ναταλία καμπριολέ δεν έχω περιορίσου σε σκεπαστό νορμάλ αυτοκίνητο δεν είμαι και κανενα τζόβενο πια μεγάλη γυναικα 43 χρονών έλεος!!!!!!
Printable View
ναταλία καμπριολέ δεν έχω περιορίσου σε σκεπαστό νορμάλ αυτοκίνητο δεν είμαι και κανενα τζόβενο πια μεγάλη γυναικα 43 χρονών έλεος!!!!!!
To "α,το στερητικό",που έγινε ουσιαστικοποιημένο επίθετο!Quote:
Originally posted by basia
α το αστερητικωτη τι ειναι?
αναλογως μηπως πρεπει να δωσω ειδικη θεραπεια γιαυτο
Η μόνη θεραπεία του είναι η άρση του "α",που στερεί κάθε χαρά!
Αν έχεις κανοκοί βάρους σώμα,πτυχίο νομικής,άντρα σωστό και παιδιά
να μου χορηγήσεις,γιατρέ μου,μισό να φέρω βιβλιάριο υγείας να τα γράψουμε!
ΛΙΝΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
ολα θα γινουν με την σειρα τους.
γιατι βιαζεσαι?
και ολα ειναι στο χερι σου.
επικεντρωσου τωρα στο δευτερο, τον αλλο μηνα στο πρωτο και το τριτο και τεταρτο μεχρι το τελος του χρονου θα στα εχω ετοιμα.
Κοίτα μεγάλη γυναίκα δεν είσαι στα 43,γιατί τότε με παίρνεις στο λαιμό σου κι εμένα,που είμαι μόλις 38 χρονών κοριτσάκι!Quote:
Originally posted by ANNEZINA
Καλά,θα έρθω και χωρίς,απλά πώς θα κάνω το κομμάτι μου;Δεν είναι ακριβώς όπως του πρέπει...όπως μου πρέπει δηλαδή και το φαντάζομαι.
Να κάτσω εκεί στο όριο του πορτ μπαγκάζ,ν'ανεμίζει η κορδέλα του καπέλου μου,όσο μοιράζω φιλιά και χαιρετούρες στο αλαλάζον πλήθος!
Δεν ξέρω...δε θέλω να τους απογοητεύσω...'Ασε που στο σκεπαστό,που λες,θα γεμίσουν τα τζάμια σου δαχτυλιές...Να το σκεφτούμε λιγάκι.
:) Μάλιστα!Ξεκίνα όμως για καλού κακού να ψάχνεις το θέμα της μετανάστευσης στη Βραζιλία,Quote:
ολα θα γινουν με την σειρα τους.
γιατι βιαζεσαι?
και ολα ειναι στο χερι σου.
επικεντρωσου τωρα στο δευτερο, τον αλλο μηνα στο πρωτο και το τριτο και τεταρτο μεχρι το τελος του χρονου θα στα εχω ετοιμα.
γιατί βολιδοσκοπώ πως θα σας χρειαστεί!ʼρχιζε να βάζεις λατινοσαπουνόπερες στον καλό σου
να μην του έρθει απότομο...να μαθαίνει και το Βασουλίνι τη γλώσσα,που είναι σε ηλικία σγουγγάρι.
καλε γιατι να μεταναστευσω?
θες να με ξεφορτωθεις ε?
τα ειπαμε αυτα, σας εχω κατσικωθει στο σβερκο, δεν παω πουθενα.
Γιατί αν (να μην πω όταν)στο τέλος της χρονιάς δε θα έχουν γίνει όλα αυτά,
που μου υπόσχεσαι πως θα μου έχεις έτοιμα,δε νομίζω να θέλεις να είσαι
γνωστής κατοικίας και μάλιστα στην ίδια πόλη μ'εμένα!Πλέον σαφές;
Κανόνισε την πορεία σου,λοιπόν,αν αγαπάς τη ζωή σου όπως την ξέρεις...
Αννεζινάκι σε διαβάζω και σε χαίρομαι!
καλε εσυ δεν ξερεις κατα που πεφτει το Φιλυρο, θα με βρεις εμενα εκει που μενω, που δεν εχει και διευθυνση?
δεν αγχωνομαι γιαυτο.
τωρα αρχισες εσυ τις βιαιοπραγιες?
δεν θελω ματαιοδοξιες,
πιστευε και μη ερευνα.............
Μια χαρά πραξικόπημα έκανα, όλες μπήκατε στο πρόγραμμα εκτός από μένα. Μια η περίοδος, τώρα το κρύωμα, δεν ξέρω αν ψάχνω για δικαιολογίες αλλά έχω το κακό μου το χάλι.
Ούτε συγκεντρώθηκα, ούτε μαζεύτηκα!
Ναταλία, σε παρακαλώ, ξέχνα για λίγο το πραξικόπημα και πέσμου τι να κάνω?
Παρεπιπτόντως Αννεζίνα πήρα το benelinea και σήμερα πήρα το πρώτο χάπι. Δεν μου έκανε απολύτως τίποτα. Υποτίθεται ότι κόβει την όρεξη γιατί έχει μέσα συμπυκνωμένη πατάτα (πως αλλιώς να το γράψω, μην κοροϊδεύτε!) που δημιουργεί αίσθημα κορεσμού! Εμένα πάλι κανένα αίσθημα κορεσμού και μάλιστα και μία τάση προς εμετό...?
Θέλω ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλές για το πως να μαζευτώ και να ξεκινήσω..
Επιτέλους να μου τηλεφωνήσεις σπίτι μου,να μιλήσουμε σαν άνθρωποι!Quote:
Originally posted by LIDA
Ναταλία, σε παρακαλώ, ξέχνα για λίγο το πραξικόπημα και πέσμου τι να κάνω?
Θέλω ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλές για το πως να μαζευτώ και να ξεκινήσω..
--->http://www.youtube.com/watch?v=1V_LvG_FDgM
Αν αισθάνεσαι μόνη και δεν έχεις κανένα,
αν τα βράδια σε πνίγουν οι ενοχές και το ψέμα,
και αν σου φέρθηκαν σκάρτα και με άσχημο τρόπο,
κάνε κάτι για σένα που ν αξίζει τον κόπο,
Τηλεφώνησέ μου ίσως νιώθω έτσι και γω,
τηλεφώνησέ μου ίσως να μας βγει σε καλό,
τηλεφώνησέ μου ίσως να 'μαι αυτός που ζητάς,
τηλεφώνησέ μου έστω κι αν κάποιον άλλον αγαπάς
Αγαπημένη μου μ' έφτιαξες!Quote:
Originally posted by NADINE
Επιτέλους να μου τηλεφωνήσεις σπίτι μου,να μιλήσουμε σαν άνθρωποι!
--->http://www.youtube.com/watch?v=1V_LvG_FDgM
Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια όπως και ο Καρράς ένας από τους αγαπημένους μου (είπαμε είμαι του λαϊκού, έτσι φτιάχνομαι!).
Να σου τηλεφωνήσω μια κουβέντα είναι.
Τώρα στο γραφείο δεν είμαι μόνη.
Στο σπίτι θα λυσσάνε τα παιδιά.
Το βράδυ όταν τα κοιμήσω είναι μια λύση. Τότε θα προσπαθήσω να σε πάρω.
Σήμερα αναθέρμανες πολύ την σχέση μας που τόσο καιρό την είχες λίγο παραμελημένη να πω?
Ένα δίκιο,το'χεις!Να μη σε αδικήσω!Quote:
καλε εσυ δεν ξερεις κατα που πεφτει το Φιλυρο, θα με βρεις εμενα εκει που μενω, που δεν εχει και διευθυνση?
δεν αγχωνομαι γιαυτο.
Τη στάση Φάληρο μόνο ξέρω,
αλλά μάλλον εμπίπτει στην κατηγορία του
άλλο....κι άλλο βούρτσα!Κοινώς,την πάτησα!
Θα προσπεράσω το αγαπημένο σου ρεπερτόριο και απλά θα σε συμβουλεύσωQuote:
Originally posted by LIDA
Να σου τηλεφωνήσω μια κουβέντα είναι.
Τώρα στο γραφείο δεν είμαι μόνη.
Στο σπίτι θα λυσσάνε τα παιδιά.
Το βράδυ όταν τα κοιμήσω είναι μια λύση. Τότε θα προσπαθήσω να σε πάρω.
επειδή αποκλείεται να πιάσεις γραμμή,να μου κάνεις μια κλήση στο κινητό πρώτα
για να σε πάρω πίσω στο σταθερό σου.Αυτό είναι το σύστημα,επειδή αναμονή δεν έχω.
Τα λέμε απόψε λοιπόν...Και 12 και 1 και αργότερα,δεν υπάρχει πρόβλημα...Όποτε μπορέσεις.
Φιλάκια πολλά πολλά...άντε να φάμε και κανά πρωινό μεσημεροαπογευματιάτικα...
Καλησπερα κοριτσαρες. Αννεζινα μαθε λεπτομερειες για το ταξιδι απο την φιλη σου και να παμε. Τι λετε να το κανονισουμε ολες παρειτσα? Αυριο ζυγισματατακι ε?
Λιντα τι χαπι ειναι αυτο? φυτικο?
Ναι είναι φυτικό, υποτίθεται ότι είναι από πατάτα (ένα ειδικό είδος με ειδική επεξεργασία) το οποίο προκαλεί κορεσμό πιο γρήγορα... Πίνεις ένα το μεσημέρι και ένα το βράδυ και έχει 34 ευρώ.Quote:
Originally posted by Mairy_Lou
Αυριο ζυγισματατακι ε?
Λιντα τι χαπι ειναι αυτο? φυτικο?
Εγώ αύριο δεν ζυγίζομαι. Η καταστροφή. Ζύγισμα Δευτέρα πρωί για την ομάδα labm.
μπηκα για δυο λεπτα η καημενη πριν φυγω για το σπιτι (ναι, γραφειο ακομη.....), διαβασα 25 λεπτα και τωρα δεν προλαβαινω να απαντησω τιποτε και σε κανεναν.
καφε σαββατο μεσημερι? βασια? νομιζω εισαι η μοναδικη που δεν ειπες αν μπορεις. θελει καμια αλλη να ερθει?
λιντα περαστικα-το ειχα φανταστει αυτο με την πατατα, αννεζινα ενα μπραβο κι απο εμενα...τα υπολοιπα σας τα λεω αυριο μεσημερι.
μεχρι τις 12 θα τους εχω στο σβερκο και μετα πανε αεροδρομιο
Να πω μια καλησπέρα κι απο εδώ, αφού σήμερα χαθήκαμε πάλι.
τι να γίνει παιδιά μου, δυσκολεύουν τα πράγματα, άσε που κάπου την άρπαξα κι εγώ
και έχω γίνει σα κλόουν από το κρυολόγημα....μύτη, μάτια αυτιά κατακόκινα
( Ναταλι μη μου βάλεις κανένα κλοουν αύριο πρωί πρωί!!!)
Ας μη γκρινιάζω τώρα, γιατι εγώ πρώτη δε την αντέχω τη γκρίνια μου, αλλά είναι τόσο σπαστικό....
Λιντάκι μου περαστικά μας,
Ανννεζινόπουλο μπράβο σου , μπράβο σου, καλές κατηφοριές κούκλα μου.
Βάσια και Ναταλί , ξεκαρδίζομαι να σας διαβάζω! συνεχίστε έτσι
Καλέ το Νεκταρίνι μας τι έπαθε? χάθηκε σήμερα, το msn της κλειστό, ξέρει καμια σας τίποτα?
Μπαρμπουνέλι μας υπομονή , στην ανάγκη με μια μολότωφ καθάρισες!!
Κανονίζετε συναντησούλα πάλι? σαρώνει η Θεσσαλονίκη στα meeting βλέπω,
λοιπόν τυχερούλες καλά να περάσετε
και σας φιλώ όλες, μάκια και καλό Σαββατοκύριακο!
καλημερα!!!!!!!!!!!!
καλε τι γινατε ολες? ειπαμε παρασκευη ζυγισμα και ειστε ολες εξαφανισμενες?
καλα καλα καντε το μπανακι σας και μην μας λετε για τα κιλα σας.
εγω ειμαι μεσα για Σαββατο μεσημερι αλλα που ειναι το θεμα, αν θελετε παιδια λιγο δυσκολο να βρουμε παιδοτοπο στο κεντρο, αλλιως εμενα με βολευει κατα τις 1 στο κεντρο.
εγω ειμαι 69,4 σημερα το πρωι, αργα και σταθερα βηματα που λεμε, κουνιεμαι με ρυθμους χελωνας αλλα τι να κανουμε,
η χαλαρωση πλεον εινια πολυ εμφανης, ειδικα στην κοιλια και τα εσωτερικα των ποδιων, αλλα θα το παλεψω με γυμναστικη και οτι γινει.
ανοιξαμε και σας περιμενουμε, αντε για πεστε τα νεα σας..........
Καλημέρα κορίτσια...
Σήμερα είμαι χειρότερα από χτες και ο καιρός χάλια, βροχή και κρύο... Με το μπούκωμα όλη την νύχτα δεν κοιμήθηκα, είμαι στα χειρότερά μου και από κέφια και από όλα.
Ούτε το Ναταλάκι δεν μπόρεσα να πάρω χτες (συγνώμη αγαπημένη μου...) γιατί μόλις κοίμησα τα παιδιά μου σωριάστηκα και γω....Είχα και λίγο πυρετό..
Εξαφανίζομαι για να μην σας χαλάω το κέφι γιατί σήμερα είμαι η χειρότερη παρέα.
Κοριτσάκια μου καλημέρα κι απο εμένα
καιρός και σήμερα χειμωνιάτικος ...μου φέρνει τάση για σοκολάτα δεν ξέρω γιατί αλλά πάντα στο κρύο ονειρεύομαι τζάκια κουβέρτες και ένα κουτί σοκολατάκια γάλακτος με γέμιση αμύγδαλο !!!
λίντα κοριτσάκι μου περαστικούλια βρε, δεν πειράζει ίωση είναι θα περάσει διατροφή από δευτέρα εσύ!!
αλήθεια τα χάπια δεν σου κόβουν καθόλου την όρεξη ??? εγώ τα έχω στο ντουλάπι της κουζίνας και δεν τά εχω δοκιμάσει ακόμα δεν μου χρειάζονται προς το παρόν κάνω διατροφή (όλοι κάνουμε στο σπίτι) η κόρη μου ο γιος μου ο άντρας μου έ δεν θα κάνω τρελλίτσες εγώ, εγώ όμως θα ζυγίζομαι πέμπτη στο διαιτολόγο και όχι δευτέρα γιατι δεν μπορώ να αγχώνομαι...
ζηλεύω τις κοπέλες της θεσσαλονίκης για τον αυριανό καφέ μπαρμπίτα να έρθω????
όσο για το ταξίδι θα μάθω λεπτομέρειες και θα ενημερώσω αλλά αυτό δεν γίνεται φέτος πια οι προσφορές είναι γύρω στις 15-20 Ιανουαρίου...του χρόνου αγαπημένες...
καλή συνέχεια θα επανέλθω σε λίγο καλημέρα σε ΟΛΕΣ
ΦΙΛΙΑ ΦΙΛΙΑ μην πτοείστε βρε ούτε με κρύα ούτε με χιόνια ...μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνουμε και ξανά προς την δόξα τραβάμε ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!!!
καλε που πηγατε ολες σημερα? μηπως επειδη δεν ζυγιστηκατε?
ουτε εγω ζυγιστηκα. εχθες δεν τηρησα το προγραμμα μου. οχι μονο αυτο αλλά επειδη ημουν με ενα σαντουιτς ολη μερα, το βραδυ σπιτι εφαγα οτι βρηκα μπροστα μου...και βρηκα πολλα...απο σημερα ομως ξαναρχισα παλι. και τεταρτη βραδυ που ειχα βγαλει εξω τους επισκεπτες μου ειχα φαει αρκετα. τελος παντων.
εμεις που θα συναντηθουμε το σαββατο, καφε μονο οκ? εγω δεν ξερω που να βρεθουμε, νομιζω οτι η εγκυμονουσα κατι εχει υποψην της, μιλαμε στο τηλεφωνο. εγω μπορω να ερθω και χωρις παιδια. δεν θα τους πω τιποτε για να μη τα ξεσηκωσω μεχρι να αποφασισουμε
αννεζινα, αν θελεις να ερθεις ευχαριστως..... ουτε τα τεμπη δεν θα μας χωρισουν λοιπον.....επισης υπαρχει και η αλλη πιο εφικτη λυση. πως δεν το ειχαμε σκεφτει τοσο καιρο? αν θα εισαι ελευθερη εκεινη την ωρα να κανουμε μαι ανοιχτη ακροαση? στειλε U2U με το τηλεφωνο σου
για ολες ισχυει αυτο.....νομιζω εχω καλες ιδεες ε?
εχω μαι κουραση δεν περιγραφεται. επισης εχω μαζεψει του κοσμου το κρυο και μου φαινεται οτι θα αρρωστησω κι εγω παρεα με εσας τις κρυωμενες....
παω να δωσω καμια απαντηση γιατι με κυνηγανε και στα τηλεφωνα πλεον
MΠΑΡΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ U2 ΠΑΡΕ ΟΠΟΤΑ ΘΕΣ ΦΙΛΙΑ
λοιπόν αγαπημένες μου επειδή σχολάω φιλια φιλια σε όλες να έχετε ένα υπέροχο σκ όχι τρελλίτσες και τα ξαναλέμε δευτέρα
μπαρμπουνίτσα περιμένω τηλ....
φιλάκια πολλά
Βλέπω μέσα μπαρμπουνόβασα και τρέχω να προλάβω ενημέρωση.
Το Πεννόπλασμα λέει να πάμε σ'έναν παιδότοπο στα μέρη του,εκεί που συναντηθήκατε,μπαρμπουνέλ� �,
πρώτη φορά...τότε που με στήσατε μισή ώρα σε μια διασταύρωση να εισπνέω καυσαέριο...Α,να γειά σου!
Να συμφωνήσουμε την ώρα και οι χωροταξικές λεπτομέρειες από τα κινητά.Λέει είναι μεγάλος κι έχει
πολύ πράγμα για πήδημα και τα παιδιά θα χαρούν!Επίσης λέει να πούμε μετά το φαγητό,κάπου στις 3;
Αν σας βολεύει κάτι άλλο,θα ακολουθήσουμε εμείς...Απλά αν το κάνουμε έτσι,θα πρέπει και να με ταΐσει
μεσημέρι σπίτι της,να ξέρει να ξεκινήσει από σήμερα την προετοιμασία...Οπότε τα λέμε αύριο από κοντά!
Ένα περαστικό φιλάκι σπέσιαλ στο μετωπάκι του μωρού μου,που επιδείνωσε την υγεία του χθες βράδυ,
παραλείποντας το Ναταλαοϊατρικό της!Είναι όμως τυχερό καθώς το φαρμακείο μας εφημερεύει και αυτό το Σ/Κ,
οπότε αν δει τα σκούρα...ξέρει πού ν'απευθυνθεί...Ελπίζω ήδη να νιώθεις καλύτερα παρ'όλα αυτά,αγάπη...
Φιλάκια πολλά πολλά και στη Λιλένια μου,το καμπριολέ μου,τη μελλόνυμφη μας,τα κορίτσια,που αύριο από κοντά θα πρήξω
κι όσες άλλες μακρινές αιθέριες υπάρξεις έχουν σκλαβώσει κομμάτια της καρδιάς μας επικίνδυνα!Καλά να περνάμε,κορίτσια!
δεν θα σχολιασω!!!!Quote:
κι έχει
πολύ πράγμα για πήδημα
σχολαω και πρεπει να προλαβω να παρω τον μικρο πριν κλεισει το σχολειο. ουτε που διαβασα καλα καλα. θα μπω το βραδυ ξανα. δεν εχω προβλημα, παμε.
οκ, 3. θα τηλ για λεπτομερειες
εγω προτιμω κατα τις 5 γιατι το βασουλινι κοιμαται το μεσημερι και δεν μπορω να την αφησω ξαγρυπνη ολη μερα γιατι θα με βγαλει το λαδι μετα.
Μπαρμ μιλα και με την νεκταρια μιας και εχεις και το τηλ της
Εν όψει των διαπραγματεύσεων,ξανατηλε� �ώνησα στην αυτού,η οποία είναι σύμφωνη με τη νέα ώρα.
Αύριο στις πέντε το απόγευμα λοιπόν σε παιδότοπο εξωτερικού...Θα χτυπήσουν κινητά για λεπτομέρειες...
Κοριτσια ακουσατε για την αποσυρση του reductil ;;;Σημερα το διαβασα και τρελλαθηκα .
Quote:
Originally posted by BARB3
δεν θα σχολιασω!!!!!Quote:
κι έχει
πολύ πράγμα για πήδημα
Το ότι απομόνωσες μία πρόταση από την περίοδο της(όσο μάλιστα το έτρεχες το κείμενο από βιασύνη)
για να σπιλώσεις ένα καθαρό αγνό κούτελο και να μεταμορφώσεις έναν παιδότοπο σε οίκο ανοχής,
μόνο το πόσο σεξοπορνοδιαστροφικά διαταραγμένη είσαι δείχνει και πως,στην έρευνα που ήδη κάνω
για κατάλληλο κέντρο διαχείρησης θυμού για την κολλητή σου,πρέπει να προσθέσω κι ένα σεξοθεραπείας για σένα!
Μαρουλάκι μου,είχαν ήδη υπό συζήτηση τη σχετική απόσυρση και προφανώς αποφάνθηκαν θετικά.Quote:
Originally posted by marou_laki
Κοριτσια ακουσατε για την αποσυρση του reductil ;;;Σημερα το διαβασα και τρελλαθηκα .
Πολύς κόσμος δε θα χαρεί καθόλου,υποθέτω.Μήπως κάτι χάπια,που έχω,να τα'βγαζα στη μαύρη αγορά;
--->ΕΟΦ: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΔΕΙΩΝ SIBUTRAMINE -REDUCTIL
Η ανακοινωση λεει οτι συστηνει την αποσυρση τους..Ελπιζω ναQuote:
Μαρουλάκι μου,είχαν ήδη υπό συζήτηση τη σχετική απόσυρση και προφανώς αποφάνθηκαν θετικά.Quote:
Originally posted by marou_laki
Πολύς κόσμος δε θα χαρεί καθόλου,υποθέτω.Μήπως κάτι χάπια,που έχω,να τα'βγαζα στη μαύρη αγορά;
--->ΕΟΦ: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΔΕΙΩΝ SIBUTRAMINE -REDUCTIL
μην ξεκινησει αμεσα.
Ευχαριστω για την απαντηση Nadine
Aλαλουμένιαααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!! !!
Ουφ.... αγώνα κάνω κάθε φορά, ομολογώ ότι είναι αδύνατον να σας παρακολουθήσω. Είπα και εγώ να ζυγιστώ σήμερα και να το καταθέσω. Εχασα 1,5 και μόλις διάβασα για τα reductil, γιατί τα αποσύρουν, λες εμείς που τα παίρνουμε τόσον καιρό να πεθάνουμε νέοι ή να γίνουμε τέρατα ?????
Ναταλάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι μου, θέλω συνάντηση με όλες κάπου στη μέση, τι θα γίνει με εμάς των νοτίων ????? Ποιές είναι από την Αθήνα, αντε γιατί οι Βόρειες μου έχετε σπάσει τα νεύρα με τα καφεδάκια σας....
Εντάξει διάβασα την εγκύκλιο, ανησυχούν για καρδιοπάθειες, δεν θα γίνω τέρας....... από καρδιά καλά πάω, τώρα όμως που μου τελειώνει το κουτί, τι να κάνω, θα πάω σήμερα να αγοράσω, κάτι θα βρω..... reductilοεξάρτηση.....
http://www.photopox.com/Images/Congr...miley5B15D.gif
Συγχαρητήρια,μαναράκι μου,για το 1,5 κιλάκι !
Φασούλι φασούλι αδειάζει το σακούλι!Έτσι,μπράβο,καμάρι μου!
ʼντε κι έχεις τάξει του παιδιού και καλοκαιρινό πάρτυ!Δεν ξεχνά το σκασμένο!
Εσείς οι νότιες δεν ξέρω τι περιμένετε για να πιείτε έναν κοκκαλοκαφέ!
Εμείς πάντως,αν δεν πάρουμε τη μηνιαία μας δόση δεν τη βγάζουμε καθαρή!
Ας τελειώσει το χειρουργείο μου με το καλό,ν'αναρρώσω κιόλας και κάνουμε μια ημερίσια στο Βόλο όλες μαζί!
Θα τη βουλιάξουμε την πόλη!Και δε θέλω ενοχικά γελάκια για το λόγο!Πώς είσαι κατά τα άλλα,καρδιά μου;