Ο Ωνασης ειχε πει το εξης: Σε αυτη τη ζωη θα χρειαστεις εναν καλο λογιστη, εναν καλο δικηγορο και εναν καλο γιατρο. Αν εισαι τυχερος με αυτη τη σειρα.
Δυστυχως καποιοι σταθηκαμε ατυχοι και τους χρειαστηκαμε με την αναποδη σειρα.
Printable View
Ο Ωνασης ειχε πει το εξης: Σε αυτη τη ζωη θα χρειαστεις εναν καλο λογιστη, εναν καλο δικηγορο και εναν καλο γιατρο. Αν εισαι τυχερος με αυτη τη σειρα.
Δυστυχως καποιοι σταθηκαμε ατυχοι και τους χρειαστηκαμε με την αναποδη σειρα.
Κανω μια ερευνα κατα ποσον ειναι δυνατη η τηλεπαθεια μεταξυ συγγενων .............. ειναι καταγραμμενη περιπτωση που την ωρα που ενας αδελφος στην Αμερικη εκανε μπανιο στην μπανιερα , ξαφνικα καθαρισε ο αλλος αδελφος στην Ευρωπη ...... περιεργο πραμα .....
οι γυαναικες που εχουν ωραιο σωμα συνηθως ντρεπονται να το δειχνουν και οι αντρες με τη τριχα καγκελο δε τους νιαζει
αλλος εχει τα καλη και αλλος τα διχνει
Πώς μπορώ να λάβω τηλεφωνική βοήθεια?
Είμαι στα όρια της τρέλας .Θέλω να με αφήσουν στην ησυχία μου. Δεν θέλω να έχω γονεις. Ότι λάθος κάνουν τα ρίχνουν πάνω μου. Δεν αντέχω.
οι πιο πεισματαρηδες ανθρωποι ειναι οι ηθοποιοι επειδη ξερουν οτι δε θα αρεσουν στους αλλους οι στρερεοτυπες αποψεις τους συνεχως παριστανουν τους αλαγμενους για να αρεσουν τους αλλους
ο ανθρωπος που παριστανει οτι αλαξε δεν αλαζει απλα ειναι ορθολογιστης και καταλαβαινει οτι οι αλλοι δεν θελουν να ξερουν πιος ειναι πραγματικα
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
δε προτεινω σε κανενα να τα βαλει με το πεισμα μου γιατι ξερω οτι η καταλυξη αυτου θα ειναι εγω να συνεχιζω το βιολι μου και οι αλλοι να φωναζουν οχι αλλο καρβουνο και εγω δεν εχω σκοπο να αποδειξω πιος σκαει περισσοτερους γαιδαρους γι αυτο το λογο και οτι αποφευγει κανεις ειναι αυτο ακριβως που τον ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ
Ειναι δυνατον να μην εχω διαβασει το εξοχο ΄το πορτραιτο του Ντοριαν Γκρευ ' ? αμφιλοφυλος λοιπον , μαλιστα .........................παντως τα ποιηματα του διακατεχονται απο εναν πεσσιμισμο , που δεν σε ριχνει ομως ............. γιατι ναξερε ο Καβαφης τις εξελιξεις , δεν εχουν κατι προφητικο τα ποιηματα του ..... γινεσαι λιγο δυσνοητη παλι..... δεν ξερω τα πστευω του Οσκαρ Γουαιλντ ..............