ΠΕΦΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
Μα καλα τι εχει γινει πια, μαζικη επελαση απο πεφτουλες κ λιγουρια?? Οπου σταθεις κ οπου βρεθεις πλεον θα υπαρχει καποιος που ανηκει σ αυτο το σιχαμενο κ γλοιωδες ειδος με μοναδικο σκοπο να ικανοποιησει τις σαχλες κ ανωμαλες ορεξεις του κ να σου κανει τα νευρα ζαρτιερες.. προσωπικα εχω ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ με αυτην την κατασταση, να μου την πεφτουν απροκαλυπτα σαλιαρηδες παντου κ να κοιταζουν σαν λιγουρια που εχουν να δουν κοπελα απο τοτε που γεννηθηκαν.. ελεος με τετοιους αντρες πια, χαθηκαν ρε τα αληθινα αισθηματα?? μονο το πουλι σας εχετε να δωσετε θαρρεις κ ειναι χρυσος ανεκτιμητης αξιας κ το περηφανευεστε κ απο πανω?? κ αφου παρετε αυτο που θελετε μετα πατε στο επομενο θυμα κ στην επομενη?? ρε αντε στα τσακιδια πια.. μου χει συμβει εξω, μου χει συμβει να βγαινω με καποιον για γνωριμια κ να με χουφτωνει κ να αρχιζει να μην πω τιποτα χειροτερο κ να με πρηζει μετα με μνμτα ανωμαλου κ διεστραμμενου περιεχομενου προκειμενου να καλυψει τις γλοιωδεις ορεξεις του ! οχι ρε χτυπησουν οσο θες, ψοφα ενιοτε, ΔΕΝ θα παρεις! αντε τραβα σε κανα μπουρδελο να ηρεμησεις! ελεος πια με τετοιους τυπους! μου την εχουν πεσει με γλοιωδη τροπο ακομη κ αντρες 15 χρονια μεγαλυτεροι κ ενω ημουν σε σχεση κ το ξερανε αυτο! μα καλα πια, ελεος! για να μην μιλησω για το ποσες φορες μου χει τυχει μεσω ιντερνετ.. δεν μπορω να εξηγησω αυτην την συμπεριφορα ειλικρινα κ μου προκαλει απιστευτη ΑΗΔΙΑ...
σας εχει συμβει κατι παρομοιο?? πως το αντιμετωπιατε?? ειναι ενας τυπας τετοιου βεληνεκους που μου στελνει καθημερινα σεξουαλικου περιεχομενου μηνυματα κ μμς με σκοπο ξερετε τι.. τον εχω πει στα ισια οτι μαζι του ΔΕΝ κανω σεξ κ δεν καταλαβαινει.. δεν μπορω πια εχω σιχαθει το αντρικο ειδος...
Αυτα που ειχα να πω τα ειπα.. ο νοων νοειτω.. τελος..