Originally Posted by
yalomir
Αγαπητέ napoleon,
Το μήνυμα σου μου δίνει το θάρρος για να γράψω κι εγώ ένα παρόμοιο περιστατικό που μου συνέβη πριν από 2 περίπου χρόνια.
Είχα ξυπνήσει,όπως κάθε μέρα, για να ετοιμαστώ για τη δουλειά μου και πρώτα έκανα μία στάση στο κομμωτήριο. Ακολούθησα μία διαδικασία κινήσεων και σκέψεων αρκετά συνηθισμένη για τη καθημερινότητα μου. Το περίεργο που μου συνέβη είναι το παρακάτω. Έχω πιει τον καφέ μου, έχω οδηγήσει μέχρι το κομμωτήριο, έχω μιλήσει με 4-5 ανθρώπους, έχω γελάσει...τα έχω κάνει όλα. Βγαίνω από το κομμωτήριο, μπαίνω στο αυτοκίνητο μου, φοράω τη ζώνη μου, βάζω πρώτη και ξαφνικά......ξυπνάω! Απο τι? Από το τράνταγμα του αυτοκινήτου πάνω στη μπροστινή κολωνα (ΔΕΗ/ΟΤΕ μη με ρωτήσετε). Λέω ότι ξύπνησα...γιατί για δευτερόλεπτα σκέφτηκα "τι ήταν αυτο?". Κοίταξα με μεγάλη έκπληξη ότι είχα πέσει στην κολώνα. Να σκεφτείτε ότι μαζί με εμένα που βγήκα απο το αυτοκίνητο, βγήκαν και οι άνθρωποι από το κομμωτήριο που είδαν το όλο σκηνικό. Πέρασα όλη την ημέρα να αναρωτιέμαι που πήγαν εκεί τα δευτερόλεπτα......Το αυτοκίνητο μου πάντα το άφηνα στο συγκεκριμένο σημείο. Δεν έκανα κάτι καινούριο...και όμως. Απλώς,έβαλα πρώτη και το έριξα στον τοιχο.
Ευχαριστώ για την ανάγνωση.....