ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ! ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!
Καλησπερα σας , εχω χαθει τελευταια απο το φορουμ ,σημερα το πρωι δυπλα απο το μαγαζι ενας ανθρωπος γυρο στα 60 ηταν ξαπλα ,μισος στο πεζοδρομιο μισος στο δρομο , μου το πε ενας γειτονας ,τρεχοντας βγηκα εξω και πηγα εκει ,τι πιο ασχημο ξεκινημα μιας μερας οταν γυρο στις 8,00 το πρωι βλεπεις εναν ανθρωπο να τρεμει και να αφηνει τις τελευταιες του ανασες στο δρομο σου!!!
Πλισιαζοντας τον το πρωτο πραμα που ειδα ηταν τα ματια του να ειναι ορθανοιχτα και χαμενα ! το χρωμα του ολο και χλωμιαζε ! το πρωτο πραμα που εκανα ηταν να πω στον θειομου να παρει το 166 και την αστυνομια !
Υστερα φωναζοντας καλουσα για γιατρο ,κανεις ομως! οσο περναγε η ωρα κοσμος μαζευοταν μα ολοι απο μακρια ! λες και ηταν λεπρος !!! μονο μια κοπελα εγκυος !! και εγω τον πλισιαζαμε !
Εψαξα για σφυγμο και ξαφνικα εκανε σαν να τον χτυπησαι ρευμα ! ετρεμε και ειχε αργες και δυνατες αναπνοες !! ηταν ο επιθανάτιος βρόγχος! , προσπαθησα να του κανω τεχνιτη αναπνοη ! αλλα εχω ενα χερι !! δυστυχως το αριστερο μου ειναι σε γυψο! ζητησα βοηθεια αλλα ο κοσμος ηταν σαν να εβλεπαν Τ.V. ! και δεν μπορουσαν να μπουν μεσα απο το γυαλι! συνεχισα να σπροχνω τον θωρακα αλλα φοβηθικα μην σπασω τα πλευρα του ! δεν εβαλα το στομα μου στο στομα του απλα του ανοιξα το στωμα και κρατησα την μυτη του!
Τοτες εφτασε η αστυνομια και αμεσως μετα το ασθενοφορο !
Οι τυψεις μου ειναι ενα μπορουσα να τον σωσω η οχι!! η αστυνομος απο μονη της μου ειπε οτι μαλον δεν μπορουσα να κανω κατι! τοτες επιασα τα παιδια απο το ασθενοφορο και με πικρα τους ρωταγα Επανελημένα εαν ο ανθρωπος ειχε πιθανοτητες ? τους περιγραψα πως τον βρηκα και μου ειπαν να μην εχω τυψεις αφου και στο νοσοκομειο να ηταν θα ειχε μαλον την ιδια τυχη !
Οτι και να μου ειπαν μεσα μου νιωθω πως δεν εκανα τα παντα , πως μπορει να τον εσωνα τον ανθρωπο ρε γαμωτοο!!!! ,