Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Γεια σας στρουφοσυντροφια!Διαβασα τις πολλες σελιδες το απογευμα κ ηθελα να σχολιασω αλλα τα εχω ξεχασει....
Θυμαμαι ομως μια ομορφη κ λαμπερη Αστεροσκονη!Μπραβο για αυτα που εχασες,κουραγιο κ δυναμη για τα υπολοιπα γλυκεια μου. Μια απαστραπτουσα Μακ Γιωτ με καινουριο φουστανακι σε αλλη μερια του καφε σπιτιου που δεν ξεραμε.Γιωτα μου χαιρομαι με τα χαρα σου!Μου αρεσει που το εκπεμπεις!Μεγαλη η διαφορα σου απο τοτε που ειχαμε βρεθει.Παντα ετσι να εισαι κοπελλα μου! συμφωνω για το μασαζ Χουζουρη οτι ειναι το κατι αλλο!εχω κανει μονο μια φορα οταν ειχα παει στην Κινα.Ολοι ειχαν παρει γυναικες κ εγω ζητησα αντρα.Εκανε θυμαμαι τα 50 λεπτα 18 ε.Ομως αυτος εκανε παραπανω να τελειωσει(δεν θελω κρυφα γελακια,τοτε ημουν 78 κιλα αν κ εκανα πλακα οτι ειμαι ενα στρεμμα γυναικα γι'αυτο αργησε)κ ζητησε παραπανω χρηματα αλλα επειδη δεν μιλουσε αγγλικα πηρε τηλ τη φιλη του να μου μιλησει αυτη.Κινεζικα αγγλικα αυτη,μισοαγγλοελληνικα εγω,μου εκανε σκηνη γιατι ζητησα αντρα κ γιατι εκανε παραπανω ωρα!Πληρωσα τα παραπανω αλλα επεσε το γελιο της αρκουδας μετα στην παρεα!Αν ισχυει αυτο που λενε για τους κινεζους.Αλλα εγω δεν ηξερα....