Πρόταση προς τα... βόρεια μέλη για δημιουργία ομάδας αυτογνωσίας
Η ιδέα μου ήρθε πρόσφατα και θέλω να την καταθέσω, μήπως και έχει νόημα ή αγγίζει κάποια από τα μέλη.
Θέλω να προτείνω προς τα μέλη του φόρουμ τη δημιουργία ομάδας στήριξης/αυτογνωσίας.
Αυτό που σε ένα εμβρυακό/πρώτο επίπεδο συμβαίνει στο φόρουμ, να το προχωρήσουμε πέρα από τα όρια του ιντερνετ.
Η πρόταση αφορά τα βόρεια μέλη του φόρουμ. Η ομάδα μπορεί να τρέξει στο γραφείο μου, κάποιο απόγευμα καθημερινής και κατά προτίμηση Τρίτη η Πέμπτη, 5.30 - 8.30 ή 6.00 - 9.00 Η σύνηθης διάρκεια, είναι 60 ώρες, χωρισμένες σε 3ωρα με συχνότητα των συναντήσεων, μία φορά την εβδομάδα.
Προτείνω ένα συμβολικό κόστος, 5 ευρώ το άτομο ανά εβδομάδα (ανά 3ωρη συνεδρία δηλαδή) για τα όποια έξοδα υπάρχουν όπως καφέδες κτλ αλλά και για την ηθική δέσμευση του συμμετέχοντα.
Η ομάδα θα είνα κλειστή, δεν θα μπορούν δηλαδή να μπαινοβγαίνουν άτομα ανά συνεδρία αλλά αυτοί που θα ξεκινήσουν, θα πορευτούν μαζί, οι ίδιοι, ως το τέλος της διαδικασίας. Οι συμμετέχοντες, δεν θα μπορούν να υπερβαίνουν τους 15.
Η ομάδα θα είναι βασισμένη στις αρχές της προσωποκεντρικής θεραπείας.
Εάν υπάρχουν απορίες, άλλες προτάσεις ή οτιδήποτε, περιμένω σχόλια.
Αν υπάρχει κάποια πρόθεση συμμετοχής ας δηλωθεί είτε εδώ, είτε σε πριβέ μήνυμα.
ΥΓ. Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα, αν τελικά τρέξει, δεν θα μπορέσει να ξεκινήσει σε λιγότερο από ένα μήνα από τώρα. Να υπολογίζετε δηλαδή κατά τα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου.
Η λήξη, υπολογίστε ότι θα είναι κάπου μέσα στην άνοιξη.