Εχει πιει κανενας? Ηπια σημερα για πρωτη φορα κ τα ειδα σκουρα τα πραγματα.. Ειναι δυνατο χασις κ δεν ξερεις ο καθενας τι βαζει μεσα.. επι τη ευκαιρια βρηκα καινουργιο dealer γιατι τον αλλον τον μαζεψανε... εχω παθει κ hangover γιατι μου βαλαν κατι τοπικα ποτα που δεν ξερω τι σκατα ητανε.. με βαρεσε ασχημα κ γυριζει το κεφαλι μου.. εκεινη τη στιγμη αρχιζε η καρδια μου να χτυπαει τοσο μα τοσο δυνατα σαν τρελη κ να γυριζουν τα πραγματα γυρω μου κ κοιτουσα συνεχεια το ταβανι.. ενας τυπος μακρυμαλλης με σκουλαρικια αγριωπος στη φατσα αρχισε να μου κολλαει κ εκει που χορευαμε με χουφτωνε κ μου σηκωνε το φορεμα κ ειχα καυλωσει κ καυλωσε κι αυτος κ με εβαλε να του πιασω το πουλι κ ηταν καγκελο μιλαμε!! δεν εβλεπα την τυφλα μου κ του πηρα πιπα στις τουαλετες κ του το παιξα.. εχω εκτοχιαστει παρα πολυ.. δεν ξερω τι θα απογινω αμα συνεχισω αυτην την ζωη.. πρεπει να μπω στο σωστο δρομο αλλα δεν ξερω πως.. κ τωρα με χει πιασει ταραχη κ τρεμουλο κ ακουω ηχους στα αυτια μου.. ολα αυτα ειναι απο το σκανκ η απο την ψυχωση?? γαμωτο δεν ημουν ετσι παλια.. φοβαμαι μην μπλεξω ασχημα με ολες αυτες τις μαλακιες που κανω αλλα θελω να σταματησω να εχω μια το ενα ψυχοπροβλημα κ μια το αλλο......:(