Originally posted by Kassi
Quote:
Originally posted by interappted
ειχα μια πολυ προσφατη εμπειρια απο ατομα με ημιμαθεια η αμαθεια περι ψυχολογικων λοιπον αφου ειπα οτι απλα η διαταραχη μου ειναι μια δυσλειτουργια προκειμενου να μην δωσω πληρη εκταση κι ενω ξυπνωντας απο τηλ αποτομα σκονταψα σε επιπλο κ εσπασα τα μουτρα μου,φιλικο προσωπο πιστεψε οτι εκανα αποπειρα αυτοκτονιας,φοβηθηκε κ την εκανε χαλαρα...δεν προσπαθησα ν απεισω για το αντιθετο..θα ηταν απλα ματαιο αλλα οξω απο τη ζωη μου αν νομιζει κανεις οτι σε οτι φλας τρωει περι της παθησησ μου θα καθομαι να αναλυω ευκολονοητα πραγματα ....
kassi δεν μετανιωσα που ειπα ουτε για τον ψυχιατρο,ουτε για τα χαπια ουτε για το οτι ο πατερας μου ειναι στον Κορυδαλλο..αυτη ειμαι κ σε οποιον μπορει να μεινει διπλα μου η μαλλον αν εχει τα απαιτουμενα @@@ να μεινει διπλα μου καλως..αν οχι δεν θα κατσω να προσποιηθω τιποτα που δεν ειμαι προκειμενου να εχω φιλιες βασισμενεσ σε ενα ψεμα..δεν με βοηθανε ισα-ισα αυτο το κρυφτο θα με εκανε να νιωθω ΕΓΩ πιο αρρωστη..ενω τωρα απλα καταλαβαινω οτι ο ΑΛΛΟΣ-Η δεν καταλαβε τιποτα κ αντε ξου!
Κι εσύ μην τους τα λες και πληγώνεσαι..Εγώ αυτό κατάλαβα από την \"μακρά\" πορεία μου.....Μην ανοίγεσαι..Ρίξε απλά Περνάω κάποιες δυσκολίες..Τους φαίνεται πιο βατό,πιο στα μέτρα τους,πιο λογικό...Πέτα και ένα είναι από το Πένθος εκεί να δεις κατανόηση που θα σου δείξουν.......Όχι μόνο δεν θα στην κάνουν αλλά θα κλαίτε και μαζί..Μου θυμίζει μια φοβερή φράση που είπε ο Τζακ Νίκολσον ως ιδεοψυχαναγκαστικός στο As good as it gets....Όταν λοιπόν αυτή με την οποία ήταν ερωτευμένος ο φουκαράς του πέταξε στην πρότασή του να πάνε έξω για βόλτα \"Μα στις τέσσερις τα ξημερώματα κυκλοφορούν μόνο οι τρελοί\" αυτός δεν κώλωσε και έριξε ατάκα....\"Ψάχνεις για δικαιολογία;;;Θα πούμε λοιπόν ότι βγήκαμε να πάρουμε ζεστά ψωμάκια από τον φούρνο της γειτονιάς που ανοίγει σε λίγη ώρα..\"..
Θέλω να δείξω με αυτό πόσο οι άνθρωποι κολλάνε στους τύπους και στο δήθεν και εθελοτυφλούν για κάτι πιο ουσιαστικό...