Τα τελευταία 100 αν ξέρεις είναι σαν να μην ξέρεις τίποτα..
Η Ελλάδα ήταν όλη η Ευρώπη που ξέρεις σήμερα κ ακόμα παραπέρα....
Εστάλη από Samsung S9
Printable View
Τα τελευταία 100 αν ξέρεις είναι σαν να μην ξέρεις τίποτα..
Η Ελλάδα ήταν όλη η Ευρώπη που ξέρεις σήμερα κ ακόμα παραπέρα....
Εστάλη από Samsung S9
Δεν μπορείς να λες ότι ξέρεις ιστορία όταν Μήλας για τα τελευταία 100 χρόνια...
Δεν ξέρεις τίποτα όπως κ εγώ γιατί στα σχολεία δεν μας είπαν ποτέ την αλήθεια αλλά αυτά που θέλαν να μάθουμε...
Η ημιμαθεία είναι ότι χειρότερο ετσι διδάσκουν σήμερα λέγοντας μισές αλήθειες ....
Εστάλη από Samsung S9
Εγω ξερω τα τελευταια εκατο χρονια απο τον παππου μου που γενηθηκε το 1920 μεχρι να πεθανει μου ειπε τα βασικα ειδα κ μερικα ντοκυμαντερ με εικονεσ απο τοτε κ καταλαβα πιο πισω κανεισ δεν ξερει τι γινοταν
Αυτη ειναι η ιστορια εσυ τι νομιζεσ τα βιβλια ειναι η ιστορια
Δεν είπα αυτό αλλά δεν μπορείς να λες ότι ξέρεις την ιστορία επιδει ξέρεις γεγονότα από τον παπού σου.. η ιστορία της Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερη και δεν φτάνουν ούτε 100 χρόνια για να την αναλύσεις και να την μάθεις...
Όλα θα μείνουν θαμμένα στον χρόνο ας ελπίσουμε οι επόμενες γενιές να την αξιολογήσουν όπως πρέπει...
Εστάλη από Samsung S9
Κανείς δεν ξέρει τίποτα όλα είναι θεωρίες και μυθοπλασίες... Αυτός που θα σου πει ξέρω ιστορία είναι ξεροκέφαλος..
Εστάλη από Samsung S9
Μπορούμε να πούμε για τον Α κ Β παγκόσμιο πόλεμο μέχρι εκεί κ αυτό με κρυμμένες αλήθειες κ γεγονότα που δεν θα μας πούνε ποτέ...
Εστάλη από Samsung S9
Εδώ μας πησαν ότι οι πωλεμοι ήταν παγκοσμιοι το μεγάλο ψέμα του αιώνα.. οι πωλεμοι δεν ήταν ποτέ παγκοσμιοι αλλά έτσι βόλευε να λέγετε στους Γερμανούς...
Και οι Γερμανοί παλι στο προσκήνιο και όλοι μουγκα
Εστάλη από Samsung S9
Ναταλακι αγαπη μου μολισ μπορεσεισ γραψε κατι
Τωρα καταλαβα γτ η γυναικα μου δε με ηθελε γυναικα μετα απο σενα ειχα μια γκομενα να στο πω απλα 40 εκατομυρια σπερματοζωαρια ειχα πιο πανω δεν πηγαινε ειχα δικο μου συστημα προπονησησ ωσ αθλητησ δεν ηξερα οτι ηταν τελειο τωρα καταλαβα οι γιατροι φταινε κορακλα μου σουπερ σετ λεγεται τωρα μπορω να σασ φτιαξω ολεσ γι αυτο ειπα τον δεσποτη παναγιωτη γυναικα πηγαινε στο παιδι δικο μασ ειναι
Καλα ρε γυναικα απαρνηθηκεσ το παιδι ειναι δυνατον τι μυαλα κουβαλατε ολεσ
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Εστάλη από Samsung S9
Αν εισαι αυτοσ ο γιατροσ να ξερεισ μασ παρακολουθουν οι ρωσοι οι βρετανοι οι γερμανοι και οι ελληνεσ οι στρατοι ολων αυτων των χωρων τουσ δωσανε τεχνολογια στη θυρα 4 να τα δουνε βλεπουν τι εχεισ κανει στη ζωη σου απο το σωμα σου κανονισε την πορεια σου τοσο απλα στο λεω τα ειδαν ολα