εχω τεραστια θλιψη, τοση που με απορροφαει απο οτιδηποτε αλλο. 2,5 βδομαδες τωρα μπαινουν βγαινουν ιδεες και δεν μπορω να τις ξορκισω. ειναι απαλευτη η κατασταση μου. ψυριζω μικροπραγματα που με αγχωνουν , ποσο θα κοντινω τα μπατζακια των τζιν μου, αν ο ραφτης τα κανε οπως του χα βαλει σημαδι, να φοραω μια φουστα χωρις να ξεκουμπωνω το κουμπι για να δω αν ακομα μου μπαινει, να προσπαθω να θυμιθω τι τρωω και τι οχι, να με παιρνει απο κατω και να νιωθω μειονεκτικα μπροστα στον καθρευτη.
δεν μπορει κανεις να με βοηθησει. θα θελα να πεσω να κοιμαμαι ολη μερα. αντ αυτου καθομαι και δινω λογαριασμο και ασχολουμαι με βλακειες πχ αμα με ρωτανε εισαι καλα λεω ''οχι'' κ μετα ακουω την πιπα καλα μ φαινεσαι. αποφασισα πως δεν πρεπει να χαμογελαω τελικα εξω σε κανεναν. γτ στην τελικη το χαμογελο μου μαλλον δειχνει περισσοτερη σιγουρια απ οτι θα πρεπε
κανεις δεν με καταλαβαινει και ολοι κοιτανε τον εαυτο τους περισσοτερο σαν να θελουν κατι να παρουν. τα δικα μου συναισθηματα (οσα εχω) δεν μετρανε. δεν εχει σημασια τι κανω, απλα ο αλλος με παιρνει τηλ πχ κ λεει ''που χαθηκες ρε μας εχεις γραψει στα @@ σου!'' . μονο αυτο ακουω!!!!! το ''τι κανεις εισαι καλα?πως περνας? που βρισκεσαι?πως νιωθεις?'' ειναι πια ξεγραμμενο!!!! πολλες φορες ειμαι τοοοοσο πιεσμενη που φαντασιωνομαι σφαγη, χωρις να το προκαλω. οι εικονες αυτες ειναι αυτοματα μπρος μου. μου την δινουν αυτα ολα τα ατομα
γιατι να ειμαι ετσι και γιατι να μην μπορω να θελω εμενα και το σωμα-το πετσι και το κρεας μου...εχω τοσο μα τοσο εχθρα για μενα και ειναι τοοοσο μα τοσο δυσκολο να φαινεται μονιμως πως ειμαι ανετη......
ειμαι βυθισμενη σε μια απαθεια για πολλους αλλους , αλλα εντελως απορροφημενη απο το δικο μου θεμα. ερχεται και κατσικωνεται στο κεφαλι μου και δεν φευγει με τπτ
δεν μπορει κανεις να με βοηθησει...ειναι τοσο ασχημο. επειδη οταν μιλαω η μου μιλανε η κανω ο,τιδηποτε, πιανω τον εαυτο μου να γυρναει παλι σε αυτες τις σκεψεις. δεν μαφηνει σε ηρεμια το μπουρδελο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!