Μαρή σκουντούφλο, ολόκληρη εξήγηση μας έκανε η γυναίκα για να καταλάβουμε το πόσο καλό και θεραπευτικό ήταν το μασάζ κι εσύ το μόνο που έχεις να πεις είναι να ήτανε Ταϋλανδέζος;!:lol:
Printable View
Μαρή σκουντούφλο, ολόκληρη εξήγηση μας έκανε η γυναίκα για να καταλάβουμε το πόσο καλό και θεραπευτικό ήταν το μασάζ κι εσύ το μόνο που έχεις να πεις είναι να ήτανε Ταϋλανδέζος;!:lol:
Και πες ότι ήτανε Ταϋλανδέζος! Τι να τον κάνει τον ζουμπά που θέλει δύο μαζί για το πρωϊνό της;!:lol: Να μου πεις Ρώσος, Πολωνός, Ρουμάνος που είναι και γομάρια να το καταλάβω, αλλά Ταϋλανδέζος;
με τις παλιές τιμές 50 την κάθε συνεδρία μίας ώρας, τώρα 35. Παλιότερα, τις καλές εποχές, πέρναγε ως φυσικοθεραπεία (γιατί σε φυσικοθεραπευτήριο τα κάνω) και τα έκανα με το ταμείο μου, τώρα ούτε λόγος, κανονική φυσικοθεραπεία και δεν στη γράφουνε εύκολα...
Το μασάζ κάνει πάρα πολύ καλό στη κυτταρίτιδα κ τη σύσφιξη είχα δει δυο περιπτώσεις κ είχα πάθει πλάκα!
Η μια ήτανε μια κοπέλα που είχε χάσει αρκετά κιλά με διατροφή κ κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της έκανε κ μασάζ κορίτσια τέλειο το αποτέλεσμα!
Η άλλη περίπτωση αφορούσε μια γυναίκα γύρω στα 55 η ρουφιάνα ίχνος κυτταρίτιδας δεν είχε μόνο μελανιές απο το μασαζ :lol::lol::lol:
breakaki, και εγώ όταν φτάσω στα τελειωτικά κιλά μου , θα ξεκινήσω μασάζ για την χαλάρωση και την κυτταρίτιδα, θα είναι η συνέχεια μετά από τα ηλεκτρομαγνητικά που κάνω τώρα. ʼντε να δούμε τι θα σώσουμε!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Και πες ότι ήτανε Ταϋλανδέζος! Τι να τον κάνει τον ζουμπά που θέλει δύο μαζί για το πρωϊνό της;!:lol: Να μου πεις Ρώσος, Πολωνός, Ρουμάνος που είναι και γομάρια να το καταλάβω, αλλά Ταϋλανδέζος;
Δίκιο έχεις! Γι' αυτούς δεν έχει βγει κ καμιά φήμη, μπα για μικρολαλαγγους τους κόβω :lol:
Quote:
Originally posted by monahoiot
breakaki, και εγώ όταν φτάσω στα τελειωτικά κιλά μου , θα ξεκινήσω μασάζ για την χαλάρωση και την κυτταρίτιδα, θα είναι η συνέχεια μετά από τα ηλεκτρομαγνητικά που κάνω τώρα. ʼντε να δούμε τι θα σώσουμε!
ʼντε σε βλέπω να βάζεις κάτω τη Haly Berry( ok μάλλον λάθος το έγραψα) που η κακομοίρα ένα χάλι μαύρο είναι :lol:
Quote:
Μπα από αλλοδαπό στοιχείο προτιμώ τα σίγουρα κ ποιο είναι αυτό? Το μελανούρι!!!!!!!!!!!:spin:
Καλά έχω ξεφύγει τελείως :lol: που είναι ο παπαστρούμφ να με επιπλήξει?
Η Χάλι καλέ, μαύρο χάλι δε λες τίποτα! Δεν βλέπεται η καημένη! :lol::lol:
και μια και μιλάμε για χάλι, ιδού:
http://youtu.be/3GlSOoiJIkY
Η Halle Berry είναι και διαβητική αλλά χ@στηκε, με τόσα λεφτά που έχει μπορεί να πηγαίνει στους καλύτερους γιατρούς και να κάνει πολύ καλή διατροφή.
Στρουμφ!!!! Κι εμείς θα γίνουμε καλύτερες από όλες αυτές γιατί είμαστε άνθρωποι και όχι νάρκισσοι!!!!
Καλέ Λουλούκο από ποιές θα γίνουμε καλύτερες; Για να ξέρω να ετοιμάζομαι δηλαδή!
Μου φαίνεται ότι τον Προκόπη τον ξεπέρασε η προκοπή του και εξαφανίστηκε!
Quote:
Καλέ Λουλούκο από ποιές θα γίνουμε καλύτερες; Για να ξέρω να ετοιμάζομαι δηλαδή!
Από αυτή! Κάποτε ήτανε 90 κιλά!
http://www.gossip-tv.gr/g-sexy/story/171542/Prosohi-To-kordoni-(foto)
Εντάξει σοκολατίτσα, θα βάλω τις φωτογραφίες της στο αρχείο μου για να τις χρησιμοποιήσω ως παράδειγμα του τι θέλω στην επόμενη ζωή που θα ζήσω!:lol: