιοι παλιοχαρακτήρες προκαλούν σπάσιμο νεύρων και θα έχουμε ιστορίες. Φαινεται τα βιωματα και η ευαισθησία έχουν γίνει τετοια που αμα συμβεί κανα τετοιο γεγονός μέσα μου ανάβει το κόκκινο. Ειναι να μην έχεις παλιοκοσμο μεσα στα πόδια σου. Αν προχωρήσει το πράγμα θα αντιδράσω, δεν θέλω αλλα απωθημένα. Να φοβάστε τους υπουλους και τους διπλοπρόσωπους, οι υπόλοιποι είναι λιγότερο επικίνδυνοι.
Χαζη που την στεναχώρησα.. :'(
Νιώθω νευριασμένη και θυμωμένη.
Ευχαριστώ Μαρκέλα για τη στήριξη. Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που μου λες, όμως καθε φορα που βλέπω να πλησιαζουν βιώματα που μοιάζουν με το παρελθόν ακομα κι αν τελικα δεν γινει τίποτα εντούτοις το συναισθημα κτυπά κόκκινο απελπιστικα. Το ζητημα ειναι να τα καταφερω να αποξενωθω απο τετοιο συναισθημα. Αν και στο τελος της μερας μπορει να ναι και χασιμο χρόνου επειδή ειναι χέστες. Απο τετοιους τυπους όμως προσεχουμε γιατι κτυπανε πισώπλατα.
Αισθανομαι και παλι αισιοδοξος...
Με δουλευεις ωρε?
Και εγω σχετικα σε μεγαλη ηλικια εστρωσα με το θθεμα μουσια , αφου να φανταστεις μουστακι εβγαλα στα 26 μου