Νίνα στις προηγούμενες σελίδες αυτού του τόπικ υπάρχουν πολλές φωτό του πριν και του μετά, πήγαινε πίσω για να δεις κι εσύ το μέλλον σου χιχι.
Printable View
Νίνα στις προηγούμενες σελίδες αυτού του τόπικ υπάρχουν πολλές φωτό του πριν και του μετά, πήγαινε πίσω για να δεις κι εσύ το μέλλον σου χιχι.
ανυπομονω να βαλω και γω καμμια φωτογραφια μου!αλλα ακομα ειμαι στο πριν...το μετα θα αργησει πολυυυυ αλλα ανυπομονω να ερθει :D
πωπω Γλαύκη τι έχεις περάσει!
Πόσο φοβάμαι ότι θα τα ξαναπάρω!
Ωραίο το νυφικό ;)
Κάρμεν δεν είχα δει τις φωτογραφίες σου! Φοβερή αλλαγή, δεν φαίνεσαι ενενήντα όμως, λιγότερο φαίνεσαι, πρέπει να έχεις ύψος
Εγώ ξέθαψα μία φωτογραφία από τότε που ήμουν 130, θα την ανεβάσω εντός των ημερών χιχιχι :grin:
Τις προάλλες σε επίσημη εκδήλωση είχα φορέσει μαύρο φόρεμα (= φόβος να μην με διαγράφει το φόρεμα) και μια ζακέτα από πάνω "για να κρύβει"
Σε κάποιο σημείο πάμε στις τουαλέτες και με βλέπω τυχαία στον ολόσωμο καθρέφτη, έπαθα πλάκα, το φόρεμα δεν έχει κάτι αντιαισθητικό να διαγράψει (π.χ. σωσίβια, όχι ότι είμαι σε φυσιολογικά κιλά, αλλά είμαι απλά υπέρβαρη, δεν έχω εξογκώματα πια) και η ζακέτα δεν είχε τίποτα να κρύψει! Σοκ!
Άρχισα να ρωτάω τους τριγύρω πως ήμουν. Λέω "ήμουν σαν εκείνη?", μία εύσωμη κοπέλα, αρκετά κιλά παραπανίσια, μου λέει "ήσουν η διπλάσια από αυτή" Απίστευτο μου φαίνεται ότι ήμουν διπλάσια από εκείνη, ξεκίνησα να το παλεύω επειδή δεν άντεχα την δυσκινησία των κιλών, δεν είχα ασχοληθεί με το πως δείχνω.
Εκείνο το βράδυ έφαγα ΔΥΟ κομμάτια τούρτα χωρίς τύψεις! Τα καταευχαριστήθηκα! :bouncy:
Φυσικά συνεχίζω!!! Και την διατροφη μου και άσκηση αλλά όταν ήμουν 100, 110, 120, 130 έτρωγα συνέχεια γλυκά και είχα κόμπο στο λαιμό σε κάθε μπουκιά, τώρα δεν τρώω συνέχεια, και χάνω βάρος και τα ευχαριστιέμαι, επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ωραία η υγιεινή διατροφή και η άσκηση αλλά όταν εξοντώνεσαι και ζεις έναν καθημερινό αγώνα για να μείνεις σε φυσιολογικά κιλά, λες δεν πάει άλλο!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
στα 75 κιλα για 5 χρονια με μονιμη διαιτα,με 2μιση 3 ωρες γυμναστηριο εκτος Κυριακης κ καθημερινο κολυμπι εκτος πολυ χειμωνα.το καλοκαιρι του 2008 η φωτο.Κ η τελευταια στα 129 κιλα το καλοκαιρι που μας περασε.
Δεν λειτουργούν όλοι οι οργανισμοί με τις ίδιες μηχανές ούτε χρειάζονται την ίδια φροντίδα για να διατηρηθούν σε συγκεκριμένες ταχύτητες.
Εγώ ευτυχώς έχασα με υγιεινή διατροφή και άσκηση αλλά ξέρω άτομα με παρόμοιο πρόβλημα με εσένα, μόνιμη διαιτα, έντονη γυμναστική κάθε μέρα για να διατηρηθούν υπέρβαρα!
Αυτό ήταν και το δικό μου πρόβλημα..προ ινσουλίνης που πλέον είχε ξεφύγει από τα χερια μου και έβαλα 27 κιλά. Ήμουν μόνιμα σε δίαιτα απλά και μονο για να παραμείνω 95 με 100 κιλά...:( τώρα όμως κορίτσια σωθήκαμε :D
@Γλαύκη, να χαρώ το χαμόγελό σου στα 129κλ. Κοίτα να το διατηρήσεις όσο κι αν πας γιατί σου δίνει μεγάλη χάρη.
Γλαύκη κ στα 60 κιλά αλλά κ στα 120 είσαι κούκλα!!!
Γλαύκη μου στο έχω ξαναπεί ότι είσαι μία κούκλα σε ότι κιλά και να είσαι! Η ομορφιά σου βγαίνει μέσα από τα πανέμορφα εκφραστικά μάτια σου και το υπέροχο χαμόγελο σου! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι πάντα γερή και υγιής και σύντομα να χαρείς τους κόπους της προσπάθειας σου :D.
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια κ μακαρι να ειναι η τελευταια φορα που κανω προσπαθεια κ μακαρι παλι να εχω το χαμογελο αυτο παντα αλλα να γελανε κ τα ματια μου,να βγαινει απο την καρδια μου.Ευχομαι σε ολους τα καλυτερα σε οτι προσπαθειτε!
ξερω ακριβως για τι πραγμα μιλας, αυτη ειναι η ιστορια και της δικης μου ζωης... ομως τωρα πηραμε την κατασταση στα χερια μας.. ειμαστε τα super κοριτσια χε χε χε :smirk:Quote:
Originally posted by Ninap
Αυτό ήταν και το δικό μου πρόβλημα..προ ινσουλίνης που πλέον είχε ξεφύγει από τα χερια μου και έβαλα 27 κιλά. Ήμουν μόνιμα σε δίαιτα απλά και μονο για να παραμείνω 95 με 100 κιλά...:( τώρα όμως κορίτσια σωθήκαμε :D
:thumbup::thumbup: ευχαριστουμε πολυ γλαυκη μου και σε σενα το ιδιο..Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια κ μακαρι να ειναι η τελευταια φορα που κανω προσπαθεια κ μακαρι παλι να εχω το χαμογελο αυτο παντα αλλα να γελανε κ τα ματια μου,να βγαινει απο την καρδια μου.Ευχομαι σε ολους τα καλυτερα σε οτι προσπαθειτε!
θέλω τόσο πολύ να βάλω φωτογραφίες μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!αλλά ντρέπομαι και τόσο πολύυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!
Quote:
Originally posted by lipimeni
θέλω τόσο πολύ να βάλω φωτογραφίες μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!αλλά ντρέπομαι και τόσο πολύυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!
Καλέ γιατι ντρέπεσαι? Κρύψε το πρόσωπο!
γιατί ντρέπεσαι? όλες χοντρές "ειμαστε" εδώ η κάποιες ήταν ..εγώ περιμένω να δω λίγο αλλαγή και θα σας βάλω φωτογραφίες ακόμα όμως 10 κιλά έχασα μονο :D
Μετα απο ενα χρονο απ την τελευταια φορα που εγραψα εφτασα στον στοχο μου!
3/3/2008 140 κιλα +
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...15335505_n.jpg
τωρα στα 87
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...23578712_n.jpg
και αλλη μια
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...71905042_n.jpg