η εικόνα ενός μωρού που κοιμάται γαλήνιο, αγνό, μακάριο μέσα στην αθωότητά του με κάνει κομμάτια..
Παρόλο που σκάβω το λάκκο μου, θα τολμήσω να πω: μακάρι να μπορούσα και εγώ να ήμουν η μαμά ενός κοιμισμένου χουζουρομωρού..
Printable View
η εικόνα ενός μωρού που κοιμάται γαλήνιο, αγνό, μακάριο μέσα στην αθωότητά του με κάνει κομμάτια..
Παρόλο που σκάβω το λάκκο μου, θα τολμήσω να πω: μακάρι να μπορούσα και εγώ να ήμουν η μαμά ενός κοιμισμένου χουζουρομωρού..
Γιώτα μου η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη που ποτέ δεν ξέρεις. Όσο ζω ελπίζω....
Ήρθε η φίλη μου. Τα λέμε αργότερα, μουτς.
γιωτα μου αφου το θες στο ευχομαι να γινεις μανουλα ενος χοζουρομωρου :) παρολα τα προβληματα που φερνει ενα παιδακι οι γλυκες στιγμες που σου δεινει σε κανουν να τα ξεχνας ολα!
Μετά το υγιεινό κέικ επιτυχία αποφάσισα για την Καθαρά Δευτέρα να κάνω μία τριφτή μιλόπιτα! Δεν έχω ξανακάνει και διάβαζα συνταγές με τις ώρες για να αποφασίσω πια είναι η πιο νόστιμη και πιο όμορφη. Έχω αποθηκεύσει στο Pc ένα σορό συνταγές και αύριο θα κάνω πάλι αλχημείες! Πήγα και σούπερ και πήρα τα υλικά και σας πληροφορώ ότι εκτός από ωραίο γλυκό είναι και οικονομικό! Πήρα όλα τα υλικά για ένα μεγάλο ταψί που θα κάνω και πλήρωσα μόνο 10?! Ελπίζω να βγω ασπροπρόσωπη :bigsmile:
Πάω να μοιραστώ το κέικ και την χαρά μου με την αδερφή μου :D κόβω το μισό και της το ντελιβερίζω προσωπικώς οσονούπω :lol:! Εμ είπαμε να χαρούμε αλλά να μην βάλουμε και κάνα 2 κιλά στην καθισιά! Το κομμάτι μου πάντως το έφαγα μαζί με το φρουτάκι μου για απογευματινό και ήταν πεντανόστιμο! Σας προτρέπω να δοκιμάσετε την φαρίνα ολικής είναι πολύ ωραία.
ΜακΓιωτ όμορφη η φωτογραφία :). Μακάρι χαρά μου μετά την περίοδο σου να σου έρθει και ένα μωράκι !!! Λες να υπάρχει χάπι και για αυτό;;;; :lol:
Βασικά, για να μην σας παραπλανώ.. αυτή τη στιγμή δεν νιώθω μέσα νου κάποια τρομερή ανάγκη να γίνω μανούλα, παλιότερα 7-8 πριν, εκεί γύρω στα 30 είχα λυσσάξει, είχα τη μόνιμη σχέση, είχα τα ορμονικά προβλήματα, έλεγα στον εαυτό μου "μην περιμένεις" κτλ. Όμως, η σχέση τράβηξε επί μακρόν χωρίς τελικά να έρθει γάμος και παιδιά, εδώ και τέσσερα χρόνια μόνη και έχοντας βάλει προτεραιότητα να είμαι καλά μέσα μου, σωματικά και ψυχολογικά, έχω αφήσει στην άκρη το θέμα παιδί. ʼλλωστε πιστεύω θα με ενέπνεε ξανά αν ήμουν με κάποιον άντρα στου οποίου το πρόσωπο θα εμπιστευόμουν τέτοιου είδους όνειρα.. όμως ούσα μόνη, κάνω άλλα όνειρα γιατί έχω συνδέσει το θέμα "παιδί" με επώδυνες αναμνήσεις και τη γενικότερη αδυναμία μου να συλλάβω. Οπότε, με συγκινούν τα παιδάκια αλλά έχω και τις άμυνες μου για να μη βασανίζομαι που δεν έχω. Αν δεν αποκτήσω, για μένα σημαίνει ότι έτσι το ήθελε ο θεός και η τύχη μου και θα κάνω ειρήνη με αυτό.
το πως θα ειναι το αυριο δε μπορουμε να το ξερουμε! οπως κ να ειναι μπορουμε να το χαρουμε ομως.κ σου ευχομαι να ειναι ευτυχισμενα τα χρονια που θα ακολουθησουν με παιδακι η οχι. κ εγω κανω σκεψεις οτι θα ηθελα αλλο ενα ,ενω ξερω οτι ειναι κατι που δε πρεπει ουτε να το το βαζω στο νου μου. ουτε σαν το πιο μακρινο ονειρο. δε θα μπορουσα να το μεγαλωσω,θα ηταν σε μια οικογενια οχι ιδανικη... κ δε ξερω καν θα μπορουσα κ ποτε να το αποκτησω κ απο οργανκης αποψεις γιατι κ ειχα καποια θεματακια μετα απο μια αποβολη.το παιδακι μου ομως μου ζηταει σχεδον καθημερινα αδερφακι κ πιανω τον εαυτο μου να επιρεαζεται ενω ξερω οτι δεν πρεπει...
πριν λιγο εμαθα οτι γεννησε η κουμπαρουλα μου :) :) :) χιχιχ να που η συζητηση που ειχαμε επεσε σε γεννητουρια :) ειμαι τοσο χαρουμενηηηηηηηηη :tumble:
Καλησπέρα στρουμφοχωριό!!!!!Σήμερα η μέρα είχε πολυ τρέξιμο,καθάρισμα και γκαντεμιά!!!!!!!!!!Είπα να πάω μια βολτα με τη μηχανή και κατέληξα να τη φέρω στα χέρια από λάστιχο,γκρρρ:grind:
ωωωωω, γιωτάκι , είσαι και μηχανόβιο στρουμφάκι! I like it!:thumbup:
Μακγιώτακι κ εμένα μου αρέσει πολυ αλλά μετά απ'το σημερινό θα το σκεφτώ αν θα την ξαναπάρω και φυσικά η γκαντεμιά συνεχίστηκε γιατί δεν είχα μαζί μου τηλέφωνο ,3 ολόκληρα χιλιόμετρα !!!!!
Quote:
Originally posted by Alina
πριν λιγο εμαθα οτι γεννησε η κουμπαρουλα μου :) :) :) χιχιχ να που η συζητηση που ειχαμε επεσε σε γεννητουρια :) ειμαι τοσο χαρουμενηηηηηηηηη :tumble:
να χαίρεσαι το κουμπαροπαιδάκι! :tumble:
Καλησπέρα στρουμφάκια μου!!!!!!!!!!
Αχ Χουζούρη τι μου έκανες με τα μωράκια, με πήρανε τα ζουμιά.......................
Ο δικός μου θησαυρός θα ήτανε 2 χρονών κ 2 μηνών αλλά τώρα είναι αγγελάκι........................
Μάλλον κάτι ήξερε κ δεν ήθελε να έρθει στη ζωή...............