Γιατί κάποιο άνθρωποι που σε ξέρουν που ξέρουν κάποια "μυστικά" για εσένα σου λένε κάτι δεν το τηρούν και μετά από λίγο καιρό συμπεριφέρονται σαν να μη συνέβη τίποτα; Πιστεύω πως λόγο αυτοί αρκετοί από εμάς αισθανόμαστε χάλια χάλια.
Printable View
Γιατί κάποιο άνθρωποι που σε ξέρουν που ξέρουν κάποια "μυστικά" για εσένα σου λένε κάτι δεν το τηρούν και μετά από λίγο καιρό συμπεριφέρονται σαν να μη συνέβη τίποτα; Πιστεύω πως λόγο αυτοί αρκετοί από εμάς αισθανόμαστε χάλια χάλια.
Με κοιτας απο ψηλα μικρουλι μου.
ο χριστος ειχε πει στους μαθητες του να μη φοβουνται πραγματι οταν φοβαται καπιος ευκολα του στριβει..
Έτυχε να δω πρόσφατα,ενώ ήμουν έξω,έναν καρ..λη επιτηρητή που είχα στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου και τότε σκέφτηκα πόσο κομπλεξικοί παίζει να γίνονται κάποιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές(καθώς στις εξεταστικές αναλαμβάνουν να επιτηρήσουν τους προπτυχιακούς)...
Μου φαίνεται πως ξεχνάνε ότι ήταν και αυτοί προπτυχιακοί κάποτε,και νομίζουν πως ασκούν μεγάλη εξουσία.
Σήμερα μ' έχει πιάσει μια νοσταλγία και σκέφτομαι ανθρώπους που δεν είναι πια στη ζωή μου είτε γιατί πέθαναν είτε γιατί δεν έχουμε πλέον επαφές... Δεν ξέρω τι μ' έχει πιάσει, πριν λίγο σκεφτόμουν τη γιαγιά μου και πως μου περιέγραφε ότι αντέδρασε όταν κατάλαβε πως πέθανε ο παππούς και γενικώς νιώθω λίγο μπερδεμένη... Αλλά νιώθω και την έλλειψη τους...
Παραδέχεσαι ότι έκανες λάθος ή ζητάς συγνώμη, εγώ τι κερδίζω? Η ζημιά μου έμεινε.
Ακόμα και από τόπους όπου ένιωθα χαλάρωση και ηρεμία τείνω να απομακρύνομαι λόγω των ατόμων που τρόπον τινά είναι υπεύθυνοι ή εργάζονται σε εκείνους τους χώρους. Όταν πηγαίνεις εκεί συχνά και μόνος και απλά βιώνεις τη χαλάρωση και τη γαλήνη του χώρου, τότε παρεξηγούν την παρουσία σου.
Η εναλλακτική είναι, είτε να αυξήσω δλδ να βρω και άλλους τέτοιους χώρους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο με αναπαύει, είτε να κλείνομαι σταδιακά όλο και περισσότερο στο κινητό δλδ στο ίντερνετ ως κάτι που με χαλαρώνει, ως χώρος που εκφράζομαι πιο άνετα και στο σπίτι δλδ στον εαυτό μου.
Όποτε βρεθώ με παρέα αλλιώτικη απ αυτές τις παρέες περιπτωσάρων που σχετιζόμουν μέχρι πρότινος είναι λες και είμαι σε άλλο πλανήτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει το υπόβαθρο σύνδεσης για να συνεχίσει η συσχέτιση. Κι αμα συνήθισες στη ζωη σου να σχετίζεσαι με περιπτωσάρες και οι φυσιολογικοί σου έκλειναν την πορτα η συσχέτιση με τέτοιες καλές παρέες είναι δύσκολη υπόθεση.
το μυαλο και οι ικανοτητες ειναι οπως ακριβως η εκθεση στον ηλιο καταστρεφει το εξωτερικο δερμα οξυνοντας την εσωτερικη αντιληψη
κατα κανονα αυτοι που ταιριαζουν περισσοτεροι ειναι οι φιλοι των φιλων δηλαδη αν πχ εσυ τωρα βρεις μια κοπελα που ισως ειναι φιλη εχεις μεγαλες πιθανοτητες να βρεις το ιδανικο σε μια γνωστη της ειναι απ τα παραδοξα της φυσης αυτο κυνηγας κατι και βρισκεται διπλα σε αυτο που πεφτεις
Εγω επαιζα μπαλλα στην αλανα εκει διαμορφωσα χαρακτηρα πιστευα καποια πραγματα οτι ολοι αξιζουν κι ειναι αναλογα πωσ τουσ φερεσαι δεν του αρεσε αυτο παω στρατο με βαζει στρατονομια του λεω ολοι ψωνια ειναι με βασανιζει του λεω τα παντα με στελνει με τουσ απιστευτουσ τυπουσ φαινεται οτι εχω δικιο γτ δουλεψανε φευγω απο εκει γινομαι αγροτησ με ξαναβασανιζουν και με βαζει να τα πω ολα και παλι εχω δικιο του εξηγησα τα παντα συν πωσ δουλευουν τα εργαλεια τα παιρνει αυτοσ κι αμα μαθαινω σωστα τα αλλαξε ολα εγω δουλευω ολη μερα ειναι βασανιστηριο αλλα στα αρχιδια μου αυτα αφου δεν πεθαινω θελω μια κανονικη δουλεια με 800 ευρω εχω πτυχιο 400 εγω 400 η κορη μου αφου παρω αυτοκινητο αυτα και πατε και γαμηθητε
Αυτο ηταν το πασοκ οποιοσ δουλευε τον δειχναν με το δαχτυλο ποσα μπινελικια ακουσα για να παρω 500 ευρω τισ καλεσ εποχεσ για να εχω να βγαινω και μπασ και γαμησω και παω στρατο με γαμησαν στην εκπαιδευση και μολισ βγηκα δεν μπορουσα να κανω τιποτα παω στο γιατρο με δινει χαπια τελειοσ με τα κοβει με δινει αλλα κι ελεγε μαλακιεσ εγω ειχα συνιθισει τη δουλεια ομωσ κι ετσι παλευα με δηλωνει αγροτη γτ ηξερε οτι θα με κλεψουν τα λεφτα δεν ηξερε οτι ειχα εσενα δουλευω δεκα χρονια πρεπει να με κλεψαν 100 χιλιαρικα κι ετσι εχεισ εσυ λεφτα καθε χρονο με κλεβουν δεκα χιλιαρικα το μισθο μου ευτυχωσ στα δωσανε αυτα επειδη θα αλλαξω δουλεια μαλλον κανε συμφωνια εγω 400 ευρω θελω για να πινω καφεδεσ αυτα