ο πατερας αρχισε παλι να με χτυπαει
σήμερα εκλαψα και ντραπηκα πολυ!ειμαι 23 χρονων.ο πατερας μου παντα δουλευε κααι ελλειπε παρα πολλες ωρες απ το σπιτι οταν ημουν μικρη μου ελειπε τοτε τον αγαπουσα. στο γυμνασιο περιπου αρχισε να με χτυπαει χωρις σημαντικους λογους τοτε ημουν και λιγο χοντρουλα και με κοροιδευαν στο σχολειο κι απ αυτο μου δημιουργηθηκε πιστευω το συναισθημα του οταν στεναχωριεμαι να πιστευω οτι δε μου αξιζει τιποτα.το ξυλο συνεχιζοταν μονο σε μενα οχι στην μικροτερη αδερφη μου εκει δημιουργηθηκε και η διακριση και η απεχθεια που αισθανομαι γι αυτην κι αυτη οταν τσακωνομαστε μου μιλαει παρα πολυ ασχημα.δεν το πιστευω οτι εγω εχω φτασει στο σημειο να χαιρομαι οταν παραδεχομαι οτι μισω αυτους τους ανθρωπους!ξερω ν αγαπαω να υποχωρω να συγχωρω δεν ειμαι εγωιστρια!το ξυλο συνεχιζοταν ωσπου αρχισα κι εγω να αντεπιτηθομαι με βρισιες και το ξυλο συνεχιζοταν.πριν ενα μιση περιπου χρονο σταματησε αυτο. εδω κι ενα μηνα ομως που ειμαι ανεργη αρχισε παλι να με βριζει ωσπου σημερα με χτυπησε κι εγω να τον βριζω παλι του ειπα οτι θα του κανω καταγγελεια κατι που δε θα κανω...θεωρω οτι ειναι αδικο για μια κοπελα 23 χρονων που εχι φιλες που εχει συντροφο που την αγαπαει που ειναι προσγηωμενη να συμπεριφερονατι ετσι...σκεφτομαι οτι οταν επιτελους πεθανει για να ησυχασω ουτε στην κηδεια του θα παω δεν τον μισω απλα αδιαφορω!!!
το μονο που μ ενδιαφερει ειναι να προσπαθησω να γλυκανω εκεινο το συναισθημα που οταν ειμαι στεναχωρημενη πιστευω πως δεν αξιζω τιποτα!!
εχετε παρομοιες εμπειριες και πως ξεπερασατε τα ψυχολογικα προβληματα που σας δημιουργησαν?