Quote:
Originally posted by φαγανας
Καλησπέρα ....πω πω....καχυποψια και νευρα.... μη μιλησω για την αισθηση χιουμορ μερικων...:o Δεν εχω κανένα συμφέρον ουτε παίζω αλλωστε παιχνίδια με κανεναν .Αρα δεν κανω κανενος ειδος διαφήμιση.στο λιποτοξ ή οτιδηποτε αλλο..Απλα και ανθρώπινα εξέθεσα την αποψή μου,εκτος και αν απαγορεύεται:o.Να σας το θέσω πιο απλα αν σας ελεγαν οτι βρέθηκε τρόπος ,οχι νυστερι, μεσα σε ενα μήνα να αποκτήσεις εσυ,ναι εσυ,υπερβαρε ή παχύσαρκε ή εστω αερατε ανθρωπε ,το τελειο σώμα..πειτε μου δεν θα το ψαχνατε;; δεν θα βαζατε τα θετικα και τα αρνητικα κατω;; ετσι λοιπον και εγω ,το ειπα αλλωστε με το πρωτο μου μνμ,οτι σας βρήκα ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ(εδω εννοειται θετικά ή αρνητικά σχολια).και εσεις συμπεράνατε και εγω δεν ξέρω τι...Οσο για την υπογραφη που έβαλα..θεώρησα,κακως βεβαια ,οτι εχετε χιουμορ..δικαιωμα σας αλλα εγω δεν θα το αλλαξω και σε οποιον αρεσει..:mad:Τελικα μονο η ελευθερη ψυχη ηταν χαλαρη και μπορεσε να απαντησει;; ειπαμε να χασουμε τα κιλα μας οχι το κεφι μας ...συναγωνιστες/ριες..Και πάλι καλησπέρα σας!