ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΥΜΕΠΡΙΦΟΡΑ ΛΟΓΩ ΑΛΚΟΟΛ
Καλησπέρα...Νεό μέλος εδώ και ο λόγος που γράφτηκα ήταν να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας....Θα προσπαθήσω να τα γράψω οσο το δυνατό πιο περιληπτικά γίνεται....Ξεκίνησα να πίνω αλκοόλ για να χαλαρώνω, να ξεχνιέμαι και να κοιμάμαι πιο εύκολα....Δεν μιλάω για τις τρελλές ποσότητες, αλλά άνετα έπινα 1μισι λίτρο κρασί μόνη μου...κατά βάση δλδ κρασί.....Παράλληλα βρισκόμουν -και ακόμη βρίσκομαι_ σε σχέση(1 έτους) με ένα παιδί με το οποίο νιώθω απίστευτα ερωτευμένη....είμαι καλά μαζί του και είναι όλα όσα θέλω από κάποιον...Αυτό το αναφέρω διότι παίζει ρόλο στα υπόλοιπα....Το πρόβλημα ξεκίνησε πριν 7 μήνες, όπου εκείνος μου έκανε δώρο ένα απίστευτο 3ημερο στο βουνό...όλα ιδανικά και για πρώτη φορά οι δυο μας διακοπες....Η μέρα κυλούσε απλά υπέροχα ώσπου το βράδυ πήγαμε για φαγητό-κρασί....εκεί ήπια αρκετά....Το βράδυ, γυρίσαμε σπίτι-όλα ιδανικά-τζάκι-αγκαλιές- και εγώ να αρχίζω να τον βρίζω, να τον χτυπάω άσχημα, να μιλάω όπως δεν μιλάω ποτέ στη ζωή μου, να βρίζω σαν την χειρότερη π@@@@ την πρώην του, να του λέω πόσο άσχημα περνάω μαζί του εκεί, πως είναια αδερφή ,πως τον σιχαίνομαι....-χωρίς και το τονίζω εκείνος να μου χει φερθεί ποτέ άσχημα- και πως θέλω να σηκωθούμε να φύγουμε!!!!!!!!!!!!! Και το χειρότερο??? το επόμενο πρωί δεν θυμόμουν τίποτα!!!!!! όλη αυτή η παράνοια όπως μου πε ο φίλος μου κράτησε επί 4 ώρες με μενα να ουρλιάζω και εκείνος να μη ξέρει πως να με συννεφέρει!! !!!τίποτα όμως! ξύπνησα μεσ τη τρελλή χαρα! αυτό από τότε έχει συμβεί άλλες 5 φορές....έχω φτάσει σε σημείο να τον χτυπήσω πολύ άσχημα και ειλικρινά δεν θυμάμαι τίποτα.....έχει φτάσει στο σημείο να με μαγνητοσκοπήσει και να με βλέπω στο βίντεο και να ντρέπομαι! οικτρα! και ακόμα και σήμερα ντρέπομαι για όσα κάνω χωρίς να καταλαβαίνω.....Θέλω να πω πως γενικότερα και παλαιώτερα έπινα αλλά με αποτέλεσμα να μαι χαχα χουχα ή στην χειρότερη να με πιάνει υπνηλία.....πέρα από αυτό παίζει να με πιάσει και χωρίς να πιω πολύ.....εννοόντας 4-5 ποτήρια κρασί και έχοντας φάει καλά.....δεν ξέρω πού μπορεί να οφείλεται όλη αυτή η συμπεριφορά μου...και με τρομάζει πως μπορεί καμιά φορά να του κάνω κακό χωρίς να το θυμάμαι καν! να σημειώσω επίσης πως αυτή μου η συμπεριφορά με πιάνει μονάχα μαζί του....δεν με έχει πιάσει ποτέ με κανέναν άλλον φίλο ή σχέση μου.....