Μια πρόταση για ''εκγύμναση'' στα flame war
Καταλαβαίνω πως απο την πλευρά της η διαχείριση θα διαφωνήσει καθέτως με αυτήν την πρόταση, διότι έρχεται σε αντίθεση με τους όρους και κανονισμούς χρήσης που αυτή θέτει και που εμείς συμφωνήσαμε όταν κάναμε την εγγραφή. Επίσης πολλά μέλη θα διαφωνήσουν και αυτά καθέτως, καθότι μπαίνουν σε αυτόν τον ''χώρο'' για ιδιάτερα ευαίσθητα θέματα και όχι για να ακούσουν τους κάθε πικραμένους να εξαπολύουν τα επιθέσεις flame wars σε όποιο θέμα τους καθίσει.
Αφορμή για αυτό το θέμα στάθηκε το δικό μου flame war με την ''dora-agxos'' μην ξερ.. για το οποίο δεν θα αναφέρω πως έγινε αφού λίγη σημασία έχει στο παρόν θέμα.....αλλά θα ήθελα να επισημάνω κάποια σημαντικά , για μένα, σημεία...
1. αφού κλειδώθηκε το πρώτο θέμα που ξεκίνησε η ''μάχη'' αρχίσαμε τα ''χτυπήματα'' σε δεύτερο θέμα και ύστερα σε τρίτο....με αποτέλεσμα να χαλάμε τα θέματα και να υποχρεώνουμε την διαχείριση να τα κλειδώνει ή σε θέματα τύπου ''τι σκέφτεστε'', να σβήνει ολόκληρα τα μηνύματα( όχι τροποποίηση )
2. δέχτηκα -δικαιολογημένα- έναν ''πόντο'' για ''ειρωνική-ανάρμοστη'' συμπεριφορά και η αντιπαλός μου αντιστοίχως φτάνωντας αισίως το νούμερο 24 :P
3. αν κάθε τρείς και λίγο, κάθε πικραμένο και στερημένο μέλος, μου την λέει χωρίς λόγο, χωρίς να αναφέρομαι καν σε αυτό, χωρίς να έχω γράψει καν μία χοντράδα στο επίμαχο μήνυμα ''κριτικαρίσματος'', που θα πάει η κατάσταση.....θα φτάσω και θα ξεπεράσω την ''ολυμπιονίκη'' στο άθλημα των παρατηρήσεων ''dora'' και στο τέλος BANNN!!!! κάτι το οποίο το βρίσκω εντελώς άδικο, όχι απο την άποψη της απόφασης της διαχείρισης αλλά...... καθώς το ε-πσ ήδη μου έχει γίνει μια ευχάριστη καθημερινή ασχολία και αν με ''κόψουν'' απο εδώ...το βλέπω να εθίζομαι στα βίντεο γκειμς κάτι το οποίο δεν θέλω, όχι τόσο απο την άποψη ότι δεν θα μου προσφέρει το ανίστοιχο ενδιαφέρον, αλλά επειδή κρίνω πως περισσότερο με οφελεί η συμμετοχή μου σε αυτό το φόρουμ ( ωφέλεια όχι μόνο με βάση το κερδισμένο ενδιαφέρον )
Οπότε η δικιά μου πρόταση (μην με κατακρίνετε, αλλά παραθέστε μου τα επιχειρηματά σας όπου διαφωνείτε) για την ''επίλυση'' αυτού του προβλήματος επικεντρώνεται στα ακόλουθα σημεία
1. Η δημιουργία μιας ξεχωριστής κατηγορίας στο φόρουμ για τα flame war με την ανάλογη ονομασία (που θα γλιτώσει το κλείδωμα πολλών ενδιαφέροντων θεμάτων)
2. Η δυνατότητα επιλογής εμφάνισης της συγκεκριμένης κατηγορίας μόνο απο τα εγγεγραμένα μέλη (προκειμένου να μην γίνει ''οίκος ανοχής'' το φόρουμ)
3. Απο τους κανόνες χρήσης να ισχύει μόνο αυτός για την απαγόρευση υβριστικών μυνημάτων, και χυδαίων φωτογραφιών και βίντεο (ώστε να μπορεί να έρθει εις πέρα η ''μάχη'')
4. Να μην υπάρχει καμία ''ποινή'' στους εμπλεκόμενους (βέβαια για να ξεκινήσει ένα θέμα- flame war θα πρέπει να συννενέσουν και οι δύο πλευρές πως επιθυμούν να κοντραριστούν
ΥΓ: απο ότι έχω καταλάβει οι ''μάχες'' έχουν ιδιαίτερα θετική επίδραση στην πληροφορία ''προβολές''....οπότε ίσως να σπάσουμε τα ρεκόρ της GGB και το ρεκόρ εγγεγραμένων μελών-φιλάλθων....