γιωτακι δες τα χιλιομετρα σα γυμναστικουλα κ την ατυχια με τη μηχανη σαν περιπετεια που δε θα ηθελες απλα να ξαναπερασεις :P
γιωτα χιχιχι σε ευχαριστω μου αρεσει το κουμπαροπαιδακι! θα το κρατησω! σα κουραμπιεδακι μου μοιαζει :)
Printable View
γιωτακι δες τα χιλιομετρα σα γυμναστικουλα κ την ατυχια με τη μηχανη σαν περιπετεια που δε θα ηθελες απλα να ξαναπερασεις :P
γιωτα χιχιχι σε ευχαριστω μου αρεσει το κουμπαροπαιδακι! θα το κρατησω! σα κουραμπιεδακι μου μοιαζει :)
αχ, breakaki mou γλυκό, λυπάμαι που έχεις τέτοια εμπειρία...
Alina μου γλυκιά ούτε στον εχθρό μου τέτοια τύχη!!!!!Να χαίρεσαι και το κουμπαρομωρο να είναι γερό και καλότυχο!!!!!Quote:
Originally posted by Alina
Γλυκιά μου πολυ λυπάμαι που το πέρασες όλο αυτο σίγουρα είναι πολυ δύσκολο ειλικρινα δεν ξέρω τι να πω...Quote:
Originally posted by break
Ο δικός μου θησαυρός θα ήτανε 2 χρονών κ 2 μηνών αλλά τώρα είναι αγγελάκι........................
Μάλλον κάτι ήξερε κ δεν ήθελε να έρθει στη ζωή...............
Ναι monahoiot δυστυχώς έχω,αλλά τώρα πλέον τολμώ να πω, όσο κ να με πονάει πως είναι πολύ καλύτερα που απέβαλα.....όμως κάθε φορά που βλέπω μωράκι συγκινούμαι πολύ έντονα.Quote:
Originally posted by monahoiot
αχ, breakaki mou γλυκό, λυπάμαι που έχεις τέτοια εμπειρία...
Να σας ζήσει το μωράκι, καλότυχο κ γερό!Quote:
Originally posted by Alina
πριν λιγο εμαθα οτι γεννησε η κουμπαρουλα μου :) :) :) χιχιχ να που η συζητηση που ειχαμε επεσε σε γεννητουρια :) ειμαι τοσο χαρουμενηηηηηηηηη :tumble:
και μιας και πιάσαμε μωροσυζήτηση... αυτό είναι που λένε με ένα σμπάρο.... πολλά τριγώνια!!!
Καλέ όλα αυτά τα μωρά τα είχε μέσα στη κοιλιά?
Σκουντουφλίτσα μου λυπάμαι που έπρεπε να ζήσεις τέτοια εμπειρία χαίρομαι όμως γιατί διατηρείς το όμορφο χαμόγελό σου.
Γκρινιαρούλη έφαγες πακέτο σήμερα αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να μην ξαναπάρεις τη μηχανή σου, απλά την επόμενη φορά πάρε μαζί σου το κινητό για καλό και για κακό χιχιχιχι.
Αλίνα να σας ζήσει το μωράκι, να είναι γερό και καλότυχο.
Χουζούρη γράψε γράψε κοντεύεις να θαμωνιαστείς κι εσύ.
Eli καλή επιτυχία στη μηλόπιτα που θα φτιάξεις και καλή επιτυχία στο να καταφέρεις να μην τη φας όλη μόνη σου!!
τζινακο, πάντως σήμερα είσαι σύμφωνα με τα στατιστικα member of the day με 40 posts!
Κορίτσια έμαθε καμία τίποτα για την Πωλίνα?
Μόλις τώρα έφυγε η φίλη μου. Η χαχανουλοθεραπεία πήγε μια χαρά. Σκέφτηκα ότι αφού δε θα τη χρέωνα επίσκεψη για τη συνεδρία που θα κάναμε να με πληρώσει διαφορετικά. Κι επειδή εγώ ακόμα δεν κάνει να σηκώνω βάρος με βοήθησε να κάνω μπάνιο τα σκυλιά βάζοντάς τα και βγάζοντάς τα από τη μπανιέρα! Τις στέγνωσα κιόλας και τώρα είναι σα χνουδωτές μπαλίτσες, κάπως σαν το ροζ πάνθηρα, αν το έχετε δει, που είχε πλυθεί στο πλυντήριο και μετά βγήκε στρογγυλός σαν μπάλα και αιωρούταν στον αέρα. :lol:
Χουζούρη δεν είχα ιδέα τι είναι αυτό. Τώρα που το είπες μπήκα και το είδα! Είδες τι σου κάνει η ανεργία;! Και πέρασε και η μέρα και δεν έφαγα και χαλβά!:lol:
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σκουντουφλίτσα μου λυπάμαι που έπρεπε να ζήσεις τέτοια εμπειρία χαίρομαι όμως γιατί διατηρείς το όμορφο χαμόγελό σου.
Τζίνα μου έκανα περίπου ένα χρόνο να το ξεπεράσω(τότε πήρα κ 30 ολόκληρα κιλά) ευτυχώς με βοηθήσανε οι γονείς μου κ η αδελφούλα μου γιατί αυτός που έπρεπε δεν το έκανε, ίσα ίσα που μ' έχωνε πιο βαθιά στη θλίψη.................
Όσον αφορά το χαμόγελο μου, ένα θα πω "ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό" πραγματικά το πιστεύω!!!!!!!!!
Member of the Day is ΤΖΙΝΑ with 41 posts
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup:
κ εις ανώτερα!!