-
Kαλο μεσημερι κ καλο απογευμα αγαπημενα μου στρουμφακια!Βγειτε να μαζεψουμε λιγο ηλιο κ να παρουμε μυρωδια απο ανοιξη γιατι απο δευτερα χιονια παλι λεει!
Χαχανουλη μου λιγο υπομονη ακομη κ εφυγε ο κρυος ο χειμωνας κ θα ζεσταθει κομματι το κοκκαλακι σου!
Προκομενε μου Προκοπη να σου πω οτι εδω οι αμυγδαλιες εχουν κιολας ξεανθισει κ πετανε φυλλαρακια.
Μελενια μου Πωλινα δεν μας εχεις πει ακομη τι ειπε ο γιατρος σου.Ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο κ να ειναι κατι το συνηθες που συμβαινει σε πολλες εγκυμονουσες.
Αστεροσκονη,στρουμφονομα?,� �πραβο κ για το αλλο ενα κιλακι που ξεπεταξες,αντε και τα υπολοιπα αλλα προσεχε,με ρεγουλα.
Καλως κ το χουζουρη μας!Χουζουρης,χουζουρης,αλ� �α το φαγητακι μας το καλομαγειρεμενοτο εχουμε συνεχεια!Κ τις βολτες μας κ τα ψωνια μας κ τις ξαπλες μας....Φτου να μη σε ματιασω....
Τωρα η αγαπημενη μου Παπαστρουμφ.Κοψε τη γκρινια κ κοιτα να χαρεις το πατρινο καρναβαλι κ τον Τηρη μαζι με τις βραδυνες καραμουζες!Γιατι δεν πιστευω να ειναι μονο η ηχορυπανση....
Πολλα φιλια σε ολες τις στρουφομορφεςνα περασετε υπεροχα κ να σηκωσετε ψηλα τους αετους σας κ να τους καλοπεταξετε!Τζινα πρωτη εσυ!
Εγω σκοπευω να στειλω συζυγο,μαλλον κ το γιο στην Αθηνα στην κορη κ να περασω ενα ομορφο ησυχο κ ξεκουραστο διημερο μονη μου!
-
Γλαύκη , αφιερωμένο για το μοναχικό σου σ/κ! http://youtu.be/We97I7x6H5w
Να χαλαρώσεις, να χρησιμοποιήσεις το χρόνο ΜΟΝΟ για θετικές σκέψεις και για τα καλύτερα που θα σου φέρνει η ζωή από εδώ και πέρα γιατί τα αξίζεις!
-
Δεν ήταν να με βαπτίσετε Προκόπη έχω πάρει φόρα!!! :lol:
Είδα τον ήλιο και ξεμύτησα στο Βορινό μας μπαλκόνι που δεν τολμάω να πατήσω παρά μόνο για να πάρω πατάτες, κρεμύδια και ξύλα για το τζάκι. Τελείωσαν τα ξύλα πρόσφατα και φάνηκε η βρωμιά που σούρνεται έναν ολόκληρο χειμώνα από την απλυσιά! Μου έφυγε η μέση αλλά το έκανα λαμπίκο επιτέλους! Καθάρισα και την κουζίνα μας και τώρα είμαι έτοιμη να φτιάξω την υγιεινή εκδοχή του κέικ με ολικής άλεσης φαρίνα και καστανή ζάχαρη :bigsmile::bigsmile:
Μα πόσο προκομμένη πια!!!:lol:
-
Πωπω, Ελάκιον, είσαι σε οργασμό εργασιών! Σε καμαρώνω βρε, εγώ η χουζούρω, μόνο βόλτα τη μαμά πήγα να λάβει ήλιο και εικόνες και ούτε το δακτυλάκι μου δε σήκωσα για δουλειές η ανεπρόκοπη..
Τι θα γίνει ρε κορίτσια, μια τα cheesecakes μια τα κέικ , αντί για ελαφριά κραιπάλη που προβλέπεται το βράδυ, θα το ρίξω στα βαριά με τις εμπνευσμένες σας προτάσεις, τι μόνο εσείς θα τρώτε? Αντε μη σηκωθώ από το ραχάτι μου να πάω από Max Perry μεριά και ποιος τον φοβήθηκε τον Παναή!
-
Γλαύκη μου γλυκιά εύχομαι να περάσεις ένα ήσυχο και ξεκούραστο διήμερο! Είμαι σίγουρη ότι το έχεις ανάγκη να μείνεις και λίγο μόνη σου και ελπίζω να το εκμεταλλευθείς δεόντως διαβάζοντας ένα αγαπημένο σου βιβλίο, ακούγοντας μουσικούλα, κάνοντας τις δουλειές σου με την ηρεμία σου και με μπόλικη ξεκούραση...και γιατί όχι και με καμιά βολτούλα για καφέδιασμα με ευχάριστη παρέα!
Γιωτάκο μου άσε τα παράπονα και ξέρουμε τι προκομμένη είσαι και εσύ! ʼντε ωραία, έκανες και βόλτα με την μανούλα, έκανες και τα μασάζ σου ποιος σε πιάνει! Αχ αυτό το μασάζ πως το ζήλεψα! Και το έχω και απόλυτη ανάγκη. Ο δεξής ώμος μου πονάει εδώ και μήνες και υποψιάζομαι ότι είναι τενοντίτιδα από τον υπολογιστή. Το παλεύω με το γυμναστήριο με ασκήσεις ενδυνάμωσης αλλά βλέπω ότι αυτή η "κολόνια" καλά κρατεί και μάλλον θα πρέπει να πάω σε γιατρό να με κοιτάξει...
-
Εγω μολις εφαγα ενα μικροσκοπικο κομματι γαλατοπιτα που εβγαλα πριν 10 λεπτα απο το φουρνο.φετος ειπα να μην φτιαξω γαλακτομπουρικο μιας και εχει δισεκατομυρια θερμιδες οποτε εφτιαξα light εκδοχη της γαλατοπιτας.
-
Γύρισα από τη βόλτα μου, περπατιάστηκα, λιάστηκα και τελικά πήρα και τα καλαμαράκια - σειρήνες που με μάγεψαν από εχθές και θα τα κάνω τηγανητά. Δεν έχω ιδέα αν μπορώ να τα φάω κιόλας αλλά κρίνοντας από το ότι δεν με πειράζουν τα τηγανητά λογικά θα μπορώ. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι εδώ και ένα ολόκληρο 24ωρο έχω φάει μόνο ένα μικρό κομμάτι χαλβά με αμύγδαλο!
Αφιερωμένο στον εαυτό μου εξαιρετικά:
Απορώ με την καρδιά μου
που αντέχει στο χαλβά
φαίνεται πρώτη φορά μου
κάνω δίαιτα αληθινά!
:lol::lol::lol::lol:
-
Τρελοτζινα το ασμα θεικο.τα καλαμαρια δεν με εχουν πειραξει και εχω φαει πολλες φορες.μην τα ξεροψησεις ομως γιατι θα ειναι λιγο σκληρα για το στομαχακι.
-
καλησπερα σας! δεν εχω διαβασει ολες αυτες τις σελιδες απο το παρεακι αλλα θα ηθελα να συμετεχω κ εγω αν δεν σας πειραζει.νιωθω λιγο μοναχουλα μεσα στο σπιτι ολη μερα κ νομιζω θα χαιρομουν να σας εχω παρεουλα :)
-
Ευχαριστώ Ελένη, το σκεφτόμουν κι εγώ να τα τηγανίσω λίγο για να είναι μαλακά όσο γίνεται. Ευχαριστώ και για το τρελοτζίνα, έχω δουλέψει σκληρά για να το κερδίσω!:lol:
-
Γεια σας και πάλι!
Μόλις έβαλα το υγιεινό μου κέικ να ψήνεται και τώρα άρχισε να μοσχομυρίζει :D. Αμ τι μόνο η ʼβα θα κάνει αλχημίες;;; Το σηγκεκριμένο το φτιάχνω πρώτη φορά και είμαι πολυ περιέργη να δω πως θα βγει. Καλέ εσείς ξέρατε ότι υπήρχε φαρίνα ολικής άλεσης; Εγώ χτες το έμαθα :bigsmile:. Έφτιαξα λοιπόν κέικ με ολικής άλεσης Φαρίνα, μαργαρίνη ελαιόλαδου, αυγουλάκια βιολογικά, καστανή ζάχαρη, τριμμένους ξηρούς καρπούς, λιναρόσπορο,γάλα light, γιαούρτι πρόβειο light και κουβερτούρα σταγόνες! Φοβεροί συνδυασμοί! :D Όχι βέβαια ότι έχει λιγότερες θερμίδες από τα συμβατικά κέικ απλά είναι πιο θρεπτικό. Αν πετύχει θα το τρώω για πρωινό τις επόμενες μέρες και θα δώσω και στην αδερφή μου, να γλυκάνω και την ανηψούλα μου. Είμαι πολύ χαρούμενη για την δημιουργία μου και έχω ένα προαίσθημα ότι θα βγει πολύ καλό...
Τελευταίως παιδιά έχω μαγειρικό οίστρο. Ότι πιάνουν τα χεράκια μου το κάνουν κατά 99% πολύ καλό. Πριν από λίγο πεινούσα και από το πουθενά έφτιαξα μία αράβικη πίτα με μουστάρδα, λίγο μαγιονέζα, ωμό μανιτάρι, λόλα, γκούντα και ζαμπόν και το πασπάλισα με ελαιόλαδο και αποξηραμένο σκόρδο από αυτό που πουλάνε στα μπαχαρικά. Ήταν τέλεια η έμπνευση και χρειάστηκαν ούτε καν 5 λεπτά για να το ετοιμάσω. Πεντανόστιμο και ελαφρύ γεύμα :D
Τις προάλες που έκανα cheesecake... να το πάλι!.... το έκανα κατά κοινή ομολογία εξαιρετικό και φούντωνα από καμάρι.:bouncy:
Ναταλάκι μου αν θέλεις νόστιμο cheesecake ελάτε να σας φιλέψουμε!
Τώρα θα ψάξω συνταγές για νηστίσιμα γλυκά μιας και την καθαρά Δευτέρα θα πάμε στους κουμπάρους μας και θέλω να κάνω κάτι για να πάρουμε μαζί μας...
Η προκομμένη συνεχίζει ακάθεκτη!!!
-
Αλινάκι νομίζω ότι το 8 σου θόλωσε το μυαλό σήμερα και λες χαζομαρούλες. Φυσικά και σε θέλουμε για παρέα. Ο οίκος μας είναι πολύ φιλόξενος. Κάτσε και θα σε τρατάρουμε και light γαλατόπιτα της Ελένης!
-
Τζινάκο καλή επιτυχία με τα καλαμαράκια!!! Όλες το μαγειρικός οίστρος μας έχει πιάσει :lol:
-
Ευχαριστώ, θα τα φτιάξω την Καθαρά Δευτέρα και θα σας πω.
-
χιχιχι βλεπω σημερα πολλες καλες μαγειρικες θα με κανετε να ζηλεψω κ να φτιαξω κ εγω κατι! τι ομως?? χιχι σκεφτηκα εκεινα τα ωραια τυροκουλουρα αλλα καλυτερα οχι ειπαμε οχι αλα μπισκοτοειδη για λιγο καιρο :/