Θέλω κι απόψε να βγω έξω για ένα ποτό. Δυστυχως δεν υπάρχει κανένας, κανένα κατάλληλο άτομο για να μου κάνει παρέα. Αν θα βγω θα πρέπει να βγω μόνος μου. Κι εκεί απλά ζώντας στην κοσμάρα μου θα περάσω ωραία όπως άλλες φορέες.
Printable View
Θέλω κι απόψε να βγω έξω για ένα ποτό. Δυστυχως δεν υπάρχει κανένας, κανένα κατάλληλο άτομο για να μου κάνει παρέα. Αν θα βγω θα πρέπει να βγω μόνος μου. Κι εκεί απλά ζώντας στην κοσμάρα μου θα περάσω ωραία όπως άλλες φορέες.
Σκέφτομαι πόσο γκάου είναι όσοι μετράνε τις στάσεις. Η ερώτηση "Πόσες στάσεις είναι μέχρι Συγγρού Φιξ" (από Χαλάνδρι παρακαλώ, στη συγκεκριμένη περίπτωση!!!!!) με πεθαίνει.
Η απόσταση δεν μετριέται σε στάσεις. Μετριέται σε χιλιόμετρα ή σε μίλια άμα είσαι από Αμερική. Έλεος!!!
Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλα τα μέλη του φόρουμ!
Ευχαριστουμε κασανδρα επισησ
Ρε φιλε ειναι πρακτικο το ζητημα ξερεισ σε πεντε στασεισ φτανεισ να εχεισ το νου σου πρακτικα κατι που βλεπεισ αμα μου πεισ τα χιλιομετρα χεστηκα
Τότε να αποκτήσεις αίσθηση του προσανατολισμού ρε τύπε. Ο σταθμός Συγγρού Φιξ στην προκειμένη περίπτωση είναι εύκολα αντιληπτός... έχει μια ταμπέλα ΝΑ, και είναι και τα Αττικά αρτοποιεία, τα Everest, κτλ απ' έξω, όποτε το αναγνωρίζεις.
Δεν εχουμε ολοι τισ ιδιεσ ικανοτητεσ αδερφε
Αδερφεσ του ελεουσ σασ αρεσαν τα βασανιστηρια
Ψάχνω να βρω πράγματα να κάνω για την περίοδο που ακολουθεί για τον ελεύθερο χρόνο απλά για να μην σπάσουν τα νεύρα μου και να μην καρφωθω πάνω από το φέισμπουκ και το ίντερνετ.
Άμα ο ελεύθερος σου χρόνος δεν έχει αξιόλογα πράγματα τότε ξυπνάνε τα ψυχολογικά (μελαγχολία, ιδεοψυχαναγκασμοί κλπ). Στη θέση των προσώπων (εννοώ των περιπτώσεων ανθρώπων τους οποίους έδιωξα) θα πρέπει να βάλω δραστηριότητες και χώρους.
Για να καταλαβετε γτ τουσ πηρε ολουσ ο διαολοσ η κορη μου του πανεπιστημιου ο αδερφοσ μου του πανεπιστημιου εγω απο τει τουσ ειπε ο γιατροσ οτι ειμαι πρεζακι και πηγαν να με σκοτωσουν ετσι δεν εχω οικογενεια δεν εεχω γιατρο δεν εχω τιποτα και να βγω στο δρομο να ζητιανεψω θα με στειλουν παλι σπιτι κι αυτα τα εκανε ο τσιπρασ
Η μονη λυση ειναι να παω αστεγοσ αγγλια
Οι γυναικεσ δεν αγαπανε ουτε τα αντερα τουσ οχι να αγαπησουνε κ αντρα η παιδι
Αυτα μου εμαθε η κορη μου μισοσ και πολεμο θελουν
Εγω θα πεθανω στα αρχιδια μου αλλα κοριτσια ο τροποσ που σκεφτεσται ειναι των σκλαβων τησ αμερικησ τοτε και μαλλον φταιει ο τροποσ που μεγαλωνετε