Καλησπερα το ονομα μου ειναι Κωστας και θα ηθελα να συγχαρω ολους σας για το σαιτ σας και για την βοηθεια σας εδω μεσα σε ατομα τα οποια εχουν καποιες ιδιομορφιες θα τις ελεγα.Γραφω το θεμα μου καθοτι θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις εαν υποαρχουν αλλοι πασχοντες σαν εμενα .
Περιγραφοντας τον εαυτο μου ειμαι αρκετα κοινωνικος βγαινω εξω γνωριζω αρκετο κοσμο χαιρετω ακομη περισσοτερο αλλα εχω ενα προβλημα που σιγουρα ειναι φοβια .Οταν αγχωνομαι ιδρωνω υπερβολικα χωρις να εχω προβλημα υπεριδρωσιας παθολογικο εννοω πχ οταν θα μιλησω σε καποιον νομιζω πως ολοι με κοιταζουν και με κρινουν και αρχιζω και ιδρωνω υπερβολικα οταν μιλαω με αγνωστη κοπελα γινεται ανυποφερτο .το προβλημα μετα απο λιγα λεπτα οταν φτασω σε σημειο οικοιοτητας και αρχισω να συνειδητοποιω οτι δεν γινεται τιποτα απ ολα αυτα σταματα αλλα εως τοτε εχω γινει μουσκεμα παιδια.Εαν ξανανιωσω παλι αβολα παλι ιδρωτας.Υπαρχει καποιος τροπος να το αντιμετωπισω?. Ειναι το μοναδικο πραγμα που με κραταει πισω σε ολους τους τομεις της ζωης μου επαγγελματικους και συναισθηματικους διοτι ενω ενω ειμαι πολυ εμφανισιμος με κανει να ντρεοπαι ασχημα φαντασου να στην πεφτει κοπελα λκαι εσυ να ιδρωνεις και να μην σταματας να ιδρωνεις :D .Πλεον σκεφτομαι την φαρμακευτικη βοηθεια σοβαρα πιστευω πως ειναι ο μονος τροπος να με βοηθησει .Ποτε δεν ενιωσα ασχημα για τον ευατο που και ακομη και οταν μου συμβαινει αυτο συνεχιζω να μιλαω δεν κολλωνω απλα εχει καταντησει μαμακια .Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει καποιες συμβουλες ?