-
Πριν χρονια μολισ γνωρισα την κορη μου θα τουσ εδερνα ολουσ εναν εναν αλλα το μαθανε και μου κανουν βασανιστηρια τα χαπια που παιρνω δεν ψυχο φαρμακα δεν μπορεισ να φανταστεισ ποση προπονηση εκανα το ειχα αποφασισει 80 κιλα παγκο θα τουσ πηδουσα ολουσ ετσι με εμαθεσ κι εσυ ετσι με εμαθαν κι οι μυστικεσ υπηρεσιεσ ελληνικεσ τουρκικεσ βρετανικεσ γερμανικεσ οι ελληνικεσ με ξεραν
-
Βασανιστηρια μου κανουν τι νομιζεσ δε γινονται
-
Γι αυτο βριζω την αδερφη του ελεουσ τον τσιπρα γτ ειχαν καταργηθει το 1970
-
-
-
-
-
-
-
-
Ηξερα τη στικουδη οταν ηταν μικρη καναμε παρεα ωσ αθλητεσ ολα τα τραγουδια ειναι οπωσ παραγονται γαματα κι αυτα που λεω δικα μου μπορεισ να ανοιξεισ το γιουτουμπ εχει απειρα στικουδη δαντησ και μαρια αλεξανδρου ειναι κ γαμω τα παιδια τωρα γτ δεν κανανε σουπερ επιτυχιεσ δεν ξερω παντωσ ειναι θεοι αυτα
-
Γιατρουδακο μπλεχτηκε σιαιει αμερικανικη βρετανικη σασ ελληνικη ευπ κι η μαφια η ελληνικη ολοι αυτοι αποφασισαν οτι θα δουλευω μεχρι να πεθανω και θα δινω τα λεφτα τραβα γαμησου κι εσυ και ολο το παρεακι γτ ειμαι ασφαλιτησ μηχανικοσ κι εχω ενα εκατομυριο ειμαι κρατοσ εδω πανω λοιπον τραβα γαμησου αν θεσ την ζωη σου πιο απλα δε γινεται να στο πω
-
-
-