Καλησπερα!
Νομιζω οτι ενα τετοιο θεμα λειπει αποτο Φορουμ!Εξαλλου η χαρα της ζωης βρισκεται στα μικρα πραγματα!!!!
Σημερα κανω Λαυρακι στο φουρνο.Πολυ απλο...παιρνουμε δυολαυρακια, τα καθαριζει ο ψαρας,τα αλατιζουμε και τα πιπερωνουμε και τα τοποθετουμε πανω σε λεμονια τα οποια εχουμε κοψει σε φετες.Φυσικα βαζουμε ελαιολαδο και λιγο νερο.Πριν τοποθετησουμε το ταψι στο φουρνο βαζουμε αλαμινοχαρτο ωστε να καλυψουμε το πανω μερος του για να μην ξεροψηθει η πετσα τους και στεγνωσει το κρεας τους.Θερμοκρασια γυρω στους 175 βαθμους.....
Συνδυαζονται ωραια με λευκο κρασι οπως με Ρομπολα απο τον τοπο μου!!
υ.γΟποιος μαγειρευει ,ειδικα ψαρια οπου λατρευω, ας γραψει καμια συνταγη..............