Originally Posted by
Nikolas73
@Tasos39 και εγώ τα ίδια. Ο λόγος που γράφτηκα σήμερα στο φόρουμ ήταν η ανάγκη μου να μιλήσω. Το μεσημέρι ένοιωσα πάλι στο δρόμο ένα επεισόδιο εξάντλησης, σαν να μην μπορώ να σταθώ όρθιος και μια ψιλοζάλη. Όταν γύρισα σπίτι ξάπλωσα ταραγμένος και άρχισα να κάνω αναζητήσεις στο google για τα συμπτώματα. Κάπου διάβασα οτι αυτό μπορεί να είναι καρδιακή ανεπάρκεια. Εκεί τα χρειάστηκα και με έπιασε και ταχυπαλμία. Μέτρησα την πίεση και είχα 80-120 και παλμούς 125. Τώρα έχω ηρεμήσει, όπως κάθε βράδυ και μου έχει μείνει ένα μικρό αίσθημα πίεσης στο κεφάλι - το έχω πάντα μετά από ταχυπαλμία. Θα κοιμηθώ βαθιά, με πιάνει εύκολα ο ύπνος, θα ξυπνήσω το πρωι σε κατάσταση νιρβάνα και σιγά σιγά θα αρχίσω να ανησυχώ μήπως με πιάσει πάλι κάτι το μεσημέρι. Έχω βαρεθεί να τρέχω στα επείγοντα, να μου κολλάνε μανταλάκια για ΗΚΓ, να μου παίρνουν αίμα, να έχω την πεταλούδα στο μπράτσο και όταν βγουν τα αποτελέσματα να με κοιτάνε με ένα ύφος σαν να έχασαν το χρόνο τους μαζί μου.
Ένα βασικό πρόβλημα που έχουμε ίσως όλοι μας εδώ - εγώ τουλάχιστον- είναι οτι δεν έχουμε ένα φίλο μία φίλη να μας ακούσει - όχι μόνο για το πόσο άσχημα νοιώθουμε σωματικά όταν τα παθαίνουμε αυτά, αλλά το λόγο για τον οποίο τα παθαίνουμε αυτά. Δεν έχει σημασία αν θα μπορέσει να μας συμβουλέψει, απλά να το βγάλουμε από μέσα μας....