Εγω σε ευχαριστω για το ωραιο βιντεο...
Nα μοιραστω μαζι σας κατι που μου συνεβει χθες...
Πηγα σε ενα μπαρ με τον κολλητο μου (αυτον που η κοπελα του ειναι κολλητη αυτης που ψηνω) και καθισαμε στο μπαρ...μεσα στο μαγαζι περιφεροταν μια κουκλαρα...εφευγε απ την παρεα της και βολταρε...μεγαλο μαγαζι...μιλαω χωρις υπερβολη για το "τουμπανο" του μαγαζιου...ξανθια πιο ψηλη απο μενα...αρρωστια
Σε μια φαση ειδε εμενα και τον κολλητο μου να αραζουμε στο μπαρ...στην αρχη ηρθε και καθισε στα 2 μετρα απο μενα...μετα στο ενα...μετα πηρε σκαμπο και εκατσε ακριβως διπλα μου....κολλητα ομως... καταλαβα τοτε τι ηθελε.... εγω δεν αντεδρασα...απλα εκατσα και δεν εκανα τπτ...θα μου πεις οκ...δεν εγινε τπτ...οχι δεν εγινε τπτ...αλλα ηταν μια ευκαιρια να γνωρισω μια ωραια κοπελα...εκεινη την ωρα εκανα μια λαθος σκεψη... ενω ηταν απιστευτα ελκυστικη, και την γουσταρα τρελα, κολλησα λιγο σκεπτομενος οτι αυτη ειναι στην ηλικια μου κουκλαρα...θα ξερει πολλα απ αυτα τα πραγματα...εγω τωρα τι να τις κανω...φοβηθηκα μη βγω και μαλακας κιολας...σας ειπα πως θελω σιγα σιγα για να μαθω...το λαθος μου ομως ηταν που απλα δεν επιασα μια κουβεντα...να μαθω εστω πως την λενε, τι κανει στη ζωη της....να παρω το τηλεφωνο ή το φεις...λες και θα με ετρωγε...σας λεω ηταν το μωρο του μαγαζιου εκεινη την ωρα...ολοι κοιτουσαν προς το μερος μας... δεν με ενοιαζε που κοιτουσαν ολοι...στα τετοια μου...με ενοιαξε που κολλησα σα μαλακας...
Η αναστολη μου ομως να της μιλησω προερχοταν κι απο το οτι μιλαω και με την μικρη....και οκ παιρνω το τηλεφωνο της ξανθιας...μετα?? η μικρη σε λιγες μερες τελειωνει εξεταστικη και θα θελει να βγουμε...μιλαμε καθε μερα...πολλες φορες τη μερα...δεν γινεται να παιζω σε διπλο ταμπλο...βεβαια δεν ξερω τι ηθελε η ξανθια....ενω η μικρη ξερω τι θελει...αλλα και παλι τα ρωτανε αυτα τα πραγματα? Δηλαδη τι να της πω? Ξερειες κατι? Ψηνω μια μικρη και πρεπει να ξερω....θες πηδημα ή και κατι παραπανω...? Και πες οτι θελει σχεση κι απ ολα...και πες οτι τελικα μαρεσει πιο πολυ απ τη μικρη....μετα απο οτι εχουμε πει με την μικρη...πως να την παρατησω...τι να πω...? βεβαια δεν τα χουμε φτιαξει...αλλα εμμεσως πλην σαφως εκει παμε...
Απ την αλλη σκεφτηκα καλυτερα που εγινε ετσι γιατι η μικρη δεν με κομπλαρει...ενω η αλλη θα περιμενε ποιος ξερει τι απο μενα για να ρθει τοσο ωμα... Εγω τσατιστηκα πιο πολυ με τον εαυτο μου και ειπε στο φιλαρακι να φυγουμε γιατι γινομαστε ρομπες αλλα και ενιωθα οτι την προσεβαλλα που δεν της μιλουσα...
Τωρα οτι εγινε εγινε, συνεχιζω με την μικρη και ειναι σαν να μην εγινε τπτ...στην τελικη αμα την ξαναβρω την ξανθια παω εγω αυτη τη φορα κατα πανω της....αφου το οτι γουσταρει μου το εκανε σαφες...ειναι μικρη η πολη δεν χανομαστε... ποια η γνωμη σας?
Ξέρεις τι φοβάμαι ρε Τζιμ? Ότι η μόνη περίπτωση να κάνεις σεξ, είναι αν σε βιάσουν.
εγω πιστευω οτι εχεις κανει βηματα
ψηνεται κατι με μια κοπελιτσα στα μετρα σου
θα δεις μεχρι την αλλη εβδομαδα τι θα γινει και αναλογως πραττεις
δεν γινεται ρε συ απο την μια στιγμη στην αλλη μια μπαμ αλλαγη
εννοειται
αφου τα εχεις στο μυαλο σου ετσι προχωρα σιγα σιγα
και καλα εκανες και βγηκες φυσικα!!!
βλεπεις κοσμο και τονωνεται και η αυτοπεποιθεση σου!!!
αλλα ενα ενα
αυτη ειναι η γνωμη μου!
τα υπεραναλύεις όλα σε υπερβολικό βαθμό!
δεν ανταλλάξατε ούτε μισή κουβέντα κι εσύ σκεφτόσουν τι θα γίνει ΑΝ σου αρέσει πιο πολύ από τη μικρή.
επισης μια χρησιμη νομιζω συμβουλη
να βλεπεις οσο γινεται λιγοτερο τους γονεις σου!!!!
οσο γινεται λιγοτερο!
οχι απο κακια..αλλα επειδη εισαι μοναχογιος και πολυ ευαισιθητος
και οι γονεις σου γατζωνονται πολυ απο σενα
οσο περισσοτερο τους βλεπεις
τοσο περισσοτερο τους σκεφτεσαι και τοση περισσοτερη ενεργεια αναλωνεις στην γονικη παρουσια
(ενοχες τυψεις θυμος φοβοι λυπηση αγαπη ξαναθυμος ξανα ντροπη και φτου κι απο την αρχη)
γι αυτο οσο περισσοτερο μπορεις εξω και με φιλους!!!
οχι με θυμο αλλα με την εγνοια να βρεις τον εαυτο σου μακρυα απο την σκεψη σου γεια εκεινους....
και γραφοντας σου αυτα ηλθε η μαμαμου να πιουμε καφεδακι... χε χε! ειρωνια?
αντε σας αφηνω για λιγο!
Εχεις δικιο ρεσ...γιαυτο δεν το πηρα κατακαρδα...απλα ειπα να το συζητησω εδω λιγο...μιλαμε για χρονια απραξιας...λιγο λιγο θα συνελθω...δεν γινεται πριν απο λιγες μερες κοτα και ξαφνικα δον ζουαν....επειδη μου την επεσε μια ξανθια σε ενα μπαρ...βεβαια οπως το βλεπω τωρα στην ηρεμια του σπιτιου λεω πως επρεπε να πραξω...το θεμα ειναι οταν ξαναβρεθω τι θα γινει...και εχω την απαντηση...θα πω μια κουβεντα...κατι...μετα...κατι παραπανω...ετσι..οι αλλαγες δεν γινονται αμεσως..
Να σου πω κατι αστειο? Ακομα δεν το πιστευω απολυτα οτι οι ανθρωποι το κανουν...ολοι οι ανθρωποι....ακομα δλδ στην κοσμοθεωρια μου το σεξ δεν υπαρχει...ειναι κατι που κανουν στις ταινιες...δυο ανθρωποι που κουνιουνται ο ενας πανω στον αλλον και αχ βαχ...γιατι νομιζω δεν εχετε καταλαβει ακομα σε πιο επιπεδο βρισκομαι οσον αφορα στο σεξ
99 σελίδες θέμα και λες να μην καταλάβαμε? Μια χαρά καταλάβαμε.
Να σου πω κατι αλλο πιο αστειο? Οσα ζευγαρια ειχα οικεια μου...δλδ φιλοι μου που τα φτιαχνανε με κοπελες κτλ... δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι κανανε σεξ...οτι μπορει να πηδιοντουσαν δευτερολεπτα πριν εγω παρω τηλεφωνο τον φιλο μου να κανονισουμε ενα καφεδακι....φαντασου πως με βλεπει η κοινωνια εμενα ετσι? οσοι δλδ με ξερουν απο παλια λογικα ή με θεωρουνε gay ή μεγαλο μαλακα...παραπονιομουνα για λεφτα...για το ενα το αλλο...και τελικα συνειδητοποιησα τι μου εφταιγε....απλα τωρα εχει γινει πλεον αφορητο... κι οταν λεω τι μου ελειπε δεν εννοω μονο το σεξ αλλα γενικα ρε παιδι μου να χεις μια σχεση...να μοιραζεσαι το σωμα σου, τη μερα σου...να νιωθεις γεματος με δυναμη να νατιμετωπισεις την μερα...εγω κατεβαινοντας στην αθηνα εφαγα σοκ...εβλεπα μεγαλη γκριζα πολη με πρεζακια με ρουτινα με μεταναστες με κοσμο με αγχος να τρεχει απο δω κι απο κει...ελεγα απο μεσα μου καλα πως την παλευουν?? τωρα μετα απο 8 ολοκληρα χρονια αντιληφθηκα οτι η ζωη δεν ειναι αυτο που φαινεται...κι επειδη εχω εγω τις μαυρες μου δεν σημαινει οτι τις εχουν ολοι...
ή το αλλο...οταν εβλεπα ατομο που δεν ειναι σεξυ (πχ μια υπερβαρη κυρια 50 ετων) δεν μπορουσα να συνειδητοποιησω οτι κι αυτη κανει σεξ...και σε αυτην χρειαζεται αλλα και στον αντρα της που θα ειναι αναλογης ηλικιας και αναλογως μη-σεξυ.... τραγικο ε??? εχω περασει ουσιαστικα την μεχρι τωρα ζωη μου σε γυαλα μεσα...αληθινα δεν εχω ζησει ακομη... τραγικο τελειως...δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω ή να γελασω
Ωχ! Μου θυμίζει κάποιον που ήξερα κάποτε...Quote:
Να σου πω κατι αστειο? Ακομα δεν το πιστευω απολυτα οτι οι ανθρωποι το κανουν...ολοι οι ανθρωποι....ακομα δλδ στην κοσμοθεωρια μου το σεξ δεν υπαρχει...ειναι κατι που κανουν στις ταινιες...δυο ανθρωποι που κουνιουνται ο ενας πανω στον αλλον και αχ βαχ...γιατι νομιζω δεν εχετε καταλαβει ακομα σε πιο επιπεδο βρισκομαι οσον αφορα στο σεξ
και
Τώρα να πω ότι θα συμφωνήσω...???Quote:
Ξέρεις τι φοβάμαι ρε Τζιμ? Ότι η μόνη περίπτωση να κάνεις σεξ, είναι αν σε βιάσουν.
Ή να πιάσω τα επιστημονικό-τρομακτικά που δεν αρέσουν εδώ πέρα σε κάποιους.
Θ' αφήσω κατά μέρος της θεωρία για την ώρα γιατί εδώ με πνίγει να πω κάτι άλλο.
Από την αφήγησή σου σχετικά με τη χθεσινή νύχτα στο μπαρ, φαίνεται η απίστευτη απειρία σου σε ζητήματα φλερτ, ερωτικής προσέγγισης και ερωτικής συμπεριφοράς γενικότερα. Τί να πρωτοσχολιάσω? Σαν να μίλαγε παιδί της 1ης γυμνασίου. (Ξέρω πως δεν θα σ' αρέσει ούτε το ύφος μου, ούτε τίποτα). Τα λέω όμως έτσι γιατί θέλω να καταλήξω στο ότι η άκρως συμπλεγματική και βουτηγμένη στο στερεότυπο συμπεριφορά σου (η ξανθιά 'τούμπανο' που θα 'ναι σίγουρα ψημένη από γύρευε πόοοοσες εμπειρίες, και ποιόοοοος ξέρει τί να θέλει από μέεεενα.....τί να θέλει μωρέ από σένα, να κρεμαστείς από τον πολυέλαιο??? Άντε να έπαιξε λιγάκι με το βλέμμα της πάνω σου , ή ούτε καν αυτό.... είναι αυτή και μόνο που διώχνει - τέλος πάντων δεν σ' αφήνει να πλησιάσεις - σε πλησιάσει κοπέλα. Και κατά τη γνώμη μου δικαίως.
Όπως καταλαβαίνεις τα στερεοτυπικά κολλήματα βρίσκω ότι είναι τα πλέον ενοχλητικά. Διότι κατά τ' άλλα οι κοπέλες φταίνε πάντα για όλα, διότι εκείνες έχουν το πρόβλημα με τους άπειρους και τους χλευάζουν κ.λ.π κ.λ.π κ.λ.π. Συγνώμη, αλλά γιατί να σε πλησιάσει γυναίκα όταν εσύ πρώτος πάνω της θα βγάλεις όοοοολα αυτά τα συμπλεγματικά? Γιατί πίστεψέ με θα τα βγάλεις, όσο κι αν νομίζεις πως θα κρυφτείς. Θα 'λεγα πως και μόνο λόγω των στερεοτύπων με βάση τα οποία σκέφτεσαι μία κοπέλα με κατανόηση που δεν την νοιάζει να έχει δίπλα της το 'αρσενικό πρότυπο' (υπάρχουν πολλές τέτοιες πίστεψέ με) δεν μπορείς να την κερδίσεις. Διότι εφόσον σκέφτεσαι έτσι, θα προσεγγίσεις κοπέλα που επίσης σκέφτεται έτσι. Και ναι αυτή θα θέλει τον άνδρα 'ψημένο'.