Την έβαλα για λίγο την είδες?
Printable View
Την έβαλα για λίγο την είδες?
:lol::lol::lol::lol: Όλοι για έναν και ένας για όλους!!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Κάνε δεξί κλικ στη φωτογραφία, πήγαινε στο άνοιγμα με και επέλεξε το ζωγραφική. Εκεί θα βρεις πως να καλύψεις τα μάτια, θα τα μουτζουρώσεις, δεν είναι δύσκολο.
Τρομάρα μου :lol: έχω πάρει κ το ECDL
Την είδα τη φωτογραφία και σχολίασα κιόλας. Αλήθεια το ECDL το πήρες για να το πας που;;:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Έτσι να λέω πως το έχω!
Α το σχόλιο δεν το είδα!
Το μουστάκι σου μου θύμισε τους τρεις σωματοφύλακες γι'αυτό λέω όλοι για έναν και ένας για όλους.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τώρα το έχω κάνει φωτολυση :lol:
Περίεργο!! Εδώ δεν μπορείς να κάνεις φωτομοντάζ, έκανες φωτόλυση;:lol::lol::lol::lol::lol:
Που είσαι καλέ σε έχασα. Πες μου ότι δεν τρως digestive με επικάλυψη σοκολάτας!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Που είσαι καλέ σε έχασα. Πες μου ότι δεν τρως digestive με επικάλυψη σοκολάτας!
Καλέ που θυμήθηκες τα digestive?
Με πεταξε!!!!!!!!!!!
Μήπως τρως εσυ?:P
Σκουντούφλη λέω να πηγαίνω σιγά σιγά να ξαπλώσω παρεούλα με τα ευωδιαστά ζωάκια μου. Καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα να έχουμε. Ναταλία μου δεν έχεις παράπονο, γράψαμε αρκετές σελίδες και σήμερα κι εγώ μέχρι και member of the day έγινα! Τι άλλο να κάνω η καψερή που δεν έφαγα και χαλβά με αμύγδαλο σήμερα και πάω για ύπνο αχαλβάδιαστη!:lol:
ʼσε πλάκα πλάκα πρέπει να ξαναμπώ σε ένα πρόγραμμα, τις τελευταίες βδομάδες το μ@μησ@
κ τρώω όλο γλυκά κ σοκολάτες:flaming: αν σου πω πόσα λεφτά χάλασα στις αηδίες θα με κηνυγάς! Όχι τίποτα άλλο εμ δεν χάνω κιλά εμ δίνω κ λεφτά απο πάνω!
100? χάλασα η άτιμη σε σοκολάτες κ πατακιά!!!!!!!!!!!!
Χαχανούλη καλό βράδυ κ όνειρα γλυκά!
Κράτα την όρεξη για αύριο!!!
Ο παπαστρουμφ ουυυυυυυ θα έχει μπολικο υλικό να διαβάζει!!!!!!!
Quote:
Originally posted by break
ʼσε πλάκα πλάκα πρέπει να ξαναμπώ σε ένα πρόγραμμα, τις τελευταίες βδομάδες το μ@μησ@
κ τρώω όλο γλυκά κ σοκολάτες:flaming: αν σου πω πόσα λεφτά χάλασα στις αηδίες θα με κηνυγάς! Όχι τίποτα άλλο εμ δεν χάνω κιλά εμ δίνω κ λεφτά απο πάνω!
100? χάλασα η άτιμη σε σοκολάτες κ πατακιά!!!!!!!!!!!!
Ξέρω ακριβώς τι εννοείς σοκολατίτσα. Μετά το pop δεν έχει stop!