4 xronia sxesh...............
geia sas eimai kainourgia sto forum kai dn kserw polla.....hthela aplws thn vohtheia sas h mallon kalutera thn gnwmh sas sxetika me to "provlhma"pou exw.....eimai molis 18 xronwn k exw sxesh edw k 4 xronia me ena omorfo,gohteutiko agori(24 xronwn).....otan prwtognwristikame den hksera kai polla.....vasika den eixa idea gia tipotaaa.....me to kairo pernontas oi meres,oi vomades,oi mhnes,ta xronia,ola allazan........allaza egw,autos,olos o kosmos.....eixame polla provlhmata apo thn arxh ths sxeshs mas kathws oi goneis mou htan antithetoi me olo auto.....alla fusika emeis den to vazame katw eimastan enthousiasmenoi gia thn sxsh pou eixame kataferei na dhmiourghsoume...thelame sunexeia na eimaste mazi kai na milame....k pio polu autos.....alla opws eipa ola allazan.perasan 4 xronia apo tn mera pou ta ftiaksame kai ola einai diaforetika...den mou milaei,den me thelei mazi tou k genika auto pou katalavainw einai pws den me thelei sth zwh tou...auto me plhgwnei kathws einai ta panta gia mena...h etsi pisteuw toulaxiston.........vriskomai se ena shmeio pou den kserw an prepei na sunexisw thn zwh mou xwris auton h na palepsw na ton kerdisw ksana.....oi anthrwpoi den allazoun etsi den einai?ta sunaisthimata omws allazoun h oxi?auto pou niwthei o allos gia sena mporei na allaksei apo thn mia mera sthn allh?sas exei tuxei na kserete na niwthetai oti auto to"asteio"den travaei allo k eseis na epimenete sta idia pragmata?sugnwmh an sas kourasa......perimenw sumvoules....