Είμαι δυστυχισμένος και απελπισμένος
Δεν αντέχω άλλο.Είμαι ζωντανός και όμως πεθαίνω κάθε μέρα. Ζω μέσα στο φόβο.Φοβάμαι τη ζωή και την ποθώ
ταυτόχρονα.Αγχώνομαι με τους περαστικούς στο δρόμο.Στα πλήθη με πιάνει πανικός.Φοβάμαι την κοινωνία και τους
ανθρώπους.Δεν έχω φίλους , μόνο γνωστούς.Και εκτός από ολα αυτά είμαι και gay.Φοβάμαι μην αποκαλυφτώ.Και
είμαι μόνο 20 χρονών...Γιατί σε μένα όλα αυτά?Φοβάμαι την οικειότητα με άλλους ανθρώπους , και κάθε βράδυ
αγκαλιάζω το μαξιλαρι λες και είναι άνθρωπος.Το μόνο που ξέρω να κάνω σε όλη μου τη ζωη είναι να
υποκρινομαι.Βαρέθηκα να υποκρίνομαι.Να προσποιούμαι τον χαμογελαστό κοινωνικό straight στη σχολή, στο δρόμο
και στην οικογένεια μου.Είμαι 20 ετών και δεν έχω κάνει ποτέ σχέση.Δεν έχω νιώσει φιλί,ούτε αγκαλιά.Οι οικογένεια
μου με αγαπάει τυπικά.Δεν με ξέρουν, αλλά εγώ ξέρω τι πιστεύουν για την ομοφυλοφιλια.Γιατί τους μισώ τόσο
πολυ?Γιατί είμαι ανύμπορος να φύγω? Όλη μου την εφηβική ζωή την πέρασα κυρίως μέσα στο σπίτι.Που πήγε ο
χαβαλές και τα γέλια?Που ήταν οι έξοδοι τα βράδια?Ζηλευω.Ζηλεύω τους άλλους που ζουν κανονικα.Ζηλεύω τα
ζευγαράκια που φιλιούνται στο μετρό και στα λεωφορεία.Ζηλευω τους συμμαθητές στην τάξη που μου φέρνταν τόσο
απαίσια.Αυτοί γέλαγαν,ζούσαν,έβγαιναν,ερ� �τεύονταν,ενηλικιώνονταν.Κ� �ι εγώ εκεί.Μόνο διάβασμα για τους
γονείς.Μισώ την παιδική μου ηλικία.Μισώ τους γονεις μου που δεν μου στάθηκαν ούτε μια φορά, εκτός όταν τους
έφερνα καλή βαθμολογία.Μισώ τον πατέρα μου επειδή δεν μου έδωσε καμμία πατρική ανάμνηση (έστω και στο
γήπεδο).Μισώ την μητέρα μου που μου έδινε μόνο ψεύτικες συμβουλές.Παρόλα αυτά παρειχαν!!!Υλικά αγαθά,παιχνίδια,χρήματα.Τι να τα κανω?Αυτοί οι γονείς με κατέστρεψαν.Με έκαναν
να βλέπω τον εαυτό μου άσχημο ,μαλθακό.Και αυτοί χαιρόντουσαν.Γιατί αναλύω τοσο πολύ τα πράγματα?Εγώ
φταίω?Μήπως εγώ είμαι άρρωστος?Θα μπορούσα να είχα φύγει από αυτην την δυσλειτουργικη οικογένεια εδώ και
καιρο.Γιατί δεν το έκανα?Που πήγε η αντίδραση της εφηβείας?Που πήγε το "όχι"?Εγώ θυμάμαι μόνο το
"ναι,μαμά.Ναι μπαμπά.".Δεν ξέρω ποιος είμαι ούτε ποιο είναι το στυλ μου.Είμαι οι επιλογές της μητέρας μου.Φοράω
τα ρουχα που επέλεξε η μητέρα μου.Είμαι ξενέρωτος.Και τα 2 αδέρφια μου είναι επίσης δυσλειτουργικά.Ο αδερφός
μου βρίσκει καταφύγιο στα online video games.Παίζει με τις ώρες.Η αδερφή μου εναλλάσεται συνεχώς με βουλιμία
και ανορεξία.Γιατί είμαι έτσι?Τι να κάνω?Έχω σκεφτεί πολλές φορές την αυτοκτονία.Μια στιγμή πόνου και μετά οτι
θα ξυπνήσω σε ένα καλύτερο κόσμο.Χωρίς ηλίθιους συντηρητικούς γονείς.Χωρίς σεξουαλικό ρατσισμο.Αλλά
φοβαμαι.Και αν δεν γίνει έτσι?Αν είναι χειρότερα?Έχω χάσει τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου.Είμαι απελπισμένος
και δυστυχισμένος.Δεν ξέρω τι να κάνω.Θέλω όμως να αλλάξω ,να σωθώ.Είστε τυχεροί όσοι αποκτήσατε το
πρόβλημα της κοινωνικής φοβίας αργότερα στη ζωή σας.Τουλάχιστον υπήρξατε ευτυχισμενοι. Εγώ το έχω ανέκαθεν.Σαν το άγχος του ηθοποιού στην
παράσταση , μόνο 24 ώρες το 24ωρο.Ζώ τον ρόλο του εαυτού μου.Ζω μια παράσταση.Φοβάμαι οτι θα ξυπνήσω μια
μερα και θα είναι αργά.Μήπως εχω χασει το τρένο?Προλαβαίνω?Θα καταφέρω να ζήσω ανέμελα νεανικά
χρόνια?Πρόσφατα ανακάλυψα πως λεγεται το προβλημά μου.Δεν έχω δει ειδικό ακόμα γιατί φοβάμαι.Αναρωτιέστε
αν τα έχω εκφράσει αυτά στους γονείς?Ναι ,τους έχω πει ότι είμαι δυστυχισμένος και ότι μάλλον πάσχω από
κατάθλιψη.Και έχουν το θράσος να λένε οτι δεν είναι τίποτα ,απλά καθυστερημένη εφηβεία.Και ποιος φταίει για αυτή
,μαλάκες γονείς ,εεε?Δεν με καταλαβαίνει κανείς. Ο μαθηματικός Charles Babbage δέκα χρόνια πριν το θάνατό του
δήλωσε οτι δεν υπήρξε ούτε μια μέρα χαρούμενος και ότι θα αντάλαζε όλα τα χρόνια που του απομένουν μόνο για 1
τέτοια μέρα.Αυτό θέλω και εγώ.Σας ευχαριστώ που με ακούσατε.Απλά ήθελα να τα πω κάπου όλα αυτά.