Originally Posted by
favvel
εε παιδιά γεια σας.θα γράψω για το πώς αισθάνομαι αφού δεν αντέχω ρε παιδιά.
εδώ και 5 χρόνια ζω χωρίς συναισθήματα.η καρδιά μου είναι πέτρα.γελάω χωρίς να το αισθάνομαι.κλαίω πάλι χωρίς να το αισθάνομαι.τον πρώτο καιρό μάλιστα δεν μπορούσα ούτε να γελάσω ούτε να κλάψω.
έχω ξαναγράψει για αυτό το θέμα μου.απλά δεν αντέχω.
ενας άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει για πολύ έτσι.συνεχίζω και ζω πιο πολύ για τη μητέρα μου γιατί μου έχει κολήσει ένα όνειρό δεν ξέρω όχι ακριβώς όνειρο αλλά έχω μια εικόνα μεσα στο μυαλο μου απο πολυ μικρη με τη μητερα μου να εχει τρελαθει,να ειναι τρελη,να κανει σα ζομπι και να πηγαινει να πεσει απο το μπαλκονι και με τρομαζει ολο αυτο.
Προσπαθω να αποφυγω τη μοιρα.
Προσπαθω να αποφυγω την αυτοκτονια που τοσο με φλερταρει εδω και 5 χρονια καθε μερα!!και τοσο την θελω μα τοσο την αγαπαω δλδ την αυτοκτονια αφου ειναι η μονη λυτρωση.
Απο τη μία η αυτοκτονια απο την αλλη να προσπαθω να βρω μια λυση.Να συγκινησω λιγο το μεσα μου που εχει παγωσει.τιποτα δεν κινειται!νεκρα!ειμαι πεθαμενη τοσον καιρο τι να κανω!!
πώς να σιγκινηθω?
προσπαθω να κανω πειραματα στον εαυτο μου.μια μερα στον προαστιακο για μια στιγμη νομιζα οτι αισθανθηκα ντροπη αλλα μπορει και να ταν η ιδεα μου.
θελω να αρχισω να πλημμυριζω συναισθηματα ποσο θα τραβηξει αυτο πια?
θέλω να με πιάνει κρύος ιδρώτας,να χτυπάει η καρδιά μου από το αγχος μα πού πήγανε όλα?τι αλλο υπαρχει δε θυμαμαι
τοσον καιρο γιατι δεν το εχω κανει?αα μα τοσον καιρο ημουνα και μαγεμενη δεν μπορουσα ουτε να διαβασω .ητανε κι αυτο.ενα σωρο προβληματα,πώς να προχωρησω
να ρωτησω κατι?ξερει κανεις να μου πει..γιατι εξαφανιστηκαν τα συναισθηματα?γιατι δλδ?εμποδιζουν σε κατι?κανουν κακο?
δεν υπαρχει ζωη χωρις αυτα.δλδ υπαρχει αλλα δεν αξιζει μη ζωη χωρις αυτα.αυτο θελω να πω.
μπορει να με βοηθησει κανεις να μου δωσει συναισθηματα?να με ταρακουνησει