Οχι κατερινακι μου δεν αλλαζω μηνα. Δεν ξερω. Εγω το θεωρω πολυ, η μαμα λεει δεν ειναι πολυ. Στις 10 θα τον παρω γιατι σημερα ειναι σαββατο και δεν παει γραφειο εκτος αν εχει κατι εκτακτο. Μην το ξυπνησω κιολας....
Printable View
Οχι κατερινακι μου δεν αλλαζω μηνα. Δεν ξερω. Εγω το θεωρω πολυ, η μαμα λεει δεν ειναι πολυ. Στις 10 θα τον παρω γιατι σημερα ειναι σαββατο και δεν παει γραφειο εκτος αν εχει κατι εκτακτο. Μην το ξυπνησω κιολας....
Καλημέρα Κατερίνα,καλές Απόκριες και καλά να περάσεις κ εσύ!!!!!
Κουκλίτσα μου καλημέρα!!!!!Σε παρακαλώ μη μου στεναχωριέσαι γιατί είναι κάτι που συμβαίνει.Πάρε το γιατρό σου,αυτός θα σου πει,και μη μας ξεχάσεις και πεθάνουμε από αγωνία,ένταξη?Quote:
Originally posted by polinaki1983
Polinaki prospathise na parameineis iremi kai min kaneis polles metakinhseis kai sikomata simera. Theoro oti den einai kati sobaro, enimerose ton idioti giatro sou omos na sou pei ti na kaneis
Καλημέρα. Πωλινάκι εύχομαι να μην είναι τίποτα και να πάνε όλα καλά. Όταν μιλήσεις με το γιατρό σου ενημέρωσέ μας.
Κατερινοστρουμφίτα να περάσετε όμορφα το τριήμερο και ευχαριστώ για την τραγουδοαφιέρωση. Περιμένω και τον Προκόπη να μας πει για τις χθεσινές του προκοπές. Ναταλία με τη συνέπεια που έχει το κομπρεσέρ κάθε βράδυ αν ήταν αληθινό θα είχε κατασκευάσει το μετρό της Θεσσαλονίκης!
Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ομως αυτος εκανε παραπανω να τελειωσει(δεν θελω κρυφα γελακια,τοτε ημουν 78 κιλα αν κ εκανα πλακα οτι ειμαι ενα στρεμμα γυναικα γι'αυτο αργησε)κ ζητησε παραπανω χρηματα
Γλαύκη αυτό είναι μεγάλο προσόν στον άντρα κι αν ήμουν στη θέση σου θα τον πλήρωνα διπλά γι'αυτήν του την αργοπορία!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Έχει και σήμερα ωραία ανοιξιάτικη μέρα όπως και χθες. Στη βόλτα που έκανα εχθές ήταν η πρώτη φορά μετά από μήνες που ένοιωσα ότι ζεστάθηκα. Περπατούσα στον ήλιο απτόητη με κασκώλ και γάντια και ένοιωθα το πρόσωπό μου, το σώμα μου και τα πόδια μου ζεστά!
Καλημέρούδια στο ηλιόλουστο Στρουμφχωριό μας!
Παρακοιμήθηκα σήμερα, στις 11 ξύπνησα!!!
Χθες πρόκοψα για τα καλά! Και κοτόπουλο στο φούρνο με ρύζι μαγείρεψα και το σπίτι καθάρισα και την Ζούμπα μου έκανα και όλα! Γύρισα κατάκοπη το βράδυ έκανα ένα μπάνιο και έφαγα. Μετά είδα τον τελευταίο σαμουράι με τον φίλο μου τον Τομ και ξεράθηκα στον ύπνο. Πως το πάθατε και ήσασταν φειδωλές στα λόγια σας κορίτσια; Τστστστστ ντροπή από τις 5-10 σελίδες πέσαμε στις 2 ΜΟΝΟ! Παπαπαπαπα απογοήτευση ο Μπαμπαστρουμφ :bigsmile:!
Η μέρα Τζίνα μου πράγματι είναι υπέροχη και γαργαλιστική και τρώγομαι για βόλτες να πάω να λιαστώ κάπου να μαζέψω βιταμίνη D :lol:, σήμερα για πρώτη φορά μπήκε ο ήλιος τόσο φωτεινός στο δωμάτιο μας που με ενόχλησε κάπως. Όταν την άνοιξη αλλάζει θέση ο ήλιος όταν ξημερώνει η θέση του είναι τέτοια που με χτυπάει κατευθείαν στο πρόσωπο και μου αρέσει γιατί έτσι ξυπνάω πιο εύκολα και πιο όμορφα :D, ανοιξιάζει παιδιά σιγά σιγά !!! Το μυρίζομαι ήδη, σήμερα είχα πολύ έντονα τα συμπτώματα της αλλεργίας μου, αλλεργική ρινίτιδα, με έφαγαν οι φαγούρες και έτρεξα στο μπάνιο να κάνω πλήσεις με ορό στην μύτη μου για να ανακουφιστώ. Οι πρώτες αμυγδαλιές έχουν ήδη μπουμπουκιάσει!
Καλημέρα ζουμπανισμένε Προκόπη. Αποφάσισε τι θέλεις, να σας γράφουμε πολύ ή να μη σας γράφουμε πολύ;:lol::lol: Φαίνεται ότι η ηλιόλουστη μέρα μας επηρεάζει όλους γιατί αυτήν τη στιγμή και τα τρία ζωάκια μου είναι στο μπαλκόνι και λιάζονται! Τους έχω βάλει ένα χαλάκι έξω για να μην κάθονται στο μάρμαρο και παγώνουν και στριμώχνονται όλα μαζί δίπλα δίπλα για να χωρέσουν στο χαλάκι και παριστάνουν τους ηλιακούς θερμοσίφωνες!
Eli με τον ήλιο στο υπνοδωμάτιό σου μου θύμισες τον κουμπάρο μου που έχει το ίδιο πρόβλημα να τον ξυπνάει ο ήλιος το πρωί και επειδή η γυναίκα του δε θέλει να τραβάει τις κουρτίνες κοιμάται με γυαλιά ηλίου!! Μου το έλεγε και είχα πεθάνει στα γέλια, ξυπνάει το πρωί από τον ήλιο, φοράει τα μαύρα γυαλιά ηλίου που έχει πρόχειρα δίπλα στο κομοδίνο του και ξανακοιμάται!! :lol:
Δεν το πιστεύω!! Αυτήν τη στιγμή έχει στον Alpha τον κουμπάρο μου,αυτόν που έλεγα με τα γυαλιά ηλίου, ο οποίος έχει ψαράδικο και ψαράδικο online και τον έχει η Γερμανού στην εκπομπή της να τους πει για τα ψάρια λόγω των ημερών!! Πολλά χρόνια θα ζήσει που λένε. Φέρνει φρέσκα ψάρια από τη Μυτιλήνη που κατάγεται, τα καθαρίζει, τα συσκευάζει σε κενό αέρος και τα παραδίδει στα σπίτια. Έχει και site στο ιντερνετ και παραγγέλνουν και από εκεί. Λόγω των πρωτοποριακών ιδεών του, του χιούμορ του και των γνώσεών του στα ψάρια κάθε χρόνο αυτές τις μέρες τον βλέπω σχεδόν σε όλα τα κανάλια να δίνει οδηγίες και συμβουλές. Η πλάκα είναι ότι αυτός δεν τρώει ψάρια!! Όσες φορές μου έχουν κάνει το τραπέζι με ψάρια αυτός τρώει μπριζόλα χιχιχιχι.
Kαλημεροκαλησπέρες στο στρουμφοχωριό μας!
Μελένιε,ελπίζω να ξαπλώνεις ήρεμος στο κρεβάτι σου και να έχει ήδη τελειώσει το θέμα με τα αιματάκια...
Προκόπη,αρκετά πρόκοψες χθες.Μάζεψε τις ηλιοβιταμίνες σου σήμερα κι απόλαυσε το εορταστικό τριήμερο!
Χαχανούλη,εγώ πάντως ακόμα κρυώνω κι ας κυκλοφορεί έξω ο κόσμος με τα κοντομάνικα!Σε λίγο ετοιμάζομαι
για καφεσυναντήσεις και μετά την πρώτη -άνευ αρμάτων-παρέλαση!Χθες είδαμε κάποια άρματα(όλα με πολιτικό
φυσικά θέμα)...Όλοι λένε πως είναι πολύ πεσμένα φέτος τα πράγματα σε σχέση με άλλες καρναβαλοχρονιές,αλλά
τι να κάνουμε;Φέτος κατέβηκε ο Μητσοτάκης!Χθες πάντως,γκρινιάρη σου έφαγα τη χάρη σου.Όλα μου την έδιναν
κι όσο μου την έδιναν τόσο στράβωναν.Πήγαμε σε ένα όμορφο καφέ,παραγγέλνω τσιζκέικ να στανιάρω και ήταν
φτιαγμένοο με γιαούρτι!(το έχετε ξανακούσει εσείς αυτό ποτέ; )Μετά βγαίνουμε το βράδυ σε μπυραρία,το νερό
Αύρα(Αύρα και Λουτράκι δεν πίνω)λέω ας μην πιω αναψυκτικό και μου προτείνουν ένα κοκτέιλ με καρπούζι,
που είπαν δεν καίει(αλκοόλ δε μου αρέσει).Και τελικά μου φέρνουν κάτι καρπουζί σε χρώμα αλλά με γεύση
πικραμύγδαλου,που σιχαίνομαι...Ευτυχώς η παρέα καλή και τη στρώσαμε την κακή διάθεση.Για να δούμε
σήμερα τι θα δούμε...Αυτά είναι τα ασήμαντα της υπόθεσης φυσικά.Τα σοβαρά δεν είναι να τα γράφω...
Δύσκολα τα πράγματα κι εδώ που ήρθα κι εκεί απ'όπου έφυγα...Παντού προβλήματα υγείας...Τέλος πάντων!
Σήμερα-αύριο λογικά θα συναντηθώ και με το κορίτσι μας,που έρχεται για μια ξεπέτα απο τη Λάρισα.
Είδα Νούδι και Μαρικάκι και πάω τώρα να Κλεαστώ.Τα φιλιά μου σε όλα μου τα αγαπημένα στρουμφάκια!
Καλά Τζίνα έχω πεθάνει στο γέλιο με τον κουμπάρο σου!!! Καλά βρε παιδί μου ακόμη και οι κουμπάροι σας είναι νούμερα σε αυτό το σόι!!! Κανείς δεν έχει ξεφύγει;;; Για κάτσε να τον καμαρώσω και εγώ τον κουμπάρο σου και να τον φανταστώ να ξαπλάρει στο κρεβάτι με τα μαύρα γυαλιά :lol:
Τα ζωάκια σου τι λένε ζεστάνανε τις κοιλίτσες τους; :lol: