-
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ SKINNY
δεν την παλευω αλλο αρχιζω να τσαντιζομαι. ειπα μια ''δεξου το'' ειπα δυο ''δεξου το'' την τριτη δεν θελω να πω τιποτα! δεν με νοιαζει τι λενε, δεν με νοιαζει τι θελουνε. θελω να μαι skinny
μακαρι να παθαινα παλι ανορεξια κ πιστευω ισως να μπορουσα να το ελεγχω. μακαρι να μουν τοσο αδυνατη ωστε να μου λεγαν ''φαε'' (που τωρα ακουω μονο απ τους γονεις μ, που οι γονεις ολα τα παιδια τους ομορφα τα βλεπουνε)
δεν θελω τπτ αλλο απλα να μπαινω σε xxs τζιν και να ειμαι αναλαφρη σαν το φτερο. να κρυωνω κατακαλοκαιρο και να πετανε περισσοτερο τα κοκκαλα μου
οι καμπυλες ειναι καταρα!!!!!!!!!!
γιατι πρεπει να ανεχομαστε αυτο που μπορουμε να μαστε και τπτ περισσοτερο? γιατι να μην μπορεις να κανεις ο,τι θες πανω σου μεχρι τερμα?
τιποτα δεν καταφερνω!!!!!!!!!!!!!!
-
ποσα κιλα εισαι και τι υψος εχεις?
-
συμμορφωσοουυυυ γιατι θα κατεβω αθηνα κ θα σε μπατσισωωω
-
μου χει απαγορευτει να ζυγιζομαι και δεν το τολμαω επειδη εχω να ανεβω ζυγαρια 3 χρονια. ειμαι υψος 1.68.
κοιτουσα κατι φωτος στο νετ και μ γυρισαν τα αντερα και ζηλευα πολυ. εχουν αδυνατο κ αγαλματενιο σωμα πολλες. εχω κανει τοσο κοπο κ θυσιες εχασα χρονια απ την ζωη μ για πολλα και τι ζηταω? ενα απλο πραγμα!!!!μα γιατι δεν γινεται επιτελους!!!!
ειχα τσαντιστει τοσο πολυ π απ την φουρια μ αναψοκοκκινισα και εχασα το φως μου για δευτερολεπτα τα βλεπα ολα ασπρα
-
πσντως να ξερεις οτι στους αντρες δεν αρεσουν οι πολυ αδυνατες.εσενα πως σε θεωρουν οι αλλοι?
χοντρουλα,κανονικη,αδυνατη ?
-
μπροκεν μου εγω που ειμαι 1,60 κ 62 κιλα τι να πωωωω??
-
μα δεν με νοιαζει τι αρεσει!!!!!!!!
δν ξερω μια με λενε κανονικη μια αδυνατη......
-
μαλλον ελλειψη αυτοπεποιθησης εχεις.
-
δεν ειναι αυτοπεποιθηση! ειναι τσαντιλα που δεν μπορω να καταφερω αυτο που βαζω στο μυαλο μ κ εκει που ηρεμω κ λεω ''καλα να μαστε'' μ την δινει που ΔΕΝ μπορω να κανω κατι και ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ να αποδεχτω ΑΥΤΟ που ειμαι!!!!! και που θα μαι μια ζωη. να με βλεπω να σταφιδιαζω και να μεγαλωνω και παρ ολα αυτα να μην εχω ο,τι θελω
-
σκεψου κατι αλλο μωρε τι χαζομαρες ειναι αυτες?αντε γιατι πρεπει να ερθει καμια κατοχη για να συνελθουμε εμεις.
-
στην κατοχη θα αντεχα γιατι εχω μαθει να μην τρωω πολυ οποτε θα ζουσα πιο πολυ απο αλλους. εχω εξασκηθει
και δεν κερδιζω και τπτ νμζεις πως θελω να σκεφτομαι????
-
Γιατι θες να εισαι σκιννυ (κοκαλιαρα δηλαδη)? Γιατι δεν σαρεσουν οι καμπυλες?
-
ετσι θελει γιατι της κολλησε τωρα μια βλακεια.λοιπον σπασμενη κουκλα ασε τις χαζομαρες και βγες καμια βολτα να ηρεμησεις. :)
-
γιατι ειναι καταρα να πρεπει να συμβιβαζεσαι! γιατι δεν θελω να μαι
-
το να κηνυγας κατι ανουσιο με τοσο κοπο ειναι καταρα,οχι να συμβιβαστεις με κατι φυσιολογικο.