Ευχριστώ πολύ κοριτσάρα μου!!!
Αυριο Τετάρτη έρχεται ο διαιτολόγος!! Θα σας γράψω τα κατορθώματά μου..χιχι!!
φιλιά πολλά!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=8ZutItittyg
Printable View
Ευχριστώ πολύ κοριτσάρα μου!!!
Αυριο Τετάρτη έρχεται ο διαιτολόγος!! Θα σας γράψω τα κατορθώματά μου..χιχι!!
φιλιά πολλά!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=8ZutItittyg
Σήμερα ήρθε ο διαιτολόγος. Απώλεια πρώτης εβδομάδας: 2.7 kg
Νομίζω είναι καλά!!
Μια σύντομη καληνύχτα και πολλά πολλά φιλιά!
Νομίζεις; Τέλεια είναι. Μπράβο σου! Αυτό με το αλάτι πάντως πολύ με προβλημάτισε. Όχι ότι δεν το είχα ξανακούσει, αλλά έκανα την αδιάφορη. Μου έχουν πει άτομα που το έκοψαν λόγω πίεσης ότι μετά τις 10 ημέρες δεν τους έλειπε. Δεν ξέρω αν αντέχω να το κάνω.Quote:
Originally posted by eugenia_
Νομίζω είναι καλά!!
Μπράβο Ευγενίτσα, τέλεια, με το καλό να φύγουν τα παλιόκιλα, και σύντομα να πραγματοποιηθεί η ευχή σου, και να αποκτήσεις το μωράκι σου.Quote:
Originally posted by eugenia_
Νομίζω είναι καλά!!
Ευγενιιιιιιιιια μας εβαλες τα γυαλια!!!
μπραβο!!!! αυτη ειναι απωλεια!!!!
συνεχισε!! να μας λες τα νεα σου για να μας ενθαρρυνεις και εμας και να συνεχιζουμε την προσπαθεια!
φιλιααα
(ευχαριστω για το τραγουδι! <3)
Ελενάκι μου καλό δυστυχώς το κόψιμο του αλατιού είναι απαραίτητο ειδικά για κάποια άτομα που παίρνουν χάπια. αλλά ακόμα και για τον περισσότερο κόσμο η απώλεια κιλών γίνεται πιο εύκολη λόγω της κατακράτησης που προκαλεί. Δεν συνηθίζεται εύκολα αλλά ακόμα κ εγώ που πρίν τα έτρωγα ''λύσσα'' τώρα με την συμπλήρωση της πρώτης εβδομάδας μπορώ να πώ οτι συνηθίζεται.. Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς.. και ξέχασε το βάρος. κάντο για την υγεία σου.Quote:
Originally posted by eleniK
Νομίζεις; Τέλεια είναι. Μπράβο σου! Αυτό με το αλάτι πάντως πολύ με προβλημάτισε. Όχι ότι δεν το είχα ξανακούσει, αλλά έκανα την αδιάφορη. Μου έχουν πει άτομα που το έκοψαν λόγω πίεσης ότι μετά τις 10 ημέρες δεν τους έλειπε. Δεν ξέρω αν αντέχω να το κάνω.
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Περιμένω και δικά σου νέα.
φιλιά!!
Σε ευχαριστώ μπετούλα μου!!! Εύχομαι και για σένα ότι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου!!! Και σύντομα στον στόχο σου μην ξεχνιόμαστε..!! φιλιά πολλά!!!Quote:
Originally posted by BettyG
Μπράβο Ευγενίτσα, τέλεια, με το καλό να φύγουν τα παλιόκιλα, και σύντομα να πραγματοποιηθεί η ευχή σου, και να αποκτήσεις το μωράκι σου.
Νεκταρινάκο μου σε ευχαριστώ πολύ που είσαι δίπλα μου. ειλικρινά σε ευχαριστώ.. και φυσικά θα δίνω έγγραφη αναφορά!! Εσύ είσαι καλύτερα????Quote:
Originally posted by Nekky
Ευγενιιιιιιιιια μας εβαλες τα γυαλια!!!
μπραβο!!!! αυτη ειναι απωλεια!!!!
συνεχισε!! να μας λες τα νεα σου για να μας ενθαρρυνεις και εμας και να συνεχιζουμε την προσπαθεια!
φιλιααα
(ευχαριστω για το τραγουδι! <3)
φιλιάααααααααααααααααα πολλάααααααααααααααααααα!! !!!!
ουάου 60 σελίδες... πού είσαι Πενούλα μου να δεις..
και εκείνη η Ναταλία άφαντη...που είσαι καλό μου να θαυμάσεις την τελευταία των κυστομοικανών..?? ε τρυπημένο μου φανταστικό μωράκι ??????
Μπηκα μετα απο πολυ καιρό και εν μέσω πανικου και ξενυχτιων να πω ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ στο κοριτσι μας!!:) Η τρελοπατρινια αξιζει τα καλυτερα λεμε!! Μπραβο βρε ευγενουλα μου, ετσι δυνατα και ολα θα στρώσουν!!
συγνωμη για την απουσια, ειστε στις σκέψεις μου.. αλλα σε ενα μηνα παραδίδω διπλωματικη και δεν εχω χρονο ρε μωρα μου... θα αναπληρωσω όμως!! :)
να προσεχετε, φιλια πολλα!!
Αννούλαααααααααααααααααα!! !!!!!!!! τι κάνεις αγαπούλα μου???Quote:
Originally posted by esceden
Μπηκα μετα απο πολυ καιρό και εν μέσω πανικου και ξενυχτιων να πω ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ στο κοριτσι μας!!:) Η τρελοπατρινια αξιζει τα καλυτερα λεμε!! Μπραβο βρε ευγενουλα μου, ετσι δυνατα και ολα θα στρώσουν!!
συγνωμη για την απουσια, ειστε στις σκέψεις μου.. αλλα σε ενα μηνα παραδίδω διπλωματικη και δεν εχω χρονο ρε μωρα μου... θα αναπληρωσω όμως!! :)
να προσεχετε, φιλια πολλα!!
Αχ πολύ χάρηκα τώρα!! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αρνάκι μου γλυκό.
Αν είναι για την διπλωματική χαλάλι η απουσία σου.. Σε περιμένουμε πίσω παραυτά.
Φιλιά πολλά ομορφοφατσούλα μου!!!!!!
Στα δικά μου τώρα...
Χθές και προχθές ήταν δύσκολες μέρες για μένα αλλά βγήκα νικήτρια..
Προχθές γιόρταζε ο καλός μου. Ξέρετε τώρα γλυκά ποτά και δεν συμμαζεύεται. Το μεσημέρι έφαγα πολύ ελαφριά ( τοστάκι με σαλάτα ) και το βράδυ δεν αντιστάθηκα έφαγα 1 κομματάκι καρυδόπιτα και τίποτε άλλο. Δεν είχα χορτάσει αλλά με τα τρεξίματα εκείνης της μέρας δεν το κατάλαβα καν. Ευτυχώς η ζυγαριά ήταν καλη μαζί μου και δεν κουνήθηκε απο προχθές που με είχε δείξει 110 ( !!!! ) Εχθές άλλη μία δύσκολη μέρα. Ήμασταν 5 ζευγάρια σε ένα φιλικό σπίτι. Παρακαλώ οι οικοδέσποινες είχαν φτιάξει πατατούλες ογκρατέν με τυριά και μπέικον και τηγανιτές και τυροπιτάκια και λουκάνικα...Δεν ακούμπησα τίποτα παρα μόνον ένα ποτηράκι χυμό. Σήμερα η καλή μου ζυγαριά έπεσε κι άλλο. 109.8 ( :) ) Βέβαια το τικεράκι θα αλλάζεται κάθε Τετάρτη που έρχεται ο διαιτολόγος μου. Αλλά δεν αντέχω να μη σας τα λέω... Δύσκολο παιδιά το χθεσινό αλλά η σημερινή ικανοποίηση δεν αλλάζεται με τίποτα!!! Νοιώθω επιτέλους δυνατή!!
Ααααα ξεκίνησα μασάζ αδυνατίσματος σε μία φίλη αισθητικό. Πόνος μεγάλος αλλά πιστεύω οτί είναι ευεργητικό στα δύσκολα μας σημεία. Αν έχετε την δυνατότητα τολμήστε το και θα με θυμηθείτε.
Αμεσα θα νοιώσετε την επιδερμίδα σας διαφορετική και το λίπος να κουνιέται από την θέση του.
Απίστευτη αίσθηση.. αλλά πονάει το τονίζω.
Αυτά τα νέα μου σας φιλώ όλες πολύ πολύ γλυκά και εύχομαι δύναμη που μας χρειάζεται όσο τίποτε !!!!
Τετάρτη σήμερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μία όμορφη μέρα για μένα και είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη!! Η ζυγαριά του διαιτολόγου μου έδειξε 109 κιλά!!!! συνολική απώλεια 2 εβδομάδων : 4.4 κιλάκια που πήγαν στον αγύριστο... χεχε.
κατά τα άλλα, η αποχή από το αλατάκι συνεχίζεται.. και πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην απώλεια. θέλει πείσμα και ευτυχώς για μένα έχω μπόλικο..
Εσείς οι υπόλοιπες που είστε καλέ?? Γιά περάστε καινούριες και παλιές....φιλάκια πολλά και ζουμερά!!
Σας φιλώ γλυκά!! πάω για ξεκούραση!!
Γεια σας,καινούρια στο forum.
Ξεχώρισα αμέσως το θέμα αυτό γιατί τώρα τελευταία άρχισα να αγχώνομαι με τις πολυκυστικές ωοθήκες.
Γενικά δεν έχω συχνά διαταραχές στον κύκλο και έμεινα αμέσως έγκυος.Οπότε δεν ασχολήθηκα ιδαίτερα με καμία θεραπεία και δεν έχω πάει σε ενδοκρινολόγο για αυτό το θέμα.
Είμαι παχύσαρκη με ΔΜΣ 43 και 36 χρονών.Θέλω να κάνω 2ο παιδί αλλά στο πρώτο που ήμουν και 20 κιλά πιο αδύνατη ζορίστηκα αφάνταστα από τα διάφορα προβλήματα.
Γίνεται ένας φαύλος κύκλος,αγχώνομαι γιατί δεν κάνω τίποτα και δεν μπορώ να κάνω 2ο παιδί αλλά αντί να προσπαθώ τρώω παραπάνω και μάλιστα γλυκά και σοκολάτες.
Δεν θέλω να κάνω κάποια επέμβαση γιατί πιστεύω ότι αν το βάλω στόχο θα το καταφέρω.
Πραγματικά ένιωσα χαρά όταν βρήκα αυτό το site γιατί πιστεύω ότι θα μου δώσει θάρος.
Ευχαριστώ και περιμένω τις απόψεις σας.
Γειά σου Ναντίν και καλώς μας ήρθες!
Νομίζω πως είμαι η πλέον αρμόδια να σε υποδεχτώ πρώτη,
όχι μόνο λόγω παλιότερης θέσης στη reception ή υποκατάστασης
της συζύγου Πέννυς -τυρόπιτας γκουρού του τόπικ αυτού,αλλά κυρίως
λόγω username!Είσαι εγώ με ελληνικούς χαρακτήρες!Βέβαια σε περνώ
κάποια κιλάκια,κάποια χρονάκια,δεν αξιώθηκα μανούλα,μην το κάνουμε θέμα τώρα...
Όσοι έχουν κάνει τη δίαιτα της Πέννυ στις πρώτες σελίδες,είχαν πολύ καλή εμπειρία πάντως.
Εγώ ομολογώ πως ακόμα δεν τις διάβασα αυτές τις πρώτες σελίδες κι ακόμα μου το χτυπάει...
Τέλος πάντων...ασφαλώς και μπορείς να χάσεις τα επιπλέον κιλάκια χωρίς να προχωρήσεις
σε βαριατρική επέμβαση!Κι έχεις πέρα από τον εαυτό σου κι έναν εξίσου σοβαρό λόγο
να σε κινητοποιεί!Όλοι πάνω κάτω τα ίδια περνάμε εδώ μέσα...Θα βρεις άτομα να σε νιώσουν,
να πάρεις δύναμη από τη δική τους προσπάθεια,να νιώσεις λιγότερο μόνη σε όλο αυτό...
Να σου ζήσει το καμάρι σου και να γίνουν όλα όπως τα ονειρεύεσαι να του χαρίσεις κι αδελφάκι!
Εδώ είμαστε να τα λέμε κι ας έπιασαν αράχνες τελευταία στο τόπικ αυτό...Ευτυχώς θα έρχεται η γυναίκα
τώρα κάθε Τετάρτη να ρίχνει ένα αέρισμα,ένα πότισμα τα φυτά,ένα ξαράχνιασμα,κάτι τέλος πάντων...
Μάλιστα είναι τόσο χαρούμενη με τις επιδόσεις της που δε θέλει και να την πληρώνουμε κιόλας!
Μεγάλο προσόν αυτό στις μέρες μας,οπότε και που μας γκρινιάζει λιγάκι και που τα κάνει πάνω πάνω,
όσο για την πεθερά,δε λέμε και τίποτα,οι γαϊδάρες(όπως μας αποκαλεί)...Μη σε τρομάξω όμως
με το καλημέρα σας και σε χάσουμε από πελάτισα,ακόμα δε σε γνωρίσαμε καλά,καλά...Ξαναγυρνώ
στα καλωσορίσματα,τα οποία και τονίζω και με σχετικό οπτικό υλικό,Ναντινάκι μου(ωραίο να το λέω κι εγώ)