Καλησπερα απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου εχω ανχος :) :)
..τωρα ειμαι 28 ..σε γενικες γραμες πιστευω πως οι ψυχολογοι δεν μπρουν να βοηθησουν ριζικα στο να βρεθει λυση σε ζητηματα που μας αφορουν ...(δεν ειμαι επικριτικος απλα εχω αυτην την αποψη) ..σε γενικες γραμμες με εχει κουρασει ολη αυτη η αγχωδης κατασταση που ''ζω'' και απλα θα ηθελα κατα καποιο τροπο να ''βελτιωσω'' την ποιοτητα της ζωης μου ..σε γενικες γραμμες ολοι στην οικογενια μου ειναι ολοι αχγωδεις και πιστευω πως ενας παραγωντας ειναι αυτος που εχω ''εξελιγχθει'' σε ανχωδη προσωπικοτητα ..σχετικα με την καθημερινοτητα μου εχω 24 ωρες ανχος ..συνθως προσπαθω να το καταπολεμω με αθλητισμο κλπ κλπ ..μπορω να πω οτι μου μου εχει κοστισει και ειναι καθοριστικος παραγοντας σε πολες απο τις αποτυχιες μου ειτε σε σπουδες , ειτε σε διαπροσοπικες σχεσεις και αναγνωριζω οτι υπαρχει απλα ..εχω την ''βουληση'' και θελω να το ''παλευω'' απο μονος μου γιατι πιστευω πως ειναι ''καλο'' κατα την γνωμη μου να κανω αυτο ..θεωρω πως αν τελικα δεν καταφυγω σε ψυχολο δεν θα ''παιθανω'' κι ολας οστοσο ....εχω την περιεργεια να δοκιμασω κατι διαφορετικο ..για να δω αν τελικα μπορει να βοηθησει λιγο περισσοτερο ..ειμαι απο Χαλκιδα ..γνωριζει κανενας κανεναν ειδικο που εχει επισκεφτει και μπορει να με βοηθησει? ...ποσες συνδριες θα χρειαζομουν?(χονδρικα) ..ποσο περιπου θα μου κοστιζε μια τετοια διαδικασια? ...υποπτευομαι πως πακετο με το ανχος εχω και χαμηλη αυτεκτιμιση ..επισης δεν θα δεχομουν σε καμια περιπτωση ψυχοφαρμακα ..επισης σκεφτομουν να πηγαινα καλυτερα κιφησια γιατι δεν θα ηθελα να με δει καποιος τριτος να επισκεπτομαι καποιον ψυχολογο ..τι προτεινεται οτι πρεπει να κανω; ..καταφευγω σε εσας μονο και μονο για να μην ψαχνω αδικα σαν εξτρα πληροφοριση ..ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας