Έλα έλα Αλίνα για πες μας και εσύ, μαγείρεψες τίποτα καλό να μας φιλέψεις;;;:lol:
Printable View
Έλα έλα Αλίνα για πες μας και εσύ, μαγείρεψες τίποτα καλό να μας φιλέψεις;;;:lol:
Παλιοκόριτσα μου μύρισαν μπιφτεκάκια και γαλατόπιτα! Θέλετε να μου μυρίσουν κι άλλα; Eli έλα να γίνουμε σετ αριστερό-δεξί, γιατί και εμένα με πονάει από πέρυσι την άνοιξη ο αριστερός ώμος μου, σηκώνω με δυσκολία το χέρι μου ψηλά και βάζω σταγόνες pensaid για να ανακουφιστώ.
Γυρνώντας σπίτι και ανοίγοντας την πόρτα βλέπω από πίσω μόνο το γατούλη να με περιμένει, τα σκυλιά μου πουθενά. Απόρησα αφού η σάνυ τρέχει πρώτη πρώτη να με υποδεχτεί, τη βλέπει και η κουφοκέλλυ και ακολουθεί κι αυτή και φτιάχνουνε ανάθεμα χοροπηδώντας. Κοιτάω στο δωμάτιο και τις βλέπω και τις δύο πάνω στο κρεβάτι να με κοιτούν ακούνητες. Τους μίλησα κι έτσι ήρθαν κάνοντας χαρές αλλά μόλις πήγα στην κουζίνα αντί να με ακολουθήσουν εξαφανίστηκαν πάλι. Η απορία μου λύθηκε όταν κοίταξα έξω στο μπαλκόνι και είδα μία μικρή σακούλα με σκουπίδια που είχα εκεί και ξέχασα να την πάρω μαζί μου για να την πετάξω. Την είχαν κάνει, μέρες που είναι, κομφετί!! Κι επειδή ήξεραν τι είχαν κάνει γι'αυτό και κρατούσαν αποστάσεις ασφαλείας από εμένα. Δεν τις έχω χτυπήσει ποτέ αλλά αρκεί η φωνή που τους βάζω για να φοβηθούν. Μάζεψα το χαμό στο μπαλκόνι αλλά δεν τις μάλωσα επειδή γενικά είναι κυρίες και δεν κάνουνε ζημιές. Ε, δεν θέλω να το κάνω και θέμα αν καμιά φορά θυμούνται ότι είναι σκυλιά και κάνουνε και καμιά αταξία!!:lol:
Αχ Τζινάκι μου τι καλή μαμά που είσαι! :starhit:
μαγειρεψα κοπιαστε! χιχιχ εκανα μακαροναδα με τονο,κρεμμυδακια κ παπρικα! σε εμενα το εκανα με φιδε αλlα κ παλι δεν επιασε κ ετσι ηπια γαλατακι :P χιχιχ πολυ τεμπελια σημερα ηταν να παμε να ψωνισουμε κ εστειλα τον αντρα μου μονο. βαρεθηκα να κανω μπανιο κ να ντυθω.ειμαι σαν ντυμενη για τις αποκριες! επικαιρα μεν αλλα χιχιχ επρεπε να συμορφωθω για να ξεμυτισω
Περιμένω σε λίγο να έρθει η φίλη μου που σας είχα πει ότι έπαθε την πάρεση στο πρόσωπο. Είναι λίγο καλύτερα αλλά θέλει καιρό ακόμα για να της περάσει. Δεν είναι καλά και θα έρθει τώρα να της κάνω χαχανουλοκούρα! Εγγυημένη θεραπεία!
Αλίνα σταμάτα τα πυτζάμα πάρτυ και ντύσου στολίσου για να πάρεις λίγο τα πάνω σου!
μπραβο σου τζινα που εισαι ηρεμη κ στοργικη!εγω θα εβαζα κατι φωνες! οπως βαζω κ στο μικρο απο το πρωι.. θελει συνεχεια να τρωει,ζηταει τα δοκιμαζει κ τα αφηνει .πριν ομως γεμιζει κ το πατωμα ο απροσεκτος
μμ δικο εχεις τζινα αλλα δε ξερω σημερα μου αρεσει να ειμαι μια βρωμιαρα πιτζαμοφορουσα χιχιχ ηρθε η μαμα μου πριν κ γελασε.φοραω πιτζαμα απο κατω κ απο πανω νυχτικια! θα δω πιο βραδακι μηπως αξιωθω να ξεβρωμισω κ να παω για περπατημα
Αλίνα δε συγκρίνονται τα παιδάκια με τα σκυλάκια. Εγώ αν θέλω τους λέω "μείνε" και κάθονται στις θέσεις τους και τους δίνω κι ένα κόκκαλο για να απασχολούνται. Με το παιδάκι όμως είναι πιο πολύπλοκο!!!
λοιπον ζηλεψα κ θα κανω κουλουρακια κ θα προσπαθησω να κρατηθω να μη τα ταραξω! χιχιχ μου εφεραν πολλα πορτοκαλακια κ λεω να τα κανω με αυτα! κ μετα θα το ριξω στο καθαρισμα στο πανω σπιτι που εχω παρετησει καπως.αν πιασω δουλεια απο την αλλη βδομαδα τουλαχιστον να μη τα εχω ολα μαζεμενα . με πηραν κ τηλ για ενα φορεμα που θελει μια κυρια χιχιχ ολα μαζι πεφτουν!!! μακαρι να συνεχιστει ετσι! :) κ το 8αρακι να ειναι τελικα το γουρι μου :grin:
Μαρή Αλίνα δεν κάνεις μόνο το καθάρισμα και να αφήσεις τα κουλουράκια στην άκρη; Τα πορτοκαλάκια γίνονται και χυμός. Μην τσακίσεις τα κουλουράκια και μετά γκρινιάζεις τώρα που είδες και το 8!
μια και λέτε για μωρά, είδα αυτό και συγκινήθηκα..
Τέλειο!!
Καλα λιγο ελειψα για να κοψω κατι κολοκυθια για να τα τηγανισω το βραδυ και εχουμε και νεα αφιξη?αλινα ασε τα πορτοκαλια και το αλευρι κατω.κανε μπανακι και πηγαινε βολτιτσα.εγω πηγα το πρωι και αλλαξε η διαθεση μου.
χιχιχ τα ξεκινησαμε με τον μικρο.εστυψε μονος τα μισα πορτοκαλια κ τωρα γλυφει το μελι! χιχιχ θα τα κανω να χαρει! κ θα κρατηθω ελπιζω! χιχιχ παντως ζαχαρη δε θα βαλω μονο μελι.οχι οτι θα το σωσω θερμιδικα αλλα τουλαχιστον θα ειναι λιγο πιο θρεπτικα χιχιχ δε κρατιεται! θελει να τα φτιαξει μονος :)