Σαν την αγαπη τησ μανασ για το παιδι αυτη ειναι η μονη αγαπη η του παιδιου για τον γονιο τιποτα αλλο σε αγαπη δεν εχουμε
Printable View
Σαν την αγαπη τησ μανασ για το παιδι αυτη ειναι η μονη αγαπη η του παιδιου για τον γονιο τιποτα αλλο σε αγαπη δεν εχουμε
Για να στο εξηγησω αυτεσ ειναι αγαπεσ με αρχιδια μεταξυ αντρασ γυναικασ μετα εικοσι χρονια βλεπεισ τι αγαπη ειναι
Το ενα μου ονειρο οταν ημουν εικοσι και μπαμπασ ηταν οι γυναικεσ να μη βαφονται αυτο πραγματοποιηθηκε τωρα το αλλο μου ονειρο ειναι ολα τα γκομενακια που την επεφτα να ερθουν οταν θα ειμαι πενηντα εξηντα και να μου λενε ιστοριεσ απο τη ζωη τουσ και να ειμαστε μια μεγαλη παρεα και να πηγαινουμε για καφε οταν θα παρουμε συνταξη κ μετα
Σκέφτομαι ότι ολοένα γίνομαι/με κάνει ο κόσμος και πιο κυνικό χωρίς να το θέλω και δεν μ'αρέσει καθόλου να με βλέπω έτσι.
Όλοι και όλα διαθέσιμα στο ράφι για αγορά...Ακόμα και τα πιο τρυφερά όνειρα...Commodities που περιμένουν τον αγοραστή.
Μια μέρα θα βγάλω λεφτά και θα έχω πολλές γκόμενες. Νιώθω ότι θα μου γυρίσει, γιατί είμαι χαρισματικός σε μερικά πράγματα, και πρέπει να το εκμεταλλευτώ asap.
Ας με θέλουν μόνο για τα λεφτά μου, χέστηκα. Έτσι και αλλιώς δεν είμαι τύπος που θα ήθελε να είναι μόνο με μια γυναίκα. Εγω θέλω να περνάω καλά, και να γουστάρω.
Όχι όπως τώρα που γκρινιάζω για μια ζαμπονοτυρόπιτα.
Όλο και περισσότερο καταλαβαίνω πως οι επαγγελματικές και διαπροσωπικές σχέσεις είναι καθαρά ανταγωνιστικές, ο θάντος σου η ζωή μου, ο δυνατότερος επιβιώνει και ανελίσσεται, κέρδος είτε με αδικία είτε επειδή έχω τις ικανότητες.
Λέω στον εαυτό μου αυτό που με δίδαξαν και το λέω και στους άλλους, και σ' εσάς εδω. Καλιεργείστε τις εναλλακτικές σας. Κρατήστε εναλλακτικές λύσεις. Ωστε άμα κάτι παέι στραβά να έχετε καπου αλλού να πάτε, κάτι αλλο να κάνετε, το οποίο θα είναι εξίσου καλό μ αυτό που αφήσατε ή τουλάχιστον υποφερτό. Στη χειρότερη περίπτωση κάτι που θα σας αποσπά ευχάριστα την προσοχή σαν δραστηριότητα άμα δεν υπάρχει εναλλακτική. Το να μην κρατήσεις στο πλάι τίποτα απ αυτά για τον εαυτό σου είναι ψυχολογικός θάνατος.
Ψες σχεδόν δεν έκλεισα μάτι από τους ιδεοψυχαναγκασμούς. Απωθημένα, θύμιση περιστατικών και συμπεράσματα, φανταστικά σενάρια αντίδρασης εκεί που δεν αντέδρασα, νεύρα, γι αυτούς που τους παράτησα. Νιώθω ότι δεν με σεβάστηκαν και με εκμεταλλεύτηκαν. Ερχονταν στη σκέψη μου ο ένας μετά τον άλλο. Πρέπει να γινε σχεδόν τρεις για ν' αποκοιμηθώ.
κανοντας υπολογισμους συνεχεια εχω προσεξει οτι οι περισσοτερες γυναικες θα κρατησουν ως γκομενο αυτον που ψιλοενδιαφερεται γι αυτες αλλα αν χαλασει δε θα σκασουν και ολας.. λες και τη βρισκουν με αυτη την απαθεια
άμα καίγεσαι ή δείχνεις πως τις θες για κάτι σοβαρό τρέχουν να χαθούν. εκτός κι αν πήγες σε κάποια με περιορισμένο πεδίο επιλογών.
Έχει αρχίσει να βρωμίζει ο τόπος από κάτι φρούτα με χείριστη κι επικίνδυνη συμπεριφορά κι όλα έχουν ένα κοινό σημείο... Κάτι ήξερα που δεν είχα εμπιστοσύνη σε τέτοιους "ανθρώπους" και πολύ κακώς έκανα εξαίρεση εκείνη τη μία φορά...
Μπραβο κυκνε καλα εκανεσ και δεν τουσ ειχεσ εμπιστοσυνη μπραβο και παλι μπραβο