Τις τελευταίες μέρες πέρασα κάποιες δυσκολίες και κάποιες πιέσεις και αισθάνομαι πως επανήλθα στα παλιά. Μέσα σε 1 χρόνο έκαμα δουλειά, ασχολήθηκα συστηματικά με το να βρω μια άκρη και τα πράγματα φάνηκε να καλυτέρεψαν. Οι διαπροσωπικές μου σχέσεις με τους δικούς μου βελτιώθηκαν, επίσης προχώρησα έκανα σχέσεις και νέους φίλους. Οι σχέσεις μου δεν είχαν και την καλύτερη τύχη ενώ οι φίλοι δεν κράτησαν για πολύ όπως φάνηκε. Ίσως φταίω κι εγώ γ' αυτό.
Τελευταία αισθάνομαι πάλι πολύ άσχημα. Τις 3 τελευταίες μέρες κοιμήθηκα μόνο 2 ώρες και σκέφτομαι πως η αυπνία μπορεί να μου κάνει κακό :( Δεν ξέρω τι ακριβώς πυροδότησε αυτό το πράγμα. Τις τελευταίες βδομάδες είχα πολλές υποχρεώσεις που με εξόντωσαν, με τις γιορτες βρήκα ευκαιρία να ξεκουραστώ όπου πολλοί ήταν εκείνοι που μου την είπαν επειδή δεν μπορούσα να βγω έξω από την κούραση κάνοντας με να αισθανθώ άσχημα καθώς πολλές φορές κατηγορούμαι πως έχω λιγοστούς φίλους. Παράλληλα αισθάνθηκα πως ένα πολύ γλυκό κατά τα άλλα παιδί με πίεσε για σχέση με πλάγιο τρόπο με αποτέλεσμα να κάνω μπαμ καθώς ταυτόχρονα η σχολή μου ανοίγει και προσπαθώ να με βάλω πάλι σε πρόγραμμα. Το παραπάνω με έφερε σε ρήξη με το συγκεκριμένο άτομο το οποίο ήθελα στη ζωή μου όμως πλέον αισθάνομαι πως δεν μπορώ να του μιλάω γιατί αισθάνομαι πολύ άσχημα. Ταυτόχρονα οι φιλικές μου σχέσεις παρατηρώ πως είναι πέρα βρέχει. Από εκείνη τη μέρα αισθάνομαι πάλι τα ίδια :( :(