Σκέφτομαι ότι σύντομα όλα θα είναι έτοιμα κι εγώ ελεύθερη...να με περιμένεις...
Printable View
Σκέφτομαι ότι σύντομα όλα θα είναι έτοιμα κι εγώ ελεύθερη...να με περιμένεις...
Οτι δεν θα τη βγαλω για πολυ καιρο ακομα καθαρη....θα στριψει το ματι για τα καλα... Δαφνι σου 'ρχομαι........
Φύλα μια θέση και για μένα. Άρτι αφιχθείσα εκ της εργασίας
σκέφτομαι ότι πέρα από την οικονομική εκμετάλλευση,
η πίεση να μπει η συμπεριφορά σου σε καλούπια
είναι που ενοχλεί περισσότερο.
Στο Δαφνί δεν πάω πάντως. Δε μασάω.
Το πολύ πολύ να βριστώ με κανέναν
και να ρθω στα ίσια μου.
γιατι να ειμαι τοσο ανασφαλης γαμωτο μουυυ
Ναι, αλήθεια είναι ότι συχνά όλα κρέμονται από μια κλωστή.
Σαν ν' ακροβατούμε σε τεντωμένο σχοινί
και κινδυνεύουμε να πέσουμε στο κενό,
αλλά τελικά ισορροπούμε.
Υπάρχουν πολλές πιέσεις, οk,
αλλά υπάρχει και θυμός.
Και επιμένω. Όχι ότι δε λαβαίνω υπόψη τις παράπλευρες απώλειες,
αλλά προτιμότερη η αντίδραση στις πιέσεις
και η ανυπακοή,
για να ηρεμήσει το νευρικό μας σύστημα!
YΓ: συγγνώμη για τη βιαστική χτεσινοβραδινή απάντηση,
παρασκεύαζα ταυτόχρονα σοκολατάκια υγείας!
Αν θες, στέλνω συνταγή. :-)
Σκέφτομαι ότι πρέπει να ηρεμήσω και να χαλαρώσω σήμερα...όσο μπορέσω δηλαδή...
Μάλλον δεν έπρεπε να πιω...το μυαλό μου παίζει περίεργα παιχνίδια...
Και ότι σύντομα που θα χωθώ στη φωλιά μου ελπίζω τα πράγματα να είναι καλά εκεί μέσα...
Με αρρωσταίνει που σκοτεινιάζει τόσο νωρίς...
Μπα...η έλλειψη φωτός με μελαγχολεί...να φανταστείς έχω ήδη ανάψει το φως κι ας είναι μόλις 16.30...είμαι που είμαι μελαγχολική αν κάτσω και στα σκοτάδια θ' αποτελειωθώ...θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο μου :p
Tώρα σκέφτομαι ότι είμαι τόσο μπερδεμένη και ζαλισμένη που δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε όσα ήθελα να κάνω...ουφ...κάτι πρέπει να γίνει μ' αυτό εφόσον συμβαίνει συχνά...
Είσαι τυχερή που δεν επηρεάζεσαι από τις καιρικές συνθήκες :) Εγώ ανέκαθεν μελαγχολούσα με τη σκοτεινιά, καθώς και με τη βροχή...
Τον Θεό τον σκέφτομαι κι εγώ τελευταία, κοιμάμαι με ένα σταυρό στο κρεβάτι μου για να μην βλέπω άλλους εφιάλτες κι όντως έχουν μειωθεί...
Σκέφτομαι ότι αν θέλω να μην πονάω πια πρέπει να διαγράψω κάποια πράγματα από τη ζωή μου...ήδη πονούσα αρκετά και πριν από αυτά, δεν μου χρειάζεται κι άλλος πόνος...
Σκέφτομαι ότι έκανα όσα πρέπει κατά τη γιατρό μου για να κοιμηθώ ήρεμα αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω...φοβάμαι...θα ήθελα τόσο μα τόσο πολύ να μου πει κάποιος ότι όλα θα πάνε καλά και να το πιστεύει στ' αλήθεια...γιατί εγώ φοβάμαι ότι δεν θα πάνε καλά κι ότι δεν θα τα καταφέρω να γίνω όπως ήμουν παλιά...
Και γι' απόψε δεν ξέρω αν ήταν καλό που στη σειρά που βλέπω αναφέρθηκε αυτοκτονία...ελπίζω αυτό να μην μου προκαλέσει εφιάλτες...