Αντρικη τιμη μαθημα αλανασ δεν τα βαζουν ολοι με ενα δε νοειται αυτο στην αλανα αλλα εσεισ ωσ γνησιοι ελληνεσ που ειστε τα παμε τι ειστε ειστε απαραδεκτοι το κανατε αρα δεν φορατε παντελονια κ ειστε αδερφεσ
Printable View
Αντρικη τιμη μαθημα αλανασ δεν τα βαζουν ολοι με ενα δε νοειται αυτο στην αλανα αλλα εσεισ ωσ γνησιοι ελληνεσ που ειστε τα παμε τι ειστε ειστε απαραδεκτοι το κανατε αρα δεν φορατε παντελονια κ ειστε αδερφεσ
...Είμαι τόσο αγχωμένη...Μακάρι να με πάρουν στη δουλειά, θα κάνω μια καινούργια αρχή στη ζωή μου και θα πάρω δυναμη να αντιμετωπίσω αυτούς που με πονάνε. ..
Τι δουλειά εάν δεν γίνομαι αδιάκριτος;
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Ένα σας λέω, επειδή ψάχνετε εναγωνίως ή σαν φυσιολογική ανάγκη να αστιευτείται με άλλους για να γελάσετε με τη ψυχή σας, να πείτε τους προβληματισμούς σας για τη ζωή σας, να πείτε κάπου έστω κάποια από τα προβλήματα σας. Φυσιολογικό δεν είναι?
Καλύτερα όλα αυτά κρατάτε τα μέσα σας, γελάτε χαριεντιζόμενοι όταν είστε μόνοι με τα αστεία που σκέφτεσται. Λέτε τα προβλήματα και τους προβληματισμούς σας σε σας.
Αν δεν σας εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη καποιος μην του μιλάτε για τέτοια. Ευτυχώς που υπάρχει το καμπανάκι μέσα μας και μας λέει μην μιλήσεις, αυτή η φωνή από τα βάθη της συνείδησης που μας αποτρέπει. Κάποτε δεν το ακούμε και κάνουμε λάθος. Οι άλλοι, ακόμα και οι υποτίθεται της καλής παρέας, δεν ξέρεις ποτέ τι ακριβώς σκέφτονται μέσα τους και κυρίως δεν ξέρεις πώς θα τα χρησιμοποιήσουν έπειτα.
Ευτυχώς ποτέ δεν είπα πολλά, κράταγα πολλές φορές το στόμα κλειστό. Βλέπω συνέπειες από τις λίγες φορές που μίλησα από τα λίγα που είπα. Γι αυτό αν δεν βρείτε τον ιδανικό άνθρωπο μην μιλάτε για σας, για τα μέσα σας, μην εκφράζεσται.
Η κοινωνία μας κάθε άλλο παρά κοινωνία αγίων είναι. Κι όταν έχεις ανάγκη καταλαβαίνεις πόσο μόνος είσαι.
Ο νικολασ εγραψε ενα καταπληκτικο αρθρο για την αυτοχειρια ετσι ειναι οπωσ τα λεει
Κι αν δεν βρήκατε τον κατάλληλο άνθρωπο για να του μιλάτε για σας, τότε πράττετε αυτά που σας λέει η συνείδηση σας χωρίς φόβο. Τότε δεν θα χρειάζεται να βρείτε τέτοιον κατάλληλο άνθρωπο.
Αυτο το τραγουδι το γραψε το κατερινακι γτ ειμασταν φιλοι μικροι και τησ ειπα κατι που τησ χρειαζοταν ωσ τραγουδιστρια
https://youtu.be/PmBNahdxwIo
Ηταν κολυμβητρια του παοκ κι εγω μαυρη ζωνη στο καρατε και μπαλλα στην αλανα ολη μερα
ο μονος τροπος να ηρεμισει κανεις ειναι να ειναι στο κοσμο του
:(
δεν αντέχεται.
Όσο κάθομαι εδώ το φυτό δίπλα μου που όταν κάθισα είχε 4 φυλλαράκια τώρα έχει βγάλει άλλον ένα. Σίγουρα δεν εννοούν αυτό όταν λένε για κάποιον ότι είναι φυτό.
Τα γενοσημα είναι για πέταμα πιστεύω.
Αξίζει να χαλάσεις τη ζωή σου, κλεισμένος στο σπίτι, επειδή βλέπεις φάντασματα;