Γεια σας παιδια...
Τι κανονισατε για την πρωτοχρονια παιδια??
Printable View
Γεια σας παιδια...
Τι κανονισατε για την πρωτοχρονια παιδια??
στο παρισι κατω απο τον πυργο του αιφελ και μετα εξοδο στα βραδινα μαγαζια του.... θα θελα
χαχα! ωραιος και εγω θα ηθελα να παω ρωσια,αλλα η οικονομικη κριση βλεπεις..
..εγώ θα ήθελα σε μια σπηλιά στο Αβαταρ, αλλά θα αρκεστώ στο κλαμπ που θα μαζευτούμε....:(
ε κανένα μπαρ ή κλαμπ μάλλον..
Δεν εχω κανονίσει τίποτα...
θα βγω για ποτακιιιιι!!!
Και εγω ποτακι και χορος και χαβαλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Πλάι στη φωτιά, κουκουλωμένος με μια κουβέρτα, τρίβοντας τα χέρια μου, ενώ ταυτόχρονα κάνω σχέδια για το '12 για τα οποία ξέρω ότι ο Θεός θα γελάει.
ο θεος δεν γελαει με τα σχεδια που κανουμε για τον εαυτο μας,αλλα με τα ασχημα σχεδια που σκεφτομαστε να κανουμε σε καποιον αλλον..
Μπα, μην το λες. Όσα σχέδια κι αν έχω κάνω για τον εαυτό μου, σχεδόν όλα διαψεύστηκαν παταγωδώς και λοξοδρόμησαν φαιδρά.
Εμ ετσι ειναι φιλε μου,τα σχεδια μας τις περισσοτερες φορες δεν βγαινουν αλλα... προσπαθουμε να τα κανουμε πραγματικοτητα !
Ελπιζω σπιτι μου με την οικογενεια μου
Mόνη σπίτι μέσα στην ατέλειωτη νύχτα πέρυσι είχαν κάνει λάθος οι γιατροί,είχα κάνει ένα γυναικολογικό χειρουργείο τέλος Νοέμβρη και στην ιστολογική διέγνωσαν κακοήθεια που δεν ήταν τελικά αφού έστειλα τα πλακάκια στη Βοστώνη φέτος μανιοκατάθλιψη και η ιστορία της Εmy, όμως Καλή Χρονιά σε όλους, θέλω να ελπίζω...