Όταν βγαίνεις εκτός σπιτιού φεύγουν και τα φαντάσματα.
Printable View
Όταν βγαίνεις εκτός σπιτιού φεύγουν και τα φαντάσματα.
https://www.youtube.com/watch?v=nPPk1Q2OuOY
Εξαιρετικό κομμάτι. Το θυμάμαι όποτε με κατακλύζει έντονα το αίσθημα της μοναξιάς (όπως περίπου τώρα..). Μου το θύμισε και κάποιο μέλος που έβαλε κάποιους στίχους του.
Κοριτσια πρεπει να κανουν κατι κι οι φιλεσ μου τρεχατε βρειτε τεσ να σασ τα πουνε ειναι οι καλυτερεσ κι οι πιο ομορφεσ σαν κι εσασ οποτε πρεπει να βοηθησουν λιγο
Η μια άποψη λεει μην ξεκόψεις, φέρε τους πίσω αφού δεν έχεις άλλους για παρέα, αλλιώς θα κυκλοφορείς μόνος και θα σε τρώει και το αίσθημα μοναξιάς λόγω έλλειψης παρέας.
Η άλλη άποψη λέει έδειξαν σαφώς, σε αρκετές περιπτώσεις, έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο μου, άλλοι σε μεγαλύτερο και άλλοι σε μέτριο βαθμό, ώστε να μιλάμε ακόμα και για ψυχοφθόρο.
Κι όμως αν και απομακρύνθηκα δεν το κατέστησα σαφές.
Κοριτσια θα γινουν αγωνεσ αθλητικοι με ψυχολογικα ο μπαμπασ ειναι ποροσφαιριστησ επαιζε μπαλιτσα τριαντα χρονια και αγροτησ κι εβγαλε ενα εκατομυριο για παρτυ σασ καλοφαγωτα δεκαεφτα δεκαοχτω ωρεσ τη μερα για δεκαπεντε χρονια γι αυτο δε πεθανα καλοφαγωτα κουκλαρεσ μου
Το μυαλο που εχετε τωρα ειναι οτι καλυτερο στον πλανητη ουτε ο τσιπρασ το εχει ουτε στρατηγοι ουτε κανεισ εχετε το καλυτερο potential που μπορει να εχει καποιοσ σοου σιμπλ
Potential ειναι η δυναμικη σασ να κανετε πραγματα
Άμα δεν έχετε συγκεντρώσει τα λεφτά για την παραγγελία, τότε μην παραγγέλνετε. Πάει ο άλλος και μου κάνει παραγγελία 100 ευρώ, και μου λέει δεν έχει συγκεντρώσει τα χρήματα ακόμα. Ρε ουστ από δω.
αυτος ο κυριος που ειχα συναντησει και καταφερε να με ξεγελασει για μια στιγμη και να με εκανε να πιστεψω οτι εφταιγα εγω για οτι συνεβει ομολογω οτι δεν ειχα ξαναδει καλυτερη παρασταση απο αυτη.
Γιατί όλοι αυτοί οι περιπτωσάρες που ξέρω έχουν παρέα σοβαρό κόσμο?
Γιατί κάποιος που είναι μετρημένο και σοβαρό άτομο, σαν κι εμένα, ο σοβαρός κόσμος είναι απλά γνωστοί και παρέα μου είναι συνήθως περιπτωσάρες?