ω καλά.
με είχε πιάσει δύο φορές φέτος.
ούτε να σηκώσεις ούτε να περπατήσεις, με τη θερμοφόρα σου και το αλγκοφρέν. εγώ δηλαδή πλέον κατευθείαν παίρνω αναλγητικό δεν αντέχω τον πόνο.
Printable View
ω καλά.
με είχε πιάσει δύο φορές φέτος.
ούτε να σηκώσεις ούτε να περπατήσεις, με τη θερμοφόρα σου και το αλγκοφρέν. εγώ δηλαδή πλέον κατευθείαν παίρνω αναλγητικό δεν αντέχω τον πόνο.
Στόλισα και είναι όλα σαν διαμαντένια!
εγώ πάλι για πόνο στη μέση παίρνω κατευθείαν πια, δεν τα ξαναπερνάω αυτά.
πονοκέφαλο περιμένω κι αν έχω και την άλλη μέρα.
έχεις κι ένα δίκιο, μετά συνηθίζει ο οργανισμός και δεν λειτουργούν;
εδώ που είμαι ήσουνα, Χάρλεϊ. μίζερι νταζ λαβ κόμπανι και τέτοια.
τα παναντόλ τα μπλε
Άφηνα τους άλλους να μιλούν για 'μενα και φοβόμουν μη με δει το φως της μέρας.
https://www.youtube.com/shorts/1KoXrpWfLmk τρυφεροοοοοοοοοοοοοοοο
Είμαι ενθουσιασμένος που βρισκόμαστε στην περίοδο των Χριστουγέννων και πραγματικά αισθάνομαι ευτυχισμένος που είμαι μόνος τώρα στις γιορτές.
Πέρα από το γεγονός ότι είμαι μόνος, δουλεύω παράλληλα και σε δύο διαφορετικές εργασίες και τώρα κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Μάλιστα εργάζομαι βάρδιες, συμπεριλαμβανομένων και νυχτερινών βαρδιών.
Τι είναι αυτό που με χαροποιεί τόσο;
Η εμπειρία διαφορετικών καταστάσεων.
Όταν βιώνουμε διαφορετικές καταστάσεις, όταν η καθημερινότητα είναι δύσκολη, νιώθω πως επιτρέπει στον άνθρωπο να διευρύνει τον ορίζοντά του. Οι προκλήσεις και οι αλλαγές στο περιβάλλον μας, μας ωθούν να σκεφτόμαστε δημιουργικά, να αναζητούμε νέες προοπτικές και να αναπτύσσουμε μια πιο πλήρη και αληθινή αντίληψη για τον κόσμο.
Αντίθετα, η σταθερή ρουτίνα και η επανάληψη των ίδιων εμπειριών οδηγεί σε μια στάση αδιαφορίας και έλλειψης κίνητρου. Όταν κάτι θεωρείται δεδομένο, υπάρχει ο κίνδυνος να περιορίζει την ικανότητα εξέλιξης και να σταματά, να κολλά το μυαλό μας.
Σωστά...
Ηηηηηη
μένουμε υπερβολικά απασχολημένος ώστε το μυαλό να μην έχει την δυνατότητα να χαλαρώσει να μην είναι district, λαό να μπορέσουμε να εστιάσουμε στο σώμα μασ ..τι ζητάει το σώμα ..και τι συμβαίνει στο μυαλό μας , να αναλάβουμε ευθύνες κ να μπούμε σε μουντ αυτοβελτιωσης κ βελτιοποιησης :) του εαυτού μασ των σχέσεων μας
σήμερα άκουσα πως ο Νίτσε έλεγε πως αυτό που κάνει στην ζωή του είναι να προσπαθεί να την κάνει δύσκολη. και όντως η δύσκολη ζωή είναι καλή ζωή. κι αυτή είναι ρουτίνα εκτιμώ.