Μολις παρατήρησα πως το τικεράκι μου προβάλει αντισταση... πως το φτιάχνω βρε παιδιά;;; γιατί δεν βγαίνει το ατιμο;;;
Printable View
Μολις παρατήρησα πως το τικεράκι μου προβάλει αντισταση... πως το φτιάχνω βρε παιδιά;;; γιατί δεν βγαίνει το ατιμο;;;
Επ!Quote:
Originally posted by marulenia
Σήμερα μάζεψα τα κουράγια μου, άνοιξα τον κουμπαρά που είχα για αυτό το σκοπό και πήγα κι έκανα εγγραφή στο γυμναστήριο που χαλβάδιαζα από πέρυσι αλλά μου φαινόταν πολύ ακριβό για τα οικονομικά μου...
Μπορεί να μην έκανα σωστή κίνηση και να μετανιώσω τα χρήματα που επενδύω αλλά νομίζω ότι χρειάζομαι κάτι παραπάνω από το περπάτημα των 2 έως 4 χιλιόμετρα ημερησίως και μόνη μου δεν μπορώ να το πετύχω αυτό το κάτι παραπάνω...
Από Δευτέρα λοιπόν.... Ξεκινάω... Ο στόχος μου είναι να μη σπάσω το συμβόλαιο νωρίτερα, να το διασκεδάσω σα να είναι ένα χόμπι, να πηγαίνω τις φορές που θα δεσμευτώ τη βδομάδα και του χρόνου τέτοιο καιρό που ίσως να είμαι πιο δυνατή σωματικά να μπορώ να νιώθω ανεξάρτητη σε ένα λιγότερα προστατευμένο περιβάλλον από αυτό το γυμναστήριο... (πχ να μπορώ να πάω σε κάποιο αθλητικό σύλλογο, ή σε κάποιο σιδεράδικο ή να μην ντρεπομαι το κολυμβητήριο)
Ευχηθείτε μου καλή τύχη
Τώρα το είδα αυτό το μήνυμά σου Μαρουλένια!
Επειδή αντιπαθώ την γυμναστική, δεν μπαίνω σχεδόν ποτέ σ' αυτό το topic!
Σήμερα μπήκα έτσι μηχανικά και σε τσάκωσα!
Τί αυτο-απόρριψη είναι αυτή;! Δίνε της μπουνιές μέχρι να πέσει κάτω!
Όχι, δεν θα μας βάλει κάτω αυτή!
Μπράβο σου για την απόφαση να ξεκινήσεις ένα καλό γυμναστήριο!
Είμαι απολύτως σίγουρη ότι θα είσαι πιστή στην δέσμευση απέναντι στον εαυτό σου και ότι πολύ σύντομα θα δεις θεαματικές αλλαγές στο σώμα και την διάθεσή σου!
Πώς πήγαν οι πρώτες μέρες;
Καλησπέρα!Quote:
Originally posted by ΑΡΧΙΖΩ
Καλημέρα παίδες!!!!
Μετά από πολύ καιρό απουσίας, επανέρχομαι. Ευτυχώς δεν έχω βάλει βάρος και χαίρομαι για αυτό δεδομένου οτι δεν πατησα γυμναστηριο από Φεβρουάριο. Μάλιστα συνειδητοποίησα πως οι αντοχές μου είναι καλύτερες τώρα και πως η δουλειά που ειχα κάνει μέχρι τότε δεν πήγε χαμένη. Είχα αρχίσει διαδρομο με 4 χλμ την ώρα και τώρα μπορώ να κάνω 6.2χμ σε μια ώρα χωρίς να μου βγαίνει η γλώσσα εξω και να σέρνεται. Ευτυχώς που το γυμναστήριο εβγαλε και μια εξευτελιστική προσφορα (48 ευρω για έναν χρόνο) οπότε συνεχιζω ακάθεκτη. Προσπαθώντας να το κάνω τρόπο ζωής και χωρίς να ακούω ακρότητες του κάθε φαντασμένου εκεί μέσα, συνεχίζω λοιπόν την προσπάθεια και θα προσπαθω να είμαι πιο τακτική και εδώ. Εχω κάνει και καποιες περαιτέρω αλλαγες στο διατροφικό μου πλανο και για την ώρα όλα καλα!!!
Καλό ΣΚ σε όλους και καλό κουράγιο στην προσπάθειά μας για μια πιο ποιοτική ζωή!!!
Μπράβο για την πρόοδο που έχεις κάνει!
Καλή συνέχεια στην όμορφη πορεία σου!
:thumbup:
Καλησπερα!Μια ερωτηση!ειναι φυσιολογικο ενω γυμναζεσαι να μην πονας?
Τάσο τωρα εισαι λιγα κιλα, πόσες θερμιδες παιρνεις ημερησίως;;
Παιδιά, πού πήγε η Μαρουλένια;;; Χάθηκε!
Μήπως φταίει που άρχισε γυμναστήριο;
Μαρουλένια, αν μας ακούς, δώσε σημάδια ζωής!
κ εμένα μου έχει λείψει πολύ ο μαρουλένιν.
Μαρουλένια περιμένουμε νεα σου!! Μας εχεις λειψει..
εκτος απο κλασικο περπατηματακι μου 3 φορες την εβδομαδα απο 50 λεπτα, θα αρχισω κ γυμναστηριο χωρις να ειμαι σιγουρη για το πως θα βρω τον χρονο αλλα 1ον το θελω κ 2ον αρχισε να δουλευει σ'ενα ωραιο γυμναστηριο μια καλη μου φιλη, η οποια θα κανει τα προγραμματα που μ'αρεσουν κ απεκτησα ακομα 1 κινητρο. βεβαια... αγχωνομαι για το κατα ποσο θα αντεχω, μιας που χρονια ειχα να γυμναστω.. ξερω καθε αρχη κ δυσκολη (κ επιπονη) αλλα μ'εχει πιασει νευρικοτητα.. δε γινεται να περασω κατευθειαν στο επομενο επιπεδο;;!!! :smirk:
Κοίταξε Ιόλη, οι δυο πρώτες μέρες είναι δύσκολες, εγώ που ξεκίνησα στα 105 κιλά, κάνοντας ζούμπα και αερόμπικ, περιττό να σου πω ότι ανέβαινα ή κατέβαινα με τις σκάλες και πονούσα πολύ την πρώτη εβδομάδα.. Μετά όμως ήμουν μια χαρά! Θα τα καταφέρεις με το γυμναστήριο γιατί ξέρω ότι έχεις και ένα μικρό παιδάκι.. Αλλά εάν έχεις δικό σου άνθρωπο, να πας! Θα σου προσφέρει ευεξία και ενδυνάμωση!
Σας ακούω και σας διαβάζω κάθε μέρα... Ντάξει μερικές φορές μέρα παραμέρα... Αλλά προσπαθώ η καημένη να κρατήσω τη δουλειά μου κι έχω χάσει όλα τα άλλα...
Αυτή τη βδομάδα τσάκισα λίγο το χέρι μου στη δουλειά λοιπόν και δεν πήγα στο γυμναστήριο.. Πονούσα πολύ και φοβήθηκα μην το κάνω χειρότερα. Αύριο θα πάω στο γιατρό και θαδω πως θα συνεχίσω. Αλλά οι δυο πρώτες βδομάδες ήταν καλές.. κι εύχομαι να είναι και η υπόλοιπη χρονιά έτσι.
Κι εμένα μου λείπει η καθημερινή αλληλεπίδραση που είχαμε. Και με έχετε βοηθήσει όλο αυτό το χρόνο που συμμετέχω εδώ. Οι φίλοι μου μου λένε ότι έχω αλλάξει. Δεν έχω χάσει πολύ βάρος, αλλά είμαι πιο ανάλαφρη. Και πρώτη φορά χωρίς δίαιτες.
Μαρουλένια περαστικά!! Να αναρρώσεσς πλήρως πρωτα κ μετα ολα τα υπόλοιπα!!
Αυτο ακριβως φοβαμαι Ελενη μου, το μικρο τερατακι μου που θα κανει αυτα τα χαριτωμενα που κανει παντα κ γω για να το ακολουθησω θα αγκομαχαω σαν τον καρβουνιαρη!! ο πρωτος καιρος για εναν αγυμναστο τυπο σαν κ εμενα ειναι γολγοθας! Ελενη συνεχιζεις να πηγαινεις γυμναστηριο ε; μπραβο σου παντως κ για 2 μερες μονο πονουσες.. εγω θυμαμαι απο παλια 2 εβδομαδες ημουν πιασμενη!Quote:
Originally posted by eleni1986
Κοίταξε Ιόλη, οι δυο πρώτες μέρες είναι δύσκολες, εγώ που ξεκίνησα στα 105 κιλά, κάνοντας ζούμπα και αερόμπικ, περιττό να σου πω ότι ανέβαινα ή κατέβαινα με τις σκάλες και πονούσα πολύ την πρώτη εβδομάδα.. Μετά όμως ήμουν μια χαρά! Θα τα καταφέρεις με το γυμναστήριο γιατί ξέρω ότι έχεις και ένα μικρό παιδάκι.. Αλλά εάν έχεις δικό σου άνθρωπο, να πας! Θα σου προσφέρει ευεξία και ενδυνάμωση!
έχω κολλήσει με την συγκεκριμένη γκόμενα!
αποδεικνύει αυτό που ήθελα να πιστέψω πάντα. οτι αν έχουμε 10-20-30 παραπανίσια κιλά αυτό που χρειάζεται είναι μια καλή κ πλήρης διατροφή χωρίς πείνα κ στερήσεις και άσκηση με μέτρο για να δείχνουμε-νιώθουμε όμορφοι κ υγιείς
how to be confident δν μπορεί να διδάξει την αυτοπεποίθηση μόνο να την δείχνει όπως πολύ σωστά λέει
bikini
curvy fit club
Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει ύψος 1.75 και παίζει στα 80-85 κιλά....Ε είναι απλά υπέροχη !!
χαχαχα όντως είναι γαμάτη η τύπισσα!
ας γράψω και εγώ τι έκανα σήμερα:
20' γρηγορο περπάτημα,και τρέξιμο
΄8 ασκήσεις για κοιλιακούς και πλάτη απο 3 σετ των 20
15 λεπτά ελλειπτικό
3 ασκήσεις με βάρη για μπουτάκια και πωπό (3 σετ των 30)
4 ασκήσεις με βάρη για στήθος και ώμους (3 σετ των 15)
15 λεπτα ποδήλατο!
αυτά :rolleyes:
σημερα έκανα!!
10 λεπτά τρέξιμο,10 λεπτά γρήγορο περπάτημα
8 ασκήσεις για κοιλιακούς και πλάτη (3 χ 20 )
15 λεπτα ελλιπτικό
3 ασκησεις για πωπό και πόδια (3 χ 30 )
2 ασκήσεις με βαράκια για μπράτσα (3 χ 15 )
2 ασκήσεις με βάρη για πλάτη (3 χ 15 )
15 λεπτά ποδήλατο :thumbup:
Εδώ πολύ ερημιά βλέπω.. γιατί βρε παιδιά? :sniff:
Εγω νομιζω οτι αυτο που δεν καταλαβαινουν ειναι το θεμα του σωματοτυπου. Οταν χανεις λιπος χανεις με τον ιδιο τροπο απο ολο το σωμα. Οσα κιλα και να χασεις το σωμα μεταβαλλεται αφενος αφετερου ο σωματοτυπος μενει ιδιος. Οι αναλογιες δηλαδη του σωματος ειναι ιδιες, τι να κανουμε, ετσι ειναι το σχημα τους. Η λυση ειναι ενδυναμωση αλλα για ολο το σωμα που και παλι αν μερικες εχουν φανερη δυσαναλογια θα φαινεται αλλα πολυ λιγοτερο. Και ενδυναμωση δεν λεω για τα οργανα του γυμναστηριου. Υπαρχουν προγραμματα, που κανεις και σπιτι αν εχεις εξοπλισμο, που σε πεθαινουν. Και εγω πηγαινα μεχρι πριν μισο χρονο γυμναστηριο. Μιλουσα με τις αλλες και δεν απεδιδα οπως ηθελα γιατι μου μιλουσαν. Σκεφτηκα να αγορασω ελλειπτικο, μαζεψα λεφτα καμποσο καιρο πριν και αγορασα. Εκοψα το γυμναστηριο και εχω πληρωσει και για ενα βιβλιο με προγραμμα ενδυναμωσης και αεροβιας εναλλαξ, εχω δει μεταμορφωσεις απιστευτες... Το αρχισα, αρχισα να νιωθω τις αλλαγες, μετα καπως τα παρατησα γιατι ειχα κατι αλλα θεματα...Και μια το αρχιζω μια το αφηνω....Ευχομαι να βρω κουραγιο να ξεκινησω και να συνεχισω κανονικα..Απογοητευομαι με μενα, ξερω ομως οτι στο χερι μου ειναι...
Καλά βρε Τάσο, μην είσαι και σίγουρος. Οι γυναίκες απολαμβάνουμε τη δραστηριότητα όταν έχουμε παρέα, το γράφεις και εσύ εξάλλου.
Είναι ένα κίνητρο για πολλές, να πηγαίνουν με φίλες ή να βρίσκουν γνωστές στο γυμναστήριο.
Επίσης, στο γήπεδο δεν έχεις που να αφήσεις κλειδιά/κινητό και ως εκ τούτου δε μπορείς να περπατήσεις/τρέξεις 'ελεύθερα'.
Αυτό είναι τουλάχιστον το δικό μου βασικό πρόβλημα.
Τέλος, δε σημαίνει πως επειδή κάποιος αρχίζει γυμναστήριο θέλει ντε και καλά να χάσει κιλά ή να δει δραματική διαφορά στο σώμα του.
Πολλοί ξεκινάμε επειδή θέλουμε λίγη παραπάνω κίνηση κοντά στο σπίτι μας - δε θέλουμε δηλαδή να πάρουμε τους δρόμους. :P
Purplerose, συμφωνώ σε γενικές γραμμές μαζί σου, αλλά θα επισημάνω πως το λίπος 'παραμορφώνει' το σωματότυπο.
Κάποιες βασικές γραμμές υπάρχουν, αν όμως είσαι τελείως αγύμναστος είναι αδύνατο να έχεις σωστή εικόνα του σώματός σου.
Το ίδιο ισχύει βέβαια και αν φέρεις πολλά κιλά παραπάνω...
Η γυμναστική, και ειδικότερα η εντατική, μπορεί να κάνει 'θαύματα'.
Το λιπος εχω την εντυπωση ( γιατι δεν ειμαι κ καμια ειδικος) οτι παραμορφωνει το σωμα αυτο καθεαυτο, οχι το σωματοτυπο γενικα. Ξερω καποια που οντας παχυσαρκη ειχε φοβερη ανομοιομορφια πανω κατω, συσσωρευε παρα πολυ λιπος στο μπουτι και στον πωπο, ενω απο πανω καμια σχεση και τωρα που εχει χασει ολα τα κιλα επανω εχουν πεταξει τα κοκκαλα κ κατω μερικοι της λενε ακομα οτι πρεπει να χασει. Ενω γυμναζεται εντατικα εδω και 2 χρονια περιπου. Οποτε εχοντας αυτο στο μυαλο μου, μου φαινεται οτι ο σωματοτυπος δεν αλλαζει!!!
Αυτο που λες για τη γυμναστικη ποσο ισχυει! Αρκει φυσικα να το κανει κανεις σωστα... Η πικρη αληθεια ειναι οτι τα οργανα στο γυμναστηριο δεν κανουν κ πολλη δουλεια συγκριτικα με ασκησεις εδαφους με το βαρος σου για πολλη ωρα... Ειναι αυτο που λενε δε θελει κοπο, θελει τροπο. Που στην προκειμενη βεβαια, θελει και κοπο! :crazy: πολυ κοπο....
Δε γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη κοπέλα κάνει σωστά τις ασκήσεις, άσχετα με αυτά που λέει.
Όπως γράφεις, έχει να κάνει με τον τρόπο και την επανάληψη, συνδυαστικά με τη σωστή διατροφή
(που ούτε για τη διατροφή της μπορούμε να είμαστε σίγουροι).
Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες και αν προσπαθήσει πραγματικά μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. :)
Σίγουρα κάποιοι είναι φυσικά ευνοημένοι με καλύτερες αναλογίες, αλλά τι να κάνουμε!
Ναι εχεις πολυ δικιο εδω!!! Οντως δεν τα κανει και σωστα... Νταξει, ευνοημενος, δεν ξερω. Οταν αποδεχεσαι και αγαπας αυτο που εισαι ο,τι σωματοτυπο να εχεις εφοσον εισαι υγιης γυμναζεσαι εισαι στο επιπεδο που θες ειναι πολυ λεπτομερεια και μαλιστα ανουσια. Αυτες οι του γυμναστηριου που εχουν ψυχωση να χασουν απο ενα συγκεκριμενο σημειο ενω ειναι αδυνατες και σε καλη κατασταση σε γενικες γραμμες πιστευω ναι, δεν αγαπανε αληθινα τον εαυτο τους. Απλα το ανεφερα γιατι κολλαγε σε αυτο που ανεφερε ο τασος!
Σχετικά με την κουβέντα για το πως το λίπος επηρρεάζει τον σωματότυπο, θα ήθελα να αναφέρω ότι στη δική μου περίπτωση μέχρι τα 75 κιλά φαινόταν ότι έβαζα λίπος στην περιφέρεια, ενώ από εκεί και πάνω άρχισε να αυξάνεται στην κοιλιά κυρίως. Μάλιστα, έχει τύχει να μου το επισημάνει κι άλλο άτομο που με είδε μετά από καιρό γιατί του έκανε εντύπωση ότι η περιφέρειά μου δεν συνέχισε να αυξάνεται. Είμαι λοιπόν πάρα πολύ περίεργη να δω τι θα γίνει τώρα που αδυνατίζω. Μέχρι στιγμής έχω χάσει περισσότερους πόντους στην μέση από ότι στην περιφέρεια αλλά είναι εμφανές ότι ακόμα το κυρίως μου πρόβλημα είναι στην κοιλιά.
Ειναι αυτο που ειπε η μπλοσομ τοτε, οτι οντως παραμορφωνεται ο σωματοτυπος!!!!! Ενδιαφερουσα περιπτωση η δικη σου παντως!!! Κ γω υπεθεσα οτι ο σωματοτυπος θα ναι ιδιος γτ ειχα ενα συγκεκριμενο πχ στο μυαλο μου και γιατι και εγω το εχω ομοιομορφο σχεδον, οπως και πριν χασω. Βεβαια, εχω τονισμενο πωπο λιγο πιο πολυ, αλλα συνολικα ειναι ομοιομορφο.
πάμε Μαραθώνιο
http://www.athensauthenticmarathon.gr/
07/05/2016...7k
08/05/2016...7k
09/05/2016 bike ή ξεκούραση
Στα πλαίσια του απο το Σεπτέμβρη καινούργια αρχή, αποφάσισα να ξαναδοκιμάσω για το 5km ενός τοπικού ημιμαραθώνιου.
Σκοπός ο Τερματισμός, αλλά θα κάνω τις προπονήσεις μήπως και καταφέρω και κάνω κάποιο μέρος του με ελαφρύ τρέξιμο και όχι μόνο περπάτημα. Ευτυχώς έχω για συμπαράσταση τον συ και είναι υποκινητικό και διασκεδαστικό.
Τις προπονήσεις τις ξεσήκωσα απο δώ: http://www.c25k.com/c25k_greek.html και μέχρι στιγμής νιώθω αρκετά καλά και δεν έχω καταπονήσει αρθρώσεις, μέση. Φροντίζω να πηγαίνω τρεις φορές τη βδομάδα και να αφήνω μια μέρα ξεκούρασης ανάμεσα από κάθε προπόνηση ώστε να δίνω στο σώμα μου το χρόνο να ξεκουραστεί. Όποιος θελήσει να το ακολουθήσει να ρωτήσει πρώτα το γιατρό του ώστε να μην πάθει κάποιο κακό στα καλά καθούμενα...
Μέχρι στιγμής λοιπόν περήφανα δηλώνω:
Δευτέρα 22/8/16 Week 1, Άσκηση 1
Τετάρτη 24/8/16 Week 1, Άσκηση 2
Παρασκευή 26/8/16 Week 1, Άσκηση 3
Δευτέρα 29/8/16 Week 2, Άσκηση 1
Τετάρτη 31/8/16 Week 2, Άσκηση 2
Παρασκευή 2/9/16 Γιοκ
Σάββατο 3/9/16 1 ώρα κολύμπι
Δευτέρα 5/9/16 Week 3, Άσκηση 1
Φαινεται ενδιαφερον, τρεχεις εξω η σε διαδρομο?
Έξω, είπα να απέχω από γυμναστήρια προς το παρόν για οικονομία, όσο είναι ακόμα ο καιρός καλός.
Και στο σπίτι μου χώρος για διάδρομο δεν υπάρχει...
Συνήθως σε πάρκα με χώμα ή ασφαλτόστρωση, ή βραδινές ώρες σε γήπεδα με ταρτάν.
Στα γήπεδα καταπονούνται λιγότερο τα γόνατα κι οι αστράγαλοι αλλά στα πάρκα κυλά πιο ευχάριστα η ώρα
Ελπίζω να μην πιάσουν βροχές και σταματήσω, είναι πολύ ευχάριστω προς το παρόν..
Φεύγουν νεύρα, σκοτούρες, ένταση, όλα...
well done μαρουλέ! κεγώ θέλω να συμμετέχω στον μαραθώνιο αλλά είπα να αρχίσω με το να μετράω βήματα για αρχή να κάνω πιο έντονη την καθημερινότητα μου κ μετά να μπω στην διαδικασία της προπόνησης, πιστεύω να προλαβαίνω. μου δίνεις κίνητρο να ακολουθήσω κεγώ το πλάνο μου με σκοπό επίσης τον τερματισμό. δν νομίζω οτι το έχω για τρέξιμο.
Μπραβο κοριτσια, θα πετυχετε τον στοχο σας! Εγω να τρεξω, δεν μπορω με τιποτα..
Κι εγώ τα δύο πρώτα 5αρια που δοκίμασα σε παρόμοια κιλά με περπάτημα τα έβγαλα.
Σημασία έχει να σηκωνόμαστε από το ρημαδοκαναπέ.
Λενιώ όσο μπορείς κι ό,τι μπορείς. κι εγώ αν δεις πιο παλιά ποστ σε αυτό το νήμα περπάτηματα 20λεπτα 2 με 3 φορές τη βδομάδα εκανα και τουλάχιστον δεν αυξήθηκε το βάρος μου όσο καιρό το έκανα. Ειχα τάση προς την κάθοδο.
Προλαβαίνεις Σουσουκα και με περπατημα βγαίνει πολύ άνετα, γιατί δίνουν επαρκή χρόνο.
Λέω να γράφω εδώ τους στόχους μου για αυτήν την εβδομάδα για να έχω μεγαλύτερο κίνητρο μιας κ το έχω ξανακάνει κ ήταν ωραίο παιχνιδάκι! σε ευχαριστώ μαρούλι που μου το θύμισες. ήγγικεν η ώρα!
όταν έκανα τότε βέβαια τα περπατήματα ήμουν κοντά 77 κιλά(απλά υπέρβαρο bmi) κ τώρα έχω γίνει να με κλαιν οι ρέγγες. υπάρχει άραγες επιστροφή????? υπάρχει σωστός τρόπος?
5/9-11/9: 10.000 βήματα
5/9: 7.404
6/9:7635http://pinkkittyrose.com/forums/imag...ies/86_meh.png
7/9:11132http://www.msworks.net/newmsworks/im...rk_small_3.png
8/9:5525http://www.vocinelweb.it/faccine/fat...i/donia/09.gif
9/9 :7532http://www.smilieicons.com/smiley/em...d-emoticon.gif πολλά τα 10.000 σα πρώτος στόχος.
10/9: 8076
11/9 :12699 http://www.msworks.net/newmsworks/im...rk_small_3.png
Μαντάμ μπράβο, το πράσινο τικ είναι τόσο χαρούμενο! Περιμένουμε να δούμε και σήμερα πόσο.... Καλημέρα!!
Τι λες ρε τρελόγκα;;;Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
κ τώρα έχω γίνει να με κλαιν οι ρέγγες. υπάρχει άραγες επιστροφή?????
Επιστροφή φυσικά και υπάρχει (αλλά και προς τις δύο κατευθύνσεις)
Εγώ πως έφτασα από σχεδόν 35άρι ΒΜΙ σε 25 (σχεδόν κι αυτό γμτ μου);
Τεσπά 10.000 βήματα είναι υπερυπεραρκετά. Αλλά μην περιμένεις να αδυνατίσεις με το περπάτημα. Η γυμναστική μας δίνει άλλα οφέλη. Η συμβολή της στο αδυνάτισμα είναι επικουρική. Η σωστή απώλεια λίπους γίνεται με σωστή διατροφή και μάλιστα μπουκιά μπουκιά!
Για μενα που απο 95 περσι οηγα φετος 110 δεν εκανες σχολιο ακομα μπακλαβα κ το περιμενα!
Μανταμ σου σου πολυ ωραιο αυτο που σκεφτηκες αλλα θα συμφωνησω με τον μπακλαβα!!! :)
κι εμένα μ'αρεσε αυτό και μου δινε κίνητρο.. <3Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
Λέω να γράφω εδώ τους στόχους μου για αυτήν την εβδομάδα για να έχω μεγαλύτερο κίνητρο μιας κ το έχω ξανακάνει κ ήταν ωραίο παιχνιδάκι! σε ευχαριστώ μαρούλι που μου το θύμισες.
Το περπάτημα μονο καλό μπορεί να κάνει και φυσικά υπάρχει δρόμος επιστροφής. Η ζωή μας μπορεί να είναι ενας συνεχής αγώνας στο θέμα της διατροφής και της διατήρησης της υγείας μας. Κι αν πέσουμε θα ξανασηκωθούμε μέχρι να τα καταφέρουμε...
Δεν είσαι να σε κλαιν οι ρέγγες σε καμμία περίπτωση.. Τα κιλά που αποκτώνται μετά τη διακοπή βουλιμικών επεισοδίων εγώ τα βλέπω σαν παράσημα μιας μάχης. Άλλες μάχες μετά πρέπει να δοθούν για την εξισορρόπηση σε ιδανικότερο βάρος με υγιείς τρόπους, επιμονή κι υπομονή.
Εντούτοις, οι στόχοι πρέπει να είναι ξεκάθαροι. Τα 5κμ δε θα μας εξασφαλίσουν τη σιλουέτα της Σακίρα, αλλά θα βοηθήσουν σημαντικά στην αλλαγή διάθεσης, στη μείωση των υπερφαγικών, βουλιμικών, στη μείωση κοιλιακού λίπους, στο ξεσκόνισμα του καναπέ κτλ..
Σε κάθε περίπτωση
Venceremos :)
μαρουλέ απλά δεν βλέπω καμιά διακοπή. κάνω πολλά πισωγυρίσματα και επίσης υπάρχουν κ τα υπερφαγικά που είναι ουκ ολίγα. αλλά ο στόχος στόχος:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...ffb86536a2.jpg
το ξέρω guys το έχω διαπιστώσει κ παλιότερα αυτό που λέτε. γιαυτό χθες πήρα τορτίγιες αβοκάντο μαρούλια σολομούς κάτι κριτσίνια από φαγόπυρο? και διάφορα άλλα τέτοια κ τα έφαγα όλα με την μία :lol: μετά θυμήθηκα οτι έπρεπε να τηρήσω τον στόχο μου κ να κάνω λίγα ακόμη βήματα κ βγήκα για λίγο έξω στην βροχή, μην φανταστείτε, 10 λεπτά περπάτημα και σκάλες αντί για ασανσέρ.
δν υπάρχει σωτηρία. :thumbdown: