Στρουμφάκια μου.............
Printable View
Στρουμφάκια μου.............
Ομορφιές μου!!!!
Λουλουκοέλειπα όλη μέρα και μόλις γύρισα για να την πέσω ξερή!!!! Δεν μπορώ να σας διαβάσω αυτή τη στιγμή αλλά θα διαβάσω όσα είπατε κι έχασα αύριο με τη δροσούλα και την αυγούλα....
Σας στέλνω γλυκές καληνύχτες, ζουπηχτά φιλάκια και λίγο από τον έναστρο -περιέργως- ουρανό του Λονδίνου!!!! Ύπνον ελαφρύ κορτσούδες!!!!
Καλημέρα. Καλή στρουμφοΚυριακή να έχουμε. Σήμερα όπως πολλές θα γνωρίζετε είναι και Τυρινή Κυριακή οπότε αφού δεν τρώμε κρέατα αλλά μόνο γαλακτοκομικά Ελένη τσάκω τη γαλατόπιτα! Όσο για το πρωϊνό μου ξύπνημα δε φταίω εγώ η υπογλυκαιμία μου τα φταίει! Τη Ναταλία δε βλέπω και ανησυχώ. Λέτε να σφήνωσε κανένα μαξιλάρι στη μύτη του αγαπημένου της γι'αυτό κοιμάται ακόμα;:lol:
Ξυπνήστε, ωραία μου πουλάκια, ξυπνήστε!! Σήμερα αναβάλλονται τα σούρτα φέρτα με την αδερφή μου γιατί ξύπνησε το πρωί με 38 πυρετό και θα πάω σε εφημερεύων φαρμακείο να της πάρω αντιπυρετικά και να της τα ντελιβερίσω κι εγώ προσωπικώς!
περαστικα για την αδερφη σου κοριτσι μου .καμμια ιωση θαναι κ θα της περασει
Καλημέρα κουκλάκια μου.!!!!!!!!!!Χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστη!!!!!!!!!!
καλημερα! περαστικουλια στην αδερφη σου τζινα. εδω εχει εναν ηλιο σαν καλοκαιρι ο μικρουλης με ξυπνησε το πρωι κ μου λεει μαμα ξυπνα ηρθε η ανοιξη! κ μου εδειξε το παραθυρο κ τον ηλιο. ομως συνεχιζω να εχω χαλια διαθεση.. ειμαι ακομα με αυτες τις απαισιες πιτζαμες κ δεν εχω καμια ορεξη να ντυθω να το παω βολτα.
Kαλημερααααααα!!!Εχει αρχισει το χαλαρωτικο διημερο μου.Ξυπνησα μεν 7 κ κατι με το συζυγο αλλα δεν σηκωθηκα απο το κρεββατι.Εκανε μπανιο ετοιμαστηκε κ με το που εφυγεκατα τις 8,30 ξανακουκουλωθηκα η καλη σου!Ξαναξυπνησα,ημαρτον στις 11 με μια σπαριλα ανευ προηγουμενου.Εβαλα ενα πλυντηριο εβαλα κ ενα γιουβετσι στο φουρνο,προλαβα κ εφαγα ενα κομματι χαλβα κ κατευθειαν εδω να αρχισω το μεροκαματο!
Τζινα περαστικα για την αδελφη σου,αλλα αυτο σημαινει οτι θα σε φαμε στη μαπα:bouncing: κ σημερα?
Αλινα μου κανε προσπαθεια να ντυθεις κ να βγεις εξω κ να εισαι σιγουρη οτι θα αισθανθεις πολυ καλυτερα.Στο λεω εκ πειρας,οσο μενεις ετσι τοσο πιο πολυ χωνεσαι στη μιζερια.Πρεπει κ για χαρη του μικρουλη σου.Η ομοιοπαθητικος μου οταν αρχισα να εχω τετοιους ειδους κρισεις μου ελεγε οτι το φαρμακο ειναι,ντυσιμο βαψιμο εξω.
Τζινάκο περαστικά στην αδερφουλα σου!!!!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ξυπνήστε, ωραία μου πουλάκια, ξυπνήστε!! Σήμερα αναβάλλονται τα σούρτα φέρτα με την αδερφή μου γιατί ξύπνησε το πρωί με 38 πυρετό και θα πάω σε εφημερεύων φαρμακείο να της πάρω αντιπυρετικά και να της τα ντελιβερίσω κι εγώ προσωπικώς!
θα το προσπαθησω Γλαύκη μου αν κ ο αντρας μου δε βοηθαει καταφερε να με τσαντισει περισσοτερο.αρχισε δεν εχουμε βενζινη,τα κλασικα δεν εχουμε λεφτα κ αυτος να παει βολτα χωρις να χαλασει δε το καταδεχεται.γκρ ισως παρω το μικρο να παω για περπατημα. γενικα με εχει ριξει ολο αυτο.προσπαθεια να βρει δουλεια δε κανει... κ αν του πω κατι απανταει βρες εσυ πρωτα που τοσο καιρο καθεσαι... λες κ το μικρο μεγαλωσε μονο του.σας ζαλιζω αλλα μονο που σκεφοτμαι οτι θα τον εχει αυτος απο βδομαδα τρομαζω! το πρωι του εδωσε για να παιξει μπαταριες! κ χτες εναν αναπτηρα! πραγματικα δεν εχω καμια εμπιστοσυνη οτι θα μπορεσει να κατσει σπιτι με το παιδι κ να παω εγω για δουλεια.
λοιπον βρηκα τι θα κανω να μου φτιαξει η διαθεση.θα ριξω κατω ολη τη ντουλαπα κ θα δω τι μου κανει κ τι οχι! θα μαζεψω μερικα να τα δωσω σε μια φιλη κ θα κρατησω αυτα που θα στενεψω η θα μετρατεψω.δοκιμασα κιολας μερικα κ ειναι τεραστια :) χιχιχ πρωτη φορα διασκεδαζω τοσο στο αδειασμα ντουλαπας :)
Αλινα ολοι περναμε πολυ δυσκολα οικονομικα.Συζητηση,συζητη ση,συζητηση ειναι η λυση.Προσεξε οχι γκρινια.Πρεπει να καταλαβει οτι ο ρολος του κουβαλητη στην οικογενεια ηταν ανεκαθεν αντρικος.Πρωτα αυτος κ μετα εσυ.γιατι δεν προσπαθεις εσυ να του βρεις δουλεια?Παρε εφημεριδα τωρα που θα βγεις με το μικρο κ αρχισε το ψαξιμο.Οσο για το παιδι πρεπει να του εξηγησεις οτι καποια πραγματα ειναι επικινδυνα.Μη νομιζεις οτι καταλαβαινουν,μη τους εχεις για τοσο εξυπνους τους αντρες.Ευχομαι οτι καλυτερο.
κ μη βαλετε τις φωνες οι φεμινιστριες!Απο τοτε που η γυναικα βγηκε στην εργασια δεν χειραφετηθηκε,απλα πηρε εναν ρολο ακομα απο τους τοσους που ειχε.στην Ελλαδα τουλαχιστον.Συζυγος,μητερα ,νοικοκοιρα,ερωμενη.Κ ο πασας στην πολυθρονα!
Λουλουκοκαλημέρες ομορφιές μου!!!!!!
Χαχανούλη, πολλά περαστικούλια στην αδερφή σου, κρυωματάκι της εποχής θα είναι....
Ο Προκόπης διατηρεί επάξια τον τίτλο του....
Κι εγώ ετοιμάζομαι να βολτάρω γιατί εδώ έχουμε έναν ήλιο.......τεράστιο!!!!
:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes: :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes: :yes::yes::yes::yes::yes::yes:
Ο Προκοπης θα τιμωρηθει γιατι αλλου ξερει να λεει τις καλημερες του πριν παει ποδηλαταδα.Εδω γρμμενες μας εχει.....
Καλημερα κ καλη βολτα Λουλουκο!Λονδινο κ ηλιος,ειναι να μη βγεις να το χαρεις?